![]() |
![]() ![]() |
|
|
| Blackworms |
Sep 4 2009, 07:44:37 PM
|
![]() Conquistador. Grup: Moderator İleti: 5,985 Katılım: 11-February 09 Nereden: İstanbul Üye No.: 68,320 |
SARI SATEN: GÜNAHKÂRLARIN AŞKI DER GELBE SATIN / YELLOW SATIN ![]() Konusu Berlin’de lisede okurken zorla evlendirilmek istenince evinden kaçan 17 yaşındaki Meryem, sığındığı dayısının oğlu Bilal tarafından aylarca cinsel şiddete maruz kalır. Sonunda isyan eden Meryem’e taksi şoförü Galip Abi (Menderes Samancılar) yardım eder ve onu bir melek gibi koruma altına alır. Notlar Sarı Saten, Avrupalı Türklerin çok yakın geçmişinde yaşadığı sosyal çatışmaya örnek bir hikâyeye, sanatsal bir özeleştiriyle bakıyor. Hayatının renklerini çok erken kaybetmiş genç bir kadın, onu hayatta tutmayı başarmış bir adam, sürekli olarak hesaplaştığı ve yüzleştiği geçmişi ve onu hayata bağlayan kızının öyküsü Sarı Saten’in beyaz perde için geri sayımı başladı. SARI SATEN FRAGMANI SARI SATEN FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 25 EYLÜL 2009 Bu ileti Blackworms tarafından Sep 12 2009, 03:05:38 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
| Sinekli |
Sep 4 2009, 07:51:43 PM
|
![]() B¥_Sinekli ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 960 Katılım: 26-December 05 Nereden: Sinekli'den Üye No.: 54,265 |
Bilmiyorum ilk izlenimler önemlidir benim için. Fragmanını çok özentisiz ve basit hazırlamışlar gibi geldi bana siz nedersiniz..
|
| prncfrn |
Sep 5 2009, 01:58:13 PM
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 185 Katılım: 24-August 09 Nereden: İstanbul Üye No.: 84,454 |
Oldukça basit hazırlanmış dediğin gibi ancak fragmanlara pek de takılmamak gerek, ne iyi ve uğraşılarak hazırlanmış fragmanlar gördük ki fos çıktılar. Ama tabii, bu kadar klişe bir fragmandan ne çıkacağını da merak etmiyor değilim...
|
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Şuan: 9th February 2010 - 07:10:38 PM |