left DivX Sinema Forum logo_right

Hoşgeldin Misafir ( Giriş | Kayıt Ol )

Sinema Filmleri

Mazi Yarası (2009)

Konuya Cevap EkleYeni Konu Baslat
left > Mazi Yarası (2009), Tür: Dram - Gösterim Tarihi: 09 Ekim 2009 seperator Ayarlar V right
GEARSX
mesaj Sep 10 2009, 01:32:05 PM
İleti #1

Master
Group Icon

Grup: Kıdemli Üye
Üye No.: 63,486

MAZİ YARASI
MAZİ YARASI

forum resmi

Oyuncular

Nilüfer Açıkalın , Erkan Taşdöğen , Mehmet Çepiç , Algı Eke , Alp Tuğhan Taş , Barbaros Alkan , Hilal Çelenk , Murat Yener Yıldırım , Gülter Akcan , Utkan Özüpak , Refik Öztürk , Oral Günüç

Konusu

Ersin Pertan’ın yönettiği ve Nilüfer Açıkalın, Erkan Taşdöğen, Mehmet Çepiç ile Algı Eke’nin oynadığı Mazi Yarası, 09 Ekim 2009′da Özen Film dağıtımıyla El Yapımı Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Aldatma, terk edilme, intikam, masumiyet, pişmanlık ve bağışlama temalarıyla örülü bir aşk hikâyesi.

MAZİ YARASI FOTOĞRAFLARI

MAZİ YARASI FRAGMANI

MAZİ YARASI FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 09 EKİM 2009

Bu ileti Blackworms tarafından Sep 10 2009, 01:39:56 PM yeniden düzenlenmiştir.
Üye ForumdaProfiline GitÖM
Go to the top of the page
+Quote Post
meytoo
mesaj Oct 1 2009, 10:20:33 AM
İleti #2

Grup: Yeni Üye
Üye No.: 60,372

Afiş güzel olmuş biggrin.gif
User is offlineProfiline GitÖM
+Quote Post
tutankhom
mesaj Oct 6 2009, 03:43:34 AM
İleti #3

Member
**

Grup: Üyeler
Üye No.: 82,777

fragmanı izleyerek kallafi bir yorum yapılmaz ama çok basite kaçarak işlenilmiş bir yapım gibi duruyor.

neden böyle algıladım bilmiyorum ama konuşmalar, diyaloglar çok soğuk geldi bana. sanki bir haftada çekişmiş bir film edası var. ya fragmana özenmediler hiç ya da gerçekten kısa bir sürede çekildi. tabiki kısa sürede çekilmiş olsa bile kötü bir iş çıktığı anlamına gelmez ama salla parti izlenimi veriyor biraz.

ersin pertman'ın daha önce "tersine dünya" isimli filmini izlemiştim. senaryosunu da kendisi yazıp yönetmiş. fena bir film değildi. genellikle zaten yönettiği filmlerin senaryoları da kendisine ait. imdb ye göre en son 2001 tarihinde "şarkıcı" isimli bir film yapmış. o zamandan beri ne kadar yol almış izleyip görmek lazım.

açıkcası filmin senaryosu vermek istediği mesajları konusunda pek bir beklentim yok.

+Quote Post
ErdemBay
mesaj Oct 13 2009, 03:28:37 PM
İleti #4

Member
**

Grup: Yeni Üye
Üye No.: 73,847

Bu film tam fragmanına bakarak söyleyebilirm ki olmamış. Bazı oyuncuların sesi kendine ait değil besbelli. Oyunculuk göze batıyor. 2010'a geliyoruz hala böyle film çekiyoruz maalesef.
+Quote Post
Konuya Cevap EkleYeni Konu Baslat
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

rss Basit Görünüm Şuan: 9th February 2010 - 06:42:55 PM