left DivX Sinema Forum logo_right

Hoşgeldin Misafir ( Giriş | Kayıt Ol )

Sinema Filmleri

Forum Rules Bölüm Kuralları...Duyuru Yayınlamadan Önce Mutlaka Okuyunuz

Peppermint (1999)

Konuya Cevap EkleYeni Konu Baslat
left > Peppermint (1999), Nane - Yunanistan seperator Ayarlar V right
Exiled Archangel
mesaj Jan 31 2005, 12:47:18 PM
İleti #1

Etobur Üye
**

Grup: Üyeler
Nereden: Kanada
Üye No.: 19,697

IMDB
» Peppermint (1999)

Directed by: Costas Kapakas
Genre: Comedy,Drama,Family,Romance
User Rating: 6.6/10 (224 votes)
Runtime: 105 min
Awards: 7 wins & 1 nomination
Cast (first 5): Georges Corraface, Giorgos Gerontidakis-Sempetadelis, Anny Loulou, Alexandros Mylonas, Markella Pappa

IMDB: http://imdb.com/title/tt0232295/

Synopsis: Stefanos annesinin teyzesinden yüklü bir miras kalan 40 yaşlarında bir adamdır. Bir gün okul arkadaşı Manolis onu arar ve eski dostların toplanıp hasret gidereceği bir partiye davet eder. Eski dostunun sesini yıllar sonra duyduğuna çok şaşıran ve bir o kadar da sevinen Stefanos zaman içinde bir yolculuğa çıkar ve geçmişini hatırlar. Bu anılardaki başrol oyuncusu Stefanos'un sıradışı bir ilişkisi olan kuzeni Marina'dır, onun ilk arkadaşı ve ilk aşkı. Bu geri dönüş içerisinde Stefanos çocukluğunun en ince detaylarıını hatırlar: Aile toplantıları, seyahatler, tanışmalar, ve tabi ki kuzeni Marina! Yaş ilerledikçe Stefanos ve Marina arasındaki ilişki çığrından çıkmış ve her ikisinin 20'li yaşlardayken gittiği bir partide doruğa ulaşmıştır. O parti, o ev, kuzen Marina... O an Stefanos'un hayatında bu üçlünün buluştuğu tek dönüm noktası olmayacaktır...

forum resmi
eMule Download
CODE
File Name......: Peppermint.1999.Greek.DivX.DVD-Rip.By.Exiled.Archangel[www.charrolastra.net].avi
File Size......: 698.28 MB   (715038 KB or 732198912 bytes)
Runtime........: 01:42:30
Video Stream...: 4-Pass DivX 5.1.1, 856 kbps
Audio Stream...: 90 kbps VBR MP3
Dimensions.....: 512x304
Frame rate.....: 23.976 fps
Language.......: Greek
Subtitles......: English and Chinese (VobSub)

Bu ileti nrazon tarafından Aug 25 2007, 08:49:39 PM yeniden düzenlenmiştir.
User is offlineProfiline GitÖM
Go to the top of the page
+Quote Post
» Peppermint (1999) - Peppermint divx altyazıları
Altyazı AdıDilÇevirmenAltyazı Hakkında Notlar
Peppermint (1999) 1CD 25fps İngilizce altyazı ingilizcePeppermint 1999 1 CD 25 FPS English
cagliari
mesaj Feb 1 2005, 01:07:48 AM
İleti #2

Member
**

Üye No.: 1,151

listeye attım, indiriyorum. yanlış hatıramıyorsam fileheaven'da yunan, israil, türk filmlerinden hangilerini release etmeli diye bir listeniz vardı. arattım ama ulaşamadım. o listeden release ettiğiniz başka filmler de varsa, onların da linkleri çok makbule geçer.
+Quote Post
barfly
mesaj Feb 1 2005, 02:41:33 AM
İleti #3

Member
Group Icon

Grup: Veteran
Üye No.: 657

Teşekkürler Exiled!
Fileheaven'daki paylaşımlarına da denk geliyorum arada. Sinema zevkini takdir ettiğimi söylemem gerek. Bu da ilginç bir film gibi görünüyor. Listeye attım, çabuk inerse izleyip, altyazı konusunda birşeyler yapabilir miyiz bir bakalım.
Sağlıcakla.
+Quote Post
Exiled Archangel
mesaj Feb 1 2005, 10:52:36 AM
İleti #4

Etobur Üye
**

Sağolun arkadaşlar, bu riplerle boşuna uğraşmadığımı bilmek güzel.

@cagliari: Yayınladığım başka filmler var, ancak FileHeaven'da beni pek göremeyeceksin çünkü orada Kemlo ve Ursule denilen 8. sınıf insan suretlerine hadlerini bildirdim ve beni banladılar. Tabi o iki ayı yavrusunun suçu tüm kullanıcılara maledilemez, o yüzden ben yine arada bir FH'da release yapıyorum ama ya başka kullanıcı adlarıyla giriyorum ya da başka arkadaşlara yaptırıyorum. Sanırım genellikle Charrolastra olacak bundan sonra. FH'dan ziyade Eselkult'ta release yapıyorum, ve bundan sonra DivX Planet'te de yapacağım. Ama tüm releaselerime ulaşmak istiyorsan adres www.charrolastra.net, beklerim.

@barfly: Teşekkürler, genelde sen hasta mısın nereden buluyorsun bu alâkasız filmleri derler bana. Tabi bunu diyenler genellikle Jet Li'den öteye gidemeyen tipler, ama insan yine de bozuluyor. Sinemanın efektten ve dayaktan ibaret olmadığını bilenler olarak hala azınlıktayız, ama yine de birileriyle aynı fikirde olmak güzel. Sanırım bu tip sitelerde (E-Sıpa hariç) daha ziyade belli bir yeri aşmış filmleri tercih edenler var, o yüzden burdayım, ve eylemlerim sürecek flaugh.gif

Bu arada altyazıları çeviren olursa bir kısmını da ben üstlenebilirim. Hatta çevirmen tayfasına katılmak da isterim, 101 Reykjavik, Ariel, Fucking Åmål ve Birthday Girl gibi filmleri çevirmişliğim var. Bildiğim kadarıyla ilk üçünün internetteki tek Türkçe altyazısı bana ait. Güvenebilirsiniz yani smile.gif
+Quote Post
Kerrigan
mesaj Feb 1 2005, 11:11:05 AM
İleti #5

.
Group Icon

Grup: Etkin Üye
Üye No.: 18,008

@Exiled Archangel ne kadar teşekkür etsem azdır. iki gündür yunan ve iran filmleri arıyordum. umarım bunların devamıda gelir. tekrar teşekkürler. cheers.gif
+Quote Post
Exiled Archangel
mesaj Feb 1 2005, 11:23:22 AM
İleti #6

Etobur Üye
**

QUOTE(trix @ Feb 1 2005, 02:11 AM)
@Exiled Archangel ne kadar teşekkür etsem azdır. iki gündür yunan ve iran filmleri arıyordum. umarım bunların devamıda gelir. tekrar teşekkürler. cheers.gif
*

Kedin var herhalde, dört ayak üstüne düşmeyi öğrenmişsin ondan flaugh.gif

Birkaç saat sonra 1972 yapımı bir Yunan filmi geliyor, birkaç gün içerisinde de İran'da kadınlara yapılan muameleyi anlatan bir İran filmi. Hadi yine iyisin ;-) Yalnız İran filmini belki yalnızca Charrolastra Network'te yayınlarım, duruma göre bakacağız..
+Quote Post
Konuya Cevap EkleYeni Konu Baslat
2 kullanıcı bu başlığı okuyor (2 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

rss Basit Görünüm Şuan: 5th June 2012 - 05:23:42 AM