left DivX Sinema Forum logo_right

Hoşgeldin Misafir ( Giriş )

Sinema Filmleri

[GD] One Piece

30 Sayfa V  1 2 3 > »   
Konuya Cevap EkleYeni Konu Baslat
left > [GD] One Piece, Aksiyon, Komedi, Macera, Doğaüstü Güçler, Fantezi, Shounen seperator Ayarlar V right
Gorath
mesaj May 29 2006, 03:09:34 AM
İleti #1

Kurgu Lordu!
Group Icon

Grup: Uzman
Nereden: Tekirdağ
Üye No.: 33,534

Divxplanet üyeleri arasında kimlerin seriyi haftalık olarak takip ettiğini bilmiyorum ama eminimki aramızda bir kaç kişi de olsa One Piece hastası vardır. O yüzden bu başlığı açtım ve aşağıya kocaman yazacağım gibi de spoiler dan başka bir şey olmayacak. Bölümler üzerine derinlemesine sohbetler de edebileceğiz. Yine de derin spoiler ları beyaz ile yazmak boyun borcumuz, izlemeyen arkadaşlara olan saygımızdır. O zaman sohbetlere başlayalım arkadaşlar. happy.gif

BU BAŞLIKTA SPOİLERDAN BAŞKA BİR ŞEY YOKTUR! SERİYİ HAFTALIK OLARAK TAKİP ETMİYORSANIZ UZAK DURUN!

Seri şu günlerde Enies Lobby Arc'ına başladı.

forum resmi

forum resmi

forum resmi

Enies Lobby arc'ına başlarken;

264. Bölüm de yeni Enies Lobby açılışı ile birlikte hepimiz coştuk eminim ki. Spoilerlar fazlaydı ama yine de coşturucu bir açılıştı. Şarkı yine her zamankisi gibi eğlenceliydi.

Yeni kapanış şarkısı hiç sarmadı. Umarım çabuk geçer bu kapanış. Yani öyle açılışa öyle bir kapanış şarkısı koymak kimin fikriydi acaba?

forum resmi

Animenin geleceği hakkında merak ettiğim bir kaç nokta var.

Luffy'nin tayfasına arc sonunda kimlerin katılacağını, nico robin'in akıbetinin ne olacağını ( biggrin.gif ) ve haliyle geçmişini oldukça merak ediyorum. Umarım Franky tayfaya katılır. biggrin.gif

Merry artık tamamen gitti gibi sad.gif Aqua Laguna dan kurtulamaz. sad.gif

Bu arada son bölümlerde gittikçe daha fazla özet geçiyor. Umarım yakın zamanda şu özetleri azaltırlar.

İzleyen arkadaşlar sohbette bizimle olurlarsa seviniriz. happy.gif

forum resmi

ANIME
» One Piece (TV)

Plot Outline: Before he was executed, the legendary Pirate King Gold Roger revealed that he had hidden the treasure One Piece somewhere in the Grand Line. Now, many pirates are off looking for this legendary treasure to claim the title Pirate King. One pirate, Monkey D. Luffy, is a boy who had eaten the Devil's Fruit and gained rubber powers. Now he and his crew are off to find One Piece, while battling enemies and making new friends along the way.
User Rating: 7.8/10 (2365 votes)
Runtime: 25 minutes

Bu ileti KmE tarafından Apr 25 2010, 10:31:09 PM yeniden düzenlenmiştir.
Üye ForumdaProfiline GitÖM
Go to the top of the page
+Quote Post
Roronoa Zoro
mesaj Jun 1 2006, 05:45:07 PM
İleti #2

Advanced Member

Grup: Üyeler
Nereden: Adana
Üye No.: 28,904

Benim adamı en sona atmışsın Gorath bak ayıp oluyor.... whistling.gif

Burda başka izleyen yok galiba....

Bende izliyorum ama ben Kazioku-Fansubs un çevirilerine göre izlediğim için son çıkan bölümleri bilemeyeceğim.....

Bu seri ile ilk Star Tv de tanıştım....Ondan sonra gerisi geldi.....

19. bölüm olan "Zoro ve Kuina nın sözü" adlı bölüm en sevdiğim bölümdür....
spoilers.gif

Kuina nun ölümü beni çok üzmüştü.....Ama Zoro nun şimdi bu kadar güçlü olmasının sebebide budur....

Ardına Luffy nin Arlong Park taki dövüşü gelir.....Orda Arlong u yendikten sonra Nami ye şu sözleri söylemesi beni derinden etkiler...."Nami, Sen benim yoldaşımsın".....Bitirdi beni....Seriyi takip edenler neden öyle dediğini bilir....

Daha sonra diğer bölümleri yazarım....

Gorath yorumlarını bekliyorum....
User is offlineProfiline GitÖM
+Quote Post
Gorath
mesaj Jun 2 2006, 12:38:37 AM
İleti #3

Kurgu Lordu!
Group Icon

Kaizoku ile Geru Sama arasında ki bölüm farkı 20 ye indi sanırsam. Ama bence izlemeye başla Geru Sama çevirilerinden. smile.gif Fazla bir etkisi olmuyor. İki farklı maceraya birlikte devam etmiş oluyorsun o kadar. smile.gif

Yorumlar:

Arlong Park Arcında beni en çok etkileyen nokta Nami'nin kasabanın ortasında oturup ağlarken ve dövmenin olduğu yerden kanlar akarken karşısında öylece duran Luffy'e "Lütfen yardım et bana!" demesiydi. smile.gif O sahnede çok duygulanmıştım. Ayrıca Sanji'nin Baratte (böyle yazılıyordu sanırım) yi terk etmesi bayağı bir dramatikti. Aynı Nami'nin evini terk etmesinde olduğu gibi... Sanji'ye istenmediğini düşündürmüştü onca aşçı. smile.gif

Gerçekten etkileyici sahnelerdi. Ama animede beni en çok etkileyen sahne Water 7 arc'ında olan bir olaydı. Water 7 bölümlerini izlemeyenler bakmasınlar lütfen:

spoilers.gif

Ah merry, sevgili merry crying.gif Kaku, gemiyi inceleyip geriye döndüğünde ve gemide Zoro tek başına kaldığında Zoro'nun sözleri... Ayrıca Ushop ile Luffy savaşırken Deniz suyunun Merry'nin göz yaşları olup karşımıza çıkması. crying.gif Gerçekten animenin en dramatik sahnesidir bana göre...
+Quote Post
Roronoa Zoro
mesaj Jun 2 2006, 01:59:32 AM
İleti #4

Advanced Member

Aslında şöyle düşündüğün zaman dostluğu vurgulayan birçok hikayesi var....Zaten yol hikayelerine bayılırm.....

Tavsiyeni dikkate alacam ve Gerusam nın çevirilerini edinecem biryerden.....
+Quote Post
Cewsetr
mesaj Jun 2 2006, 10:55:10 PM
İleti #5

Another Wasted Soul
**

Üye No.: 617

Ben de katilayim muhabbete, severek izledigim bir seridir one piece. Diger iki shounen animesi naruto ve bleach'in su aralar cok kotu filler bolumleri yayinlamasi nedeniyle, bu turdeki favorim oldu diyebilirim hatta.
Seride henuz Enies Lobby arc'ina gecemedim ama izledigim bolumler itibariyle su an cok gaz gittigini soyleyebilirim. Biraz da spoiler yazalim;
Yeni katilacak tayfa bence ellerinden halat cikartan eleman olacak, zira geminin yas ortalamasi 17-20 arasinda. Franky bu ortalamayi baya bir asiyor ama benim gonlum de Franky'den yana, cok iyi tasarlanmis bir karakter olmus. Bir diger tayfa ise SogeKing olur muhtemelen wink.gif Usopp'u bence bundan sonra gemi icinde surekli maskeli gorecegiz gibime geliyor bana.
Bu arada sen de Adana'daymissin Zoro, Gerusama cevirilerini elden verebilirim sana.
+Quote Post
Gorath
mesaj Jun 3 2006, 12:36:45 AM
İleti #6

Kurgu Lordu!
Group Icon

(Cewsetr @ Jun 2 2006, 04:55 PM) *

Bu arada sen de Adana'daymissin Zoro, Gerusama cevirilerini elden verebilirim sana.

Bu habere sevindim. Böylece daha çabuk izleyebilir zoro da geru sama çevirilerini. smile.gif

(Cewsetr @ Jun 2 2006, 04:55 PM) *

Yeni katilacak tayfa bence ellerinden halat cikartan eleman olacak, zira geminin yas ortalamasi 17-20 arasinda. Franky bu ortalamayi baya bir asiyor ama benim gonlum de Franky'den yana, cok iyi tasarlanmis bir karakter olmus. Bir diger tayfa ise SogeKing olur muhtemelen wink.gif Usopp'u bence bundan sonra gemi icinde surekli maskeli gorecegiz gibime geliyor bana.

Sogeking öyle maskeli olarak durmaz sürekli bence. smile.gif Ushop olarak geriye döner ama arada sırada, tayfa yardıma muhtaç olduğunda böyle süpermen'in telefon kulubesine girmesi gibi bir yerlere girip maskesi ve pelerini ile ortaya çıkar bence. biggrin.gif Sizce de böylesi daha klas olmaz mı? Luffy'nin hiç ortada yokken yeniden Sogeking'i görmesi durumunda Sukkeeeee diye bağırmasını hayal edebiliyorum. biggrin.gif İnanılmaz bir durum olurdu bence. biggrin.gif

Franky katılmalı, katılacak. Paulie ( İsmini unutmuşum, amma aradım... smile.gif ) katılmaz bence. sad.gif Benim düşünceme göre Franky çok kolay gelişip, güçlenebilecek bir karakter. Ama Paulie bir şeytanın meyvesi yemediği sürece hiçbir olayı olmayan bir karakter. Gerçi şeytanın meyveleri bile suyunu çıkartır öyle olursa. biggrin.gif Ama ilerde belki bir şeyler yapabilirler karaktere ne biliyim. Yine de Paulie bizim için ismi bile unutulabilen bir karakter. flaugh.gif

Bence Paulie'nin trende yer alıp yola çıkmasının tek nedeni, arkadaş olarak gördüğü kişiler tarafından aldatılması sonucu bir yüzleşme yaşaması gerektiği... smile.gif

Evet, bir soru sormadan yapamıyacağım:

Enies Lobby den beklentileriniz ne arkadaşlar? biggrin.gif
+Quote Post
Roronoa Zoro
mesaj Jun 3 2006, 02:34:42 AM
İleti #7

Advanced Member

Gorath görüyorsun değil mi?????İçim temiz benim ya..... flaugh.gif

İstersen msn den konuşalım veya özel mesajla....
+Quote Post
Gorath
mesaj Jun 4 2006, 04:48:50 AM
İleti #8

Kurgu Lordu!
Group Icon

Umarım bir an önce elde edip izlersin Geru Sama bölümlerini de. biggrin.gif

Bu arada bu hafta kaizoku çıkartmadı sanırım yeni bölüm? Jaya adasının yarısının yükselişi bana oldukça çok zevk verdi bu kaliteli release de. smile.gif

Ama yine de One Piece tarihinde ki en sıkıcı flashback olması gerçeğini değiştirmiyor. tongue.gif
+Quote Post
Gorath
mesaj Jun 6 2006, 01:03:57 PM
İleti #9

Kurgu Lordu!
Group Icon

Kaizoku 190. bölümü çıkarttı bu sabah itibariyle. smile.gif
+Quote Post
Roronoa Zoro
mesaj Jun 6 2006, 06:24:56 PM
İleti #10

Advanced Member

190 a daha çok var....

Ben daha 174 teyim.....

Skypie nin en heyacanlı yerine kaldım.....
+Quote Post
Gorath
mesaj Jun 8 2006, 03:33:30 AM
İleti #11

Kurgu Lordu!
Group Icon

Sen çok geride kalmışsın. biggrin.gif Bir an önce yetiş derim. biggrin.gif

Bu arada Enies Lobby arc'ı oldukça sıkı bir giriş yaptı. İlk ciddi savaşı Franky ailesi yapıyor. Yeni harita da açıldı. Enies Lobby de yer haritası bayağı güzel olacak gibi. smile.gif 265. Bölüm de Luffy yeni bir saldırı kullandı. biggrin.gif Mikata Robot saldırısı kendisinden seviyece düşük olan birine karşı çok etkili bir saldırı. Daha doğrusu düşmanı, kendi dostlarına karşı çeviriyor. Açıkçası bayıldım. biggrin.gif O ne tekniktir öyle? biggrin.gif Zaten bölüm itibariyle de coşmuş durumda. biggrin.gif İlk ciddi rakibini merakla bekliyoruz. biggrin.gif
+Quote Post
Gorath
mesaj Jun 10 2006, 04:04:45 AM
İleti #12

Kurgu Lordu!
Group Icon

Arkadaşlar 191. bölüm Kaizoku da. biggrin.gif Çok güzel bir süpriz oldu akşamın bu saatinde benim için. Hemen indirmeye başladım. İndirince yine yorumlarım ama bu bölümde çok ilginç olayların olması gerekiyordu. biggrin.gif O kötü hell hk çevirileri ile izlediğimden bir şeyler hatırlıyorum. Yani bu bölüm düşündüğüm bölümse, süper bir bölüm olacak... happy.gif
+Quote Post
cengizhan77
mesaj Jun 10 2006, 04:39:17 PM
İleti #13

shishou
Group Icon

Grup: Etkin Üye
Üye No.: 37,416

Ben daha 22. bölümdeyim. Geriye kalan 100 küsür bölümü nasıl indireceğim ? crying.gif
+Quote Post
Gorath
mesaj Jun 10 2006, 07:26:56 PM
İleti #14

Kurgu Lordu!
Group Icon

100 küsür değil. biggrin.gif 200 küsür. biggrin.gif Buradan torrent dosyalarına ulaşabilirsin. wink.gif
+Quote Post
Gorath
mesaj Jun 11 2006, 03:27:04 PM
İleti #15

Kurgu Lordu!
Group Icon

Reject Dial + Jet Dial flaugh.gif

Gerçekten de beklediğim bölümmüş. biggrin.gif Nami'nin planı bir harikaydı. Wiper'ın son hamlesini güzel yansıtmışlardı animede. Bir de bu kalitede izlemek gerçekten çok farklı bir tat veriyor insana. flaugh.gif
+Quote Post
30 Sayfa V  1 2 3 > » 
Konuya Cevap EkleYeni Konu Baslat
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

rss Basit Görünüm Şuan: 1st August 2010 - 11:52:57 AM