![]() |
Hoşgeldin Misafir ( Giriş )
![]() ![]() |
|
|
| Gorath |
May 29 2006, 03:09:34 AM
|
||||
![]() Kurgu Lordu! Grup: Uzman İleti: 6,065 Katılım: 10-October 05 Nereden: Tekirdağ Üye No.: 33,534 |
Divxplanet üyeleri arasında kimlerin seriyi haftalık olarak takip ettiğini bilmiyorum ama eminimki aramızda bir kaç kişi de olsa One Piece hastası vardır. O yüzden bu başlığı açtım ve aşağıya kocaman yazacağım gibi de spoiler dan başka bir şey olmayacak. Bölümler üzerine derinlemesine sohbetler de edebileceğiz. Yine de derin spoiler ları beyaz ile yazmak boyun borcumuz, izlemeyen arkadaşlara olan saygımızdır. O zaman sohbetlere başlayalım arkadaşlar.
BU BAŞLIKTA SPOİLERDAN BAŞKA BİR ŞEY YOKTUR! SERİYİ HAFTALIK OLARAK TAKİP ETMİYORSANIZ UZAK DURUN! Seri şu günlerde Enies Lobby Arc'ına başladı. ![]() ![]() ![]() Enies Lobby arc'ına başlarken; 264. Bölüm de yeni Enies Lobby açılışı ile birlikte hepimiz coştuk eminim ki. Spoilerlar fazlaydı ama yine de coşturucu bir açılıştı. Şarkı yine her zamankisi gibi eğlenceliydi. Yeni kapanış şarkısı hiç sarmadı. Umarım çabuk geçer bu kapanış. Yani öyle açılışa öyle bir kapanış şarkısı koymak kimin fikriydi acaba? ![]() Animenin geleceği hakkında merak ettiğim bir kaç nokta var. Luffy'nin tayfasına arc sonunda kimlerin katılacağını, nico robin'in akıbetinin ne olacağını ( Merry artık tamamen gitti gibi Bu arada son bölümlerde gittikçe daha fazla özet geçiyor. Umarım yakın zamanda şu özetleri azaltırlar. İzleyen arkadaşlar sohbette bizimle olurlarsa seviniriz. ![]() ANIME
Bu ileti KmE tarafından Apr 25 2010, 10:31:09 PM yeniden düzenlenmiştir. |
||||
|
|
|
| Roronoa Zoro |
Jun 1 2006, 05:45:07 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 563 Katılım: 16-September 05 Nereden: Adana Üye No.: 28,904 |
Benim adamı en sona atmışsın Gorath bak ayıp oluyor....
Burda başka izleyen yok galiba.... Bende izliyorum ama ben Kazioku-Fansubs un çevirilerine göre izlediğim için son çıkan bölümleri bilemeyeceğim..... Bu seri ile ilk Star Tv de tanıştım....Ondan sonra gerisi geldi..... 19. bölüm olan "Zoro ve Kuina nın sözü" adlı bölüm en sevdiğim bölümdür.... Kuina nun ölümü beni çok üzmüştü.....Ama Zoro nun şimdi bu kadar güçlü olmasının sebebide budur.... Ardına Luffy nin Arlong Park taki dövüşü gelir.....Orda Arlong u yendikten sonra Nami ye şu sözleri söylemesi beni derinden etkiler...."Nami, Sen benim yoldaşımsın".....Bitirdi beni....Seriyi takip edenler neden öyle dediğini bilir.... Daha sonra diğer bölümleri yazarım.... Gorath yorumlarını bekliyorum.... |
| Gorath |
Jun 2 2006, 12:38:37 AM
|
![]() Kurgu Lordu! Grup: Uzman İleti: 6,065 Katılım: 10-October 05 Nereden: Tekirdağ Üye No.: 33,534 |
Kaizoku ile Geru Sama arasında ki bölüm farkı 20 ye indi sanırsam. Ama bence izlemeye başla Geru Sama çevirilerinden.
Yorumlar: Arlong Park Arcında beni en çok etkileyen nokta Nami'nin kasabanın ortasında oturup ağlarken ve dövmenin olduğu yerden kanlar akarken karşısında öylece duran Luffy'e "Lütfen yardım et bana!" demesiydi. Gerçekten etkileyici sahnelerdi. Ama animede beni en çok etkileyen sahne Water 7 arc'ında olan bir olaydı. Water 7 bölümlerini izlemeyenler bakmasınlar lütfen: Ah merry, sevgili merry |
| Roronoa Zoro |
Jun 2 2006, 01:59:32 AM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 563 Katılım: 16-September 05 Nereden: Adana Üye No.: 28,904 |
Aslında şöyle düşündüğün zaman dostluğu vurgulayan birçok hikayesi var....Zaten yol hikayelerine bayılırm..... Tavsiyeni dikkate alacam ve Gerusam nın çevirilerini edinecem biryerden..... |
| Cewsetr |
Jun 2 2006, 10:55:10 PM
|
![]() Another Wasted Soul ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 172 Katılım: 7-April 04 Nereden: Adana Üye No.: 617 |
Ben de katilayim muhabbete, severek izledigim bir seridir one piece. Diger iki shounen animesi naruto ve bleach'in su aralar cok kotu filler bolumleri yayinlamasi nedeniyle, bu turdeki favorim oldu diyebilirim hatta.
Seride henuz Enies Lobby arc'ina gecemedim ama izledigim bolumler itibariyle su an cok gaz gittigini soyleyebilirim. Biraz da spoiler yazalim; Yeni katilacak tayfa bence ellerinden halat cikartan eleman olacak, zira geminin yas ortalamasi 17-20 arasinda. Franky bu ortalamayi baya bir asiyor ama benim gonlum de Franky'den yana, cok iyi tasarlanmis bir karakter olmus. Bir diger tayfa ise SogeKing olur muhtemelen Bu arada sen de Adana'daymissin Zoro, Gerusama cevirilerini elden verebilirim sana. |
| Gorath |
Jun 3 2006, 12:36:45 AM
|
Bu arada sen de Adana'daymissin Zoro, Gerusama cevirilerini elden verebilirim sana. Bu habere sevindim. Böylece daha çabuk izleyebilir zoro da geru sama çevirilerini. Yeni katilacak tayfa bence ellerinden halat cikartan eleman olacak, zira geminin yas ortalamasi 17-20 arasinda. Franky bu ortalamayi baya bir asiyor ama benim gonlum de Franky'den yana, cok iyi tasarlanmis bir karakter olmus. Bir diger tayfa ise SogeKing olur muhtemelen Sogeking öyle maskeli olarak durmaz sürekli bence. Franky katılmalı, katılacak. Paulie ( İsmini unutmuşum, amma aradım... Bence Paulie'nin trende yer alıp yola çıkmasının tek nedeni, arkadaş olarak gördüğü kişiler tarafından aldatılması sonucu bir yüzleşme yaşaması gerektiği... Evet, bir soru sormadan yapamıyacağım: Enies Lobby den beklentileriniz ne arkadaşlar? |
| Roronoa Zoro |
Jun 3 2006, 02:34:42 AM
|
Gorath görüyorsun değil mi?????İçim temiz benim ya..... İstersen msn den konuşalım veya özel mesajla.... |
| Gorath |
Jun 4 2006, 04:48:50 AM
|
Umarım bir an önce elde edip izlersin Geru Sama bölümlerini de.
Bu arada bu hafta kaizoku çıkartmadı sanırım yeni bölüm? Jaya adasının yarısının yükselişi bana oldukça çok zevk verdi bu kaliteli release de. Ama yine de One Piece tarihinde ki en sıkıcı flashback olması gerçeğini değiştirmiyor. |
| Gorath |
Jun 6 2006, 01:03:57 PM
|
Kaizoku 190. bölümü çıkarttı bu sabah itibariyle.
|
| Roronoa Zoro |
Jun 6 2006, 06:24:56 PM
|
190 a daha çok var....
Ben daha 174 teyim..... Skypie nin en heyacanlı yerine kaldım..... |
| Gorath |
Jun 8 2006, 03:33:30 AM
|
Sen çok geride kalmışsın.
Bu arada Enies Lobby arc'ı oldukça sıkı bir giriş yaptı. İlk ciddi savaşı Franky ailesi yapıyor. Yeni harita da açıldı. Enies Lobby de yer haritası bayağı güzel olacak gibi. |
| Gorath |
Jun 10 2006, 04:04:45 AM
|
Arkadaşlar 191. bölüm Kaizoku da.
|
| cengizhan77 |
Jun 10 2006, 04:39:17 PM
|
|
shishou Grup: Etkin Üye İleti: 1,072 Katılım: 29-October 05 Üye No.: 37,416 |
Ben daha 22. bölümdeyim. Geriye kalan 100 küsür bölümü nasıl indireceğim ?
|
| Gorath |
Jun 10 2006, 07:26:56 PM
|
|
| Gorath |
Jun 11 2006, 03:27:04 PM
|
Reject Dial + Jet Dial
Gerçekten de beklediğim bölümmüş. |
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Şuan: 1st August 2010 - 11:52:57 AM |