![]() |
Hoşgeldin Misafir ( Giriş )
Duyuru Yaparken ve Yardım İsterken Uymanız Gereken Bölüm Kuralları
• DivXPlanet hiç bir Modun destekliyicisi veya karşıtı değildir.
• Paylaşım için hangi yazılımı kullanacağı takdiri kullanıcıya aittir.
• www.emule-project.net tarafından yasaklanmış (ban) modların burada tartışılması yasaktır.
• www.emule-project.net tarafından yasaklanmış modları kullanıcıları nicklerinin başına [divxplanet]nick şeklinde ibareler ekleyemezler. Arkadaş slotu alamazlar.
• Bu oda üyelerin isteklerinin karşılanması amacıyla açılmıştır. Ancak hiçbir isteğin karşılanma mecburiyeti yoktur.
• İstekte bulunurken kullanacağınız dil ve üslûp, konu hakkında yapacağınız yorum, isteğinizin karşılık görmesini o denli kolaylaştıracaktır.
• Bu kurallara uygun olarak açılmamış başlıklar açıklama yapılmadan silinecektir.
DiVXPlanet Yönetimi
GENEL FORUM KURALLARI
![]() ![]() |
|
|
| L.Goshin |
Nov 12 2006, 10:30:38 PM
|
|
Baba Ve Oğulları ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 622 Katılım: 15-April 04 Üye No.: 1,031 |
Yaklaşık 3 gündür kullandığım emule mod'unda bir sorun yaşıyordum, hangi server'ı deneersem deneyeyim LowID alıyordum. Bu durum bir elektrik kesintisi sonrası olmaya başladı.
Ayarlardan portları test ettiğimde ise şu sonucu aldım: Testing IP: cable2-99.avrupa.kablonet.com.tr (***.***.*.**) Starting TCP connection test... TCP test failed! UDP test will not be performed. Connection test finished. -------------------------------------------------------------------------------- Results in detail: TCP connection test failed. It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule. Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem. How to resolve port problems... Something is interfering with your network communications. There are two main reasons for this: If you are using a firewall, ensure that your firwall don't block the required ports! You might need to set a rule to allow the ports to be available. If you use a router, make sure that your router forwards the required ports to your local IP! Anti-virus programımın herhangi bir ayarında değişiklik yok; bloklama adına. Ayrıca Windows Firewall'dan bağlantı ayarlarıma baktığımda TCP-UDP portlarının engellenmediğini, açık olduğunu da gördüm! Durup dururken ne diye bu portlar böyle oldu anlayamadım! Bir fikri olan, çözüm önerebilecek biri var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.. Bu ileti L.Goshin tarafından Nov 12 2006, 10:34:54 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
| utes |
Nov 12 2006, 10:37:01 PM
|
![]() Hukukçu (Hukukçular Grubu Üyesi) ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 400 Katılım: 29-December 04 Nereden: Londra Üye No.: 19,136 |
Bence kullandiginiz portlari tekrar kontrol edin veya yeni portlar kullanarak tekrar deneyin. Problemin modem kaynakli oldugunu dusunuyorum.
|
| L.Goshin |
Nov 12 2006, 10:42:14 PM
|
|
Baba Ve Oğulları ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 622 Katılım: 15-April 04 Üye No.: 1,031 |
Peki bu kontrolü nasıl yapacağım?
Adsl' de nasıl yapıldığını biliyorum ancak şu an ki sorunu Cable Modem ile yaşıyorum. Windows ayarlarında da portlar açık gözüküyor!? Anlayamadım gitti.. |
| recep34 |
Nov 12 2006, 10:42:30 PM
|
![]() Emule Kullanıcısı Grup: Uzman İleti: 2,242 Katılım: 4-September 05 Üye No.: 25,777 |
Modemden portları silip yeniden açın.
|
| L.Goshin |
Nov 12 2006, 10:47:27 PM
|
|
Cable Modem sahibiyim ve bir önceki mesajımda olduğu gibi dediğiniz işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum
|
| L.Goshin |
Nov 12 2006, 11:54:51 PM
|
|
Windowa Firewall'daki 'don't allow exceptions' sekmesini deselect yaptım, çözüldü sorun! Bu sekme ne işe yarıyordu da bu sorunu yarattı acaba?
|
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Şuan: 2nd September 2010 - 07:06:25 PM |