![]() |
![]() ![]() |
|
|
| Dery |
Apr 9 2007, 04:20:22 AM
|
||||
![]() .. Grup: Co. Moderator İleti: 2,363 Katılım: 10-December 06 Nereden: İzmir,Eskişehir Üye No.: 62,700 |
Hit aksiyon filmi “Batman Begins / Batman Başlıyor”un devamı olan “The Dark Knight / Kara Şövalye” yönetmen Christopher Nolan ile Batman / Bruce Wayne rollerini bir kez daha üstlenen yıldız oyuncu Christian Bale’i tekrar bir araya getiriyor. Konusu “Batman Begins / Batman Başlıyor”de, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar. Filmin baş kötü adamı Joker’ı Oscar adayı aktör Heath Ledger (“Brokeback Mountain”), Bölge Savcısı Harvey Dent’i Aaron Eckhart, Rachel Dawes rolünü ise Maggie Gyllenhaal canlandırıyor. “Batman Begins / Batman Başlıyor”daki rollerini bu filme taşıyan oyuncular ise şöyle: Teğmen Jim Gordon’ı canlandıran Gary Oldman; Alfred’i canlandıran Oscar ödüllü aktör Michael Caine (“The Cider House Rules”); ve Lucius Fox rolündeki Oscar ödüllü aktör Morgan Freeman (“Million Dollar Baby / Milyon Dolarlık Bebek”). Filmin kamera arkası yaratıcı ekibini oluşturan isimler şöyle: İki kez Oscar adayı görüntü yönetmeni Wally Pfister (“The Prestige”, “Batman Begins / Batman Başlıyor”), Oscar adayı yapım tasarımcısı Nathan Crowley (“The Prestige”), Oscar adayı kurgu ustası Lee Smith (“Master and Commander: The Far Side of the World/Dünyanın Uzak Ucu”) ve Oscar ödüllü kostüm tasarımcısı Lindy Hemming (“Topsy-Turvy”). THE DARK KNIGHT / KARA ŞÖVALYE FOTOĞRAFLARI THE DARK KNIGHT / KARA ŞÖVALYE FRAGMANI The Dark Knight Web Sitesi KARA ŞÖVALYE GÖSTERİM TARİHİ: 25 TEMMUZ 2008 IMDB
|
||||
|
|
|
| obituary |
Apr 14 2007, 04:45:32 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 502 Katılım: 1-June 04 Üye No.: 3,190 |
Ben hala Michael Keaton diyorum
|
| Dinosaur |
Apr 21 2007, 02:35:40 PM
|
![]() Tarihsever. Grup: Uzman İleti: 7,393 Katılım: 10-September 05 Nereden: Denize yakın,yeşil bir yer... Üye No.: 27,483 |
18 July 2008 (USA)
Şimdilik bu kadar. Bilgisi olan eklesin lütfen. Bu ileti Sacco tarafından Dec 31 2007, 03:30:18 AM yeniden düzenlenmiştir. |
| bahmar |
Apr 21 2007, 02:43:27 PM
|
![]() "Est Sularus Oth Mithas" Grup: Etkin Üye İleti: 511 Katılım: 6-December 04 Nereden: Unknown Universe Üye No.: 16,222 |
Teşekkürler Dinosaur tüylerimi ürperttiğin için, resmen irkildim Joker resmine bakarken gerçi Heath Ledger belki benim Joker olarak düşüneceğim bir oyuncu değildi ama resim her şeyi anlatıyor bence. Böyle giderse yeni Batman serisi çizgi roman uyarlamalarını bir kaç seviye yukarıya taşıyacak ne mutlu bize..
|
| billypostman |
Apr 22 2007, 06:03:09 AM
|
|
# Clark Kent # Grup: Kıdemli Üye İleti: 3,239 Katılım: 10-May 06 Nereden: İstanbul Üye No.: 61,714 |
Daha çok uzun zaman var.
|
| maverick5 |
Apr 22 2007, 11:42:18 AM
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 493 Katılım: 11-April 04 Üye No.: 746 |
Bu posterdeki joker Heath Ledger değil. Fanların yaptığı bir çalışma. Zaten Heath Ledger oyunucu kadrosuna dahil olmadan önce bu poster çalışması mevcuttu.
Sabırsızlıkla bekliyoruz... |
| billypostman |
Apr 22 2007, 12:28:17 PM
|
|
# Clark Kent # Grup: Kıdemli Üye İleti: 3,239 Katılım: 10-May 06 Nereden: İstanbul Üye No.: 61,714 |
|
| NeCRiS |
Apr 22 2007, 12:33:41 PM
|
![]() And the Oscar goes to... Kate Winslet Grup: Moderator İleti: 15,527 Katılım: 5-September 05 Nereden: Silent Hill Üye No.: 26,385 |
Maggie Gyllenhaal bu role daha çok yakışır bence. |
| billypostman |
Apr 22 2007, 12:41:06 PM
|
|
|
| cangenc |
Apr 22 2007, 02:55:47 PM
|
![]() Are You STILL Inter Fan? ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 830 Katılım: 4-October 05 Nereden: BoSTaNLı/iZMiR Üye No.: 32,440 |
Empire dergisinin bu ayki sayısında SÜPER KAHRAMANLAR adlı 20 sayfalık özel bir dosya mevcut,Batman'in dönüş filmi The Dark Knight için 2 sayfa ayrılmış bu dosya içinde...
İlk filmin ve bu filmin yönetmeni olacak olan Christopher Nolan'la söyleşi yapmışlar,filmlen ilgili konu olarak pekbir bilgi vermesede(batmanin ezeli düşmanı joker'in bu filmde geri döneceği dışında!) iddia ettiğine göre filmin adını özelliklen seçmişler ve bu isim işlerin iyiye gitmeden önce (tahminim 3.filmden bahsediyor burda hatta söyleşinin sonunda Nolan'ın şöylede bir ifadesi mevcut 'Bu defa yeri göğü yıkacağız' ben bu filmden çok şey bekliyorum Bu ileti cangenc tarafından Apr 22 2007, 02:57:05 PM yeniden düzenlenmiştir. |
| tigger |
Apr 30 2007, 08:45:16 AM
|
![]() Master Grup: Etkin Üye İleti: 3,538 Katılım: 2-May 04 Üye No.: 1,836 |
Batman serisi zaten "Batmen" ve "Batman Returns" den sonra aşırı derecede kan kaybetmişti. Gotham city ve çizgiromandaki o karanlık, ürkütücü ve gizemli atmosfer gitmiş yerine lünapark gibi rengarenk bir gotham city gelmişti.
Allahtan yeni başlayan batman serisi bunu ortadan kaldırdı ve o karanlık şehri tekrar geri geitrid. İyi ki de gitridi. Çizgiroman uyalamalarında en üstlerde yer alacak bir seri başlamış oldu böylece |
| Draconian |
Apr 30 2007, 09:52:55 AM
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 343 Katılım: 29-April 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 62,811 |
Batman serisi zaten "Batmen" ve "Batman Returns" den sonra aşırı derecede kan kaybetmişti. Gotham city ve çizgiromandaki o karanlık, ürkütücü ve gizemli atmosfer gitmiş yerine lünapark gibi rengarenk bir gotham city gelmişti. Allahtan yeni başlayan batman serisi bunu ortadan kaldırdı ve o karanlık şehri tekrar geri geitrid. İyi ki de gitridi. Çizgiroman uyalamalarında en üstlerde yer alacak bir seri başlamış oldu böylece Aynen katılıyorum. Nefret etmiştim son Batman filmlerinden, aynı Star Wars'un yenileri gibi (3'ü dışarıda bırakabiliriz) çocuk filmlerine dönmüştü. Ben karanlık atmosferi severim. Batman karanlık bir karakter. Superman falan gibi değil. onu böyle sirk palyaçosu gibi ekrana taşımaktan bıktılar çok şükür. Hak ettiği çekimi alıyor. Christian Bale'da bence gerçekten çok çok iyi. oldu. Micheal keaton'dan da iyi bence. O ilk göz ağrısı olabilir ama Christian Bale daha oturuyor. |
| Clint Eastwood |
Apr 30 2007, 10:07:06 AM
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 561 Katılım: 6-January 05 Üye No.: 20,337 |
Tek istediğim oyuncu kadrosu korunsun.
Maggie görünüyor ama ilk resimde niye Katie Holmes var acaba? Gyllenaal, Rachel Dawes dışında bir rol alır inşallah, gerçi imdb'ye göre öyle görünmüyor ama bir umut işte. Ben oyuncu değişikliklerine karşıyım. Katie'yi öldürüp, yerine başka bir karakter sokulsa tamam da, aynı karakterin değişmesi hep konsantrasyonumu bozmuştur. |
| Dery |
May 1 2007, 03:33:19 PM
|
![]() .. Grup: Co. Moderator İleti: 2,363 Katılım: 10-December 06 Nereden: İzmir,Eskişehir Üye No.: 62,700 |
Bi forumdan aynen alıntıdır:
Christopher Nolan serinin ikinci filmi The Dark Knight hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Nolan'ın açıklamasına göre ikinci filmde Gotham'da olaylar daha da kötüye gidecek. Filme verilen "The Dark Knight" adı Batman için kullanılan bir terim olmasının yanısıra tamamen hikayeye uyduğu için seçilmiş. Nolan'ın en önemli açıklaması ise Joker ile ilgili. Nolan'ın Joker'i çizgiroman kökenlerine çok daha bağlı ve daha önce gördüklerimizden çok daha sert olacak, yani Jack Nicholson'ın 1989 yapımı filmde canlandırdığı tarz bir Joker görmeyi beklemememizi belirtiyor. Joker'i filme aktarırken çizgiromandaki en meşhur Joker hikayelerinden biri olan "Killing Joke" hikayesinin yanısıra Joker'in çizgiromanda ortaya çıktığı ilk iki hikaye de temel alınacak. Röportaj link: Bu ileti Sacco tarafından Dec 31 2007, 03:32:16 AM yeniden düzenlenmiştir. |
| Dinosaur |
May 3 2007, 01:24:01 AM
|
![]() Tarihsever. Grup: Uzman İleti: 7,393 Katılım: 10-September 05 Nereden: Denize yakın,yeşil bir yer... Üye No.: 27,483 |
The Dark Knight - KARA ŞÖVALYE Fan Çalışmaları Bu ileti Sacco tarafından Dec 31 2007, 03:35:06 AM yeniden düzenlenmiştir. |
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Şuan: 9th February 2010 - 06:51:23 PM |