left DivX Sinema Forum logo_right

Hoşgeldin Misafir ( Giriş | Kayıt Ol )

Sinema Filmleri

Suikastçı - War (2007) - Rouge Assassin

3 Sayfa V  1 2 3 >  
Konuya Cevap EkleYeni Konu Baslat
left > Suikastçı - War (2007) - Rouge Assassin, Aksiyon / Macera Vizyon Tarihi 31.08.2007 seperator Ayarlar V right
Dinosaur
mesaj Jun 2 2007, 04:20:29 PM
İleti #1

Tarihsever.
Group Icon

Grup: Uzman
Nereden: Denize yakın,yeşil bir yer...
Üye No.: 27,483

War (2007) - Rouge Assassin - Suikastçı

forum resmi

IMDB
» War (2007)

Directed by: Philip G. Atwell
Genre: Action,Thriller
Tagline: Vengence is the ultimate weapon.
Runtime: 103 min
Cast (first 5): Jet Li, Jason Statham, John Lone, Steph Song, Nadine Velazquez

IMDB: http://imdb.com/title/tt0499556/

Konusu: Ortağı kötü şöhretli suikastçı Rogue (Jet Li) tarafından vahşice öldürüldükten sonra, FBI ajanı Jack Crawford (Jason Statham) kaçak katili bulmaya ve ortağının ölümünün intikamını şahsen almaya yemin eder. Ama Rogue izini kaybettirir, ta ki 3 yıl sonra Çin mafyasının lideri Chang (John Lone) ile Japon Yakuza patronu Shiro (Ryo Ishibashi) arasında kanlı bir savaş başlatmak üzere tekrar ortaya çıkana kadar.

Bu kez Rogue’u yakalamaya kesin kararlı olan Crawford özel suç uzmanlarından oluşan ekibini dosdoğru bu çatışmanın içine sürükler. Fakat Crawford'ın intikam arzusu mesleki yargılarını gölgeler. Şiddetin dozu artarken Crawford nihayet düşmanıyla yüz yüze gelir ama keşfettiği şey Rogue ya da planları hakkında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığıdır.

forum resmi forum resmi

Notlar: Lionsgate’in Amerika’daki Asya yeraltı dünyasında geçen filmi “ROGUE ASSASSIN”, bir adamın en iyi arkadaşının intikamını almak için ne kadar ileri gidebileceğini irdeleyen, yüksek adrenalinli bir aksiyon gerilim. Crawford yıkılmış ve intikam almaya kilitlenmiş bir FBI ajanıdır ve istediği kişi Rogue’dur. Gizli planları olan, kimseye sadakat duymayan, acımasız, sadece istediğinde ortaya çıkıyormuş gibi görünen, bir anda beliren ve aynı hızla bir hayalet gibi ortadan kaybolan bir katildir Rogue …

Uzun süredir Jet Li hayranı ve Asya tarzı aksiyon filmlerinin sıkı birer takipçisi olan “ROGUE ASSASSIN” senaristleri Lee Anthony Smith ve Gregory J. Bradley filmin baş karakterini, çok net bir şekilde, idolleri olan aktörü esas alarak yarattılar. Pek çok senarist senaryoları akıllarında belli bir aktörle kaleme alırlar, ama bu kez, , Smith ve Bradley’nin senaryosunun Li için yazılması talebi yapımcı Jim Thompson’dan geldi ve Li de nerdeyse anında Rogue rolünü üstlenmeyi kabul etti.

forum resmi forum resmi

“Yazarların belli bir vizyon ve akıllarında tek bir isimle yazmaları ender bulunan bir fırsattır; biz bu şansı yakaladık” diyor Thompson ve ekliyor: “Senaryoyu, üzerine kurulması istenen kişi için yazdık ve filmde de o kişi rol aldı. Bu nadir görülen bir şeydir”.

Li de, “Daha önce hiç bu tür bir karakter canlandırmamıştım” diyerek bu bilgiyi doğruluyor ve ekliyor: “İyi biri mi kötü biri mi bilmiyorum. Sadece, çok sert ve yaptığı şeyleri bir sebep uğruna yapan biri olduğunu biliyorum”.

forum resmi forum resmi

Koyu bir Budist olan Li çoğunlukla şiddet konusundaki felsefesini yansıtan projeleri tercih eder. Bu filmde ise zaman zaman Rogue’un acımasız intikam şekliyle ilgili sorun yaşadığını belirten aktör, “Bu adamın yaptıklarını onaylamasam da, kendimi role vermek zorundaydım. Sete gittiğimde, Jet Li olduğumu unutmam ve o dünyaya girmem gerekiyordu. Sonra eve gittiğimdeyse, ‘Bunu neden yapıyorum?diye düşünüyordum. O karakterin ben olmadığımı kendime hatırlatmak durumunda kalıyordum. O başka biriydi” diyor.

Li başrolü üstlenmeyi kabul ettikten sonra, yapımcılar dikkatlerini Rogue'un baş düşmanı, ondan intikamını almak için her yola başvuran polis memuru John Crawford’a çevirdiler. “John Crawford büyük ölçüde hikayenin lokomotifi” diyor yönetmen Phillip Atwell ve ekliyor: “Bir FBI ajanı olsa da biraz yoldan çıkmış biri. En yakın arkadaşını ve arkadaşının ailesini öldüren katili bulmayı kendine iş edinmiş”.

forum resmiforum resmiforum resmi

Başrol oyuncularının belirlenmesinin ardından, yapımcılar projenin başına geçmesi için Phillip G. Atwell’la görüştüler. Eminem ve 50 Cent gibi rap yıldızlar için çektiği kliplerle tanınan Atwell'in stilize ve keskin görseller konusundaki becerisinin “ROGUE ASSASSIN”in vahşi yoğunluğu için uygun olacağı düşünüldü. “Lionsgate bu filmi yapmak istediğinde, yönetmenleri tartıştık. Benim ilk tercihim Phillip’ti. İzleyicinin nabzını gerçekten tuttuğuna inanıyorum” diyor Chasman.

ROGUE ASSASSIN”in çekimleri Vancouver’da gerçekleştirildi. Yönetmen Atwell burada uluslararası yeteneklerden oluşan bir oyuncu kadrosu kurdu: John Lone (“YEAR OF THE DRAGON”, “THE LAST EMPORER”), Terry Chen (“ALMOST FAMOUS”, “SNAKES ON A PLANE”), Luis Guzman (“PUNCH DRUNK LOVE”, “TRAFFIC”, “THE SALTON SEA”), Nadine Velazquez (“MY NAME IS EARL”, “BIKER BOYZ”) ve Devon Aoki (“SIN CITY”) bu isimlerden sadece bir kaçı.

Atwell’in en önemli kararı, senaryoyu “MATRIX“ filmleriyle özdeşleşmiş, süslü, yapay görsellerden uzaklaştırmaktı. Yönetmenin bu konudaki açıklaması şöyle: “Bizde de biraz çizgi roman tarzı var. Ama amacımız, bu şeyler gerçek hayatta olabilecekmiş gibi, katıksız bir dövüş filmi yapmaktı. İzleyicinin, ‘Hadi canım, o duvardan nasıl tırmandı öyle?’ demesini istemedik. Dublörler havada gerektiğinden dört kat fazla dönmek istiyorlar ki bazı filmlerde bu harika oluyor; ama ‘ROGUE ASSASSIN’de gerçekçi kalmak önemliydi”.

forum resmi forum resmi

Ayrıntılara gösterilen tüm özene rağmen, Li şu gerçeğin altını çiziyor:
Aksiyon filmlerinde en önemli şey dövüş değil hikayedir”. Statham da bu görüşü destekliyor ve izleyicilerin Crawford’ın Rogue’u yakalama çabalarına yoğunlaşmasını umuyor. “Aksiyon olsun diye aksiyon yapmanın fazla bir değeri yok” diyor Statham ve ekliyor: “‘ROGUE ASSASSIN’ düşünen bir adamın aksiyon filmi. İzleyiciler koltuklarına yapışıp, ‘Bu adamı yakalayacaklar mı? Adalet yerini bulacak mı? Rogue denen bu adam tüm yaptıklarının bedelini ödeyecek mi?’ diye düşünecekler. Ve sonunda bunların cevabını aldıklarında büyük bir şaşkınlık yaşayacaklar”.

Rouge Assassin FRAGMANI

Suikastçı Vizyona Giriş Tarihi: 31 Ağustos 2007

User is offlineProfiline GitÖM
Go to the top of the page
+Quote Post
billypostman
mesaj Jun 3 2007, 02:50:29 AM
İleti #2

# Clark Kent #
Group Icon

Grup: Kıdemli Üye
Nereden: İstanbul
Üye No.: 61,714

İşte beklediğim aksiyon filmi! flaugh.gif

Jet Li ve Jason Statham'a çok yakışıyor bu tarz roller.
+Quote Post
juzam
mesaj Jun 3 2007, 04:09:17 AM
İleti #3

This member follows the white rabbit.

Grup: Üyeler
Nereden: Bilkent/Ankara
Üye No.: 48,982

Allah Allah demek istiyorum sayın seyirciler olay budur.Daha yeni gördüm afişi filmi merakla beklemekteyim.
Üye ForumdaProfiline GitÖM
+Quote Post
sinanaydin
mesaj Jun 28 2007, 08:28:16 PM
İleti #4

Master
Group Icon

Grup: Sinefil
Üye No.: 22,219

Filmin Afişi

Tam bir aksiyon filmi olacağı kesin...smile.gif
+Quote Post
billypostman
mesaj Jul 26 2007, 02:53:18 PM
İleti #5

# Clark Kent #
Group Icon

Posterdeki Jet Li'nin gözlükler de güzelmiş. flaugh.gif

Filmin Fragmanı:

Aksiyon son sürat! fool.gif Bu çekik gözlü olanı çok seviyorum yav. tongue.gif
+Quote Post
llooall
mesaj Jul 26 2007, 03:17:59 PM
İleti #6

"KAHİN"

Nereden: ANKARA
Üye No.: 5,623

İster inanın ister inanmayın aynı filmde birlikte oynamasını en çok istediğim iki kişi... Afişi görünce gözlerime inanamadım... Kesin olan tek şey muazzam bir hasılat yapıp piyasanın kaymağını yiyeceği...
+Quote Post
Dinosaur
mesaj Jul 26 2007, 04:14:41 PM
İleti #7

Tarihsever.
Group Icon

Grup: Uzman
Nereden: Denize yakın,yeşil bir yer...
Üye No.: 27,483

İnanırız neden inanmayalım..:-)
+Quote Post
billypostman
mesaj Jul 26 2007, 05:01:22 PM
İleti #8

# Clark Kent #
Group Icon

Pazarlamasını da iyi yapmalılar bence. Gerçi yapıyorlar da... Dün imdb'de sağ tarafta filmin reklamı vardı.

Bu ileti billypostman tarafından Jul 26 2007, 05:02:12 PM yeniden düzenlenmiştir.
+Quote Post
RaJeV
mesaj Jul 26 2007, 08:11:18 PM
İleti #9

Anime
**

Nereden: Konya
Üye No.: 63,197

Fragman güzelmiş.İzlemek lazım.
+Quote Post
sash®
mesaj Jul 31 2007, 12:11:05 AM
İleti #10

Master
Group Icon

Grup: P2P Düzenleme
Üye No.: 22,387

2007'nin en iyi filmlerinden birisi.Türkiye'de Kasım veya Aralık ayında vizyona girecek. wallbash.gif

Bu ileti sash® tarafından Jul 31 2007, 12:11:27 AM yeniden düzenlenmiştir.
+Quote Post
ufuki
mesaj Jul 31 2007, 10:22:33 AM
İleti #11

Member
Group Icon

Grup: Etkin Üye
Üye No.: 18,660

Fragman güzel ama umarım daha önce beraber oynadıkları film gibi (The One) kötü bir film olmaz.
+Quote Post
Gogol
mesaj Aug 13 2007, 01:06:11 AM
İleti #12

Lost in Heaven...
**

Nereden: Isparta
Üye No.: 62,793

bence bu yılın hasılat rekortmeni olucak bir film. top 250 de yerini alacak gibi duruyor.
+Quote Post
DENIZCISERKAN
mesaj Aug 13 2007, 11:04:39 AM
İleti #13

Eski biri...

Üye No.: 8,184

oyuncular ve fragman,sabırsızlıkla beklemek için yeterli smile.gif
+Quote Post
siyah_black
mesaj Aug 13 2007, 11:24:46 AM
İleti #14

Master
Group Icon

Grup: Etkin Üye
Nereden: İSTANBUL
Üye No.: 662

Hastası olduğum 2 kişi , süper bir haber bu cidden. Bir an önce vizyona girmesi için sabırsızlanıyorum. Müthiş bir aksiyon olacaktır mutlaka.
+Quote Post
as-is
mesaj Aug 17 2007, 11:39:17 PM
İleti #15

Daigoro
Group Icon

Grup: Sinefil
Nereden: Simeranya
Üye No.: 8,001

İyi bir aksiyon olacağı kesin ama bence o kadar
+Quote Post
3 Sayfa V  1 2 3 >
Konuya Cevap EkleYeni Konu Baslat
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

rss Basit Görünüm Şuan: 9th February 2010 - 07:32:11 PM