Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Subtitle Workshop 4 Beta 1
Forum DivXPLANET > Tüm Hayatımız DivX Değil.. > PC Teknoloji > Yazılım > Yazılım İncelemeleri ve Duyuruları
gargoyles
Çok sevdiğimiz Subtitle Workshop yeni sürümünü çıkartmış iki gün önce. İlk izlenimlerim program kurulum gerektirmiyor ve çok daha hızlı. Henüz başka deneme yapamadım ama duyurmak istedim burada. 2.51 versiyonundan çok daha farklı görünüyor. Örneğin OCR script yerini bulamadım henüz ve ayarlşar bölümünü... 5 dakika bakabildim gerçi henüz... Ancak sanırım beta olduğu için final sürümünde bazı özellikler daha gelebilir.
SunGod
Kurulum olmaması, beta sürüm olmasındandır.
Sürükle/bırak yaparak altyazı açamadım bunda mesela.

Formatla ilgili bir sorunu var. Altyazı açıp, sadece kayıt ettim. (ctrl+s)

Düzgün hali:

21
00:01:10,904 --> 00:01:12,904
- Zaman?
- 16 saniye.

SW4 ile kayıt ettiğimde:

21
00:01:10,904 --> 00:01:12,904
- Zaman?|- 16 saniye.

SRT formatının text kısımlarını Microdvd gibi kayıt ediyor. (Araya pipe işareti eklemiş..)

O bakımdan, siteye yükleyeceğiniz altyazılarda "SW4 Beta" kullanmayın.
lux aeterna
Ne güzel bir haber! Teşekkürler!
Mechastyler
Umarım tam sürümü, hatalar giderilmiş bir halde kullanmaya başlarız.
Zira, zaman zaman saç baş yoldurtuyor. smile.gif
zet3
Olmamış..
Excell gibi bişey olmuş bu. Subtitle Workshop değil sanki biggrin.gif
Umarım final sürümü güzel olur.
rgnknclk
Final sürümü tabi ki daha güzel olur.Bu özellikle denemek amaçlı yapılmış.Adı üstünde BETA.
tuncayd
Bu pipe işaretini (|) not defterinde açıp tümünü değiştir seçeneği ile temizledim.Ama indirdiğim türkçe.lng dil yamasını nasıl uygulayacağımı bir türlü bulamadım...

SunGod
Hazır TR dil dosyası SW4'e uygun değildir büyük ihtimalle.

Pipe işaretleri temizlenmiş olabilir ama satır düzeni bozulmuş oluyor, o şekilde.
alavraza
Uzun zamandır süren bir olay, bir süre önce üstü kapatılmıştı. Anlaşılan DeK ana kodu vermemiş, siteyi devretmiş ve yeniden geliştiriliyor. smile.gif Diyeceğim o dur ki kısa vadede fazla umut bağlamayın.
hopelives
4 mü? 3'e ne oldu?..
CaSTiGaTe
Beta 2 çıkmış.
ben geldim
Subtitle Workshop 4 BETA 4'ü buradan indirebilirsiniz: http://www.urusoft.net/downloads.php?lang=1
tyler78
Gelmeyecek bu 4.Kurun 2.51'i keyfinize bakın.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.