Az önce nasıl yaptıysam bu dosyayı bulaştırdım. İşin ilginci Nod32 görmedi ve başlangıçta hldrrr.exe diye gördüm. Bilgisayarı yeniden başlattığımda saatim 1 saat ilerdeydi, gizli dosyaları göster diyorum göstermiyor. Dosya uzantılarını gizleme göster diyorum, göstermiyor. Allah'tan Norton Ghost vardı geri aldım sistemi. İşin ilginci msconfig ile girdiğimde hldrrr.exe diye bir dosya vardı C:\windows\system32\drivers olarak görünüyordu. Ben de kaldırdım başlangıçtan. Ondan sonra sistem saçmalamaya başladı zaten. Windows üzerindeki tüm yazı karakterleri koyulaştı ve az önce söylediğim diğer belirtiler oluştu. Tabi NOD32 de bir daha çalışmadı. Güvenli kip'e de giremedim. Son çare net bağlantısını kesip Norton ile geri yükledim. İşin ilginci hldrr.exe uyarısı aldım kaspersky ile ama msconfig kısmında hldrrr.exe olarak gördüm. Aman deyim dikkat edin. Nod32 uyarmadı. Normalde hiç bir rar dosyasını taramadan açmam. Nod 32 bir şey bulmayınca çalıştırdım exe dosyasını. exe çalıştıktan sonra, Nod32 dikkat ettim bir şey bellek taraması yapamadı dedi.
http://www.greatis.com/appdata/d/h/hldrr.exe.htm