Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Bay E (1995)
Forum DivXPLANET > ED2K MPEG4 Releases 1886-1999 > 1886-1999 DVDRip Mp3
Harmen

Bay E 1995 Mehmet Ali Erbil, Sinan Cetin
forum resmi
Gösterise Giris Tarihi : 10 Mart 1995
Yönetmen ve Senaryo : Sinan Çetin
Görüntü Yönetmeni : Tevfik Senol, Sinan Çetin
Kurgu : Ömer Sevinç
Müzik : Mustafa Sandal
Oyuncular : Mehmet Ali Erbil, Ferda Anil Yarkin, Mustafa Sandal, Meltem Cumbul, Sevda Demirel, Natalie Heroux, Terran Greene, Cansu Akbel, Rasim Öztekin, Elif Kramer, Sadettin Erbil,
Yapimevi (sirket) : Plato Film (Sinan Çetin)
Konu :Medya çalışanı İsmet Berkan (M. Ali Erbil) ve güzel eşi Leyla (Natalie Heroux) arabayla yaptıkları bir yolculuk sırasında fantezi yaparak sevişirler. Daha sonra birbirlerine dürüst olacaklarına söz vererek ilişkilerini masaya yatırırlar ve birbiirlerini aldatıp aldatmadıklarını sorar. Leyla sadece bir kez başkasıyla öpüştüğünü söyler. İsmet ise karısını aldattığını başka bir kadınla birlikte olduğunu söyleyince aralarında kavga çıkar. Bir benzin istasyonuna gelirler ve Leyla burda kaybolur. Bundan sonrası İsmet için bir kabusa dönüşür. İsmet eşini bulmak için kendisini akılalmaz bir maceranın içinde bulacaktır.

forum resmi

IMDB
» Bay E (1995)

Directed by: Sinan Cetin
User Rating: 3.2/10 (206 votes)
Runtime: min
Cast (first 5): Cansu Akbel, Hulki Aktunç, Deniz Arcak, Duygu Asena, Ceylan Çapli

IMDB: http://imdb.com/title/tt0127454/
eMule Download
Edit-courtes: SS'ler kaldırılmıştır.
alaturka
O zamanlar küçüktüm, sinemada izleyememiştim, içimde kalmıştı. Bu sefer izleyebileceğim. smile.gif

Teşekkürler.
umudovski
Teşekkür ederim. flowers.gif
Hitokiri_JohnDoeSai
imdb notunu gerçekten hakediyor mu acaba? İzleyip de küfür etmeyelim sonra. biggrin.gif
hussso
Teşekkürler
eozen81
IMDB'deki short-cast çok iyi ya, Memali yok smile.gif
linusbigpotato
imdb notunu %100 hakeden bir film. ayrıca sinan çetin'in nasıl bir yönetmen olduğu hakkında da önemli ipuçları taşıyor. prenses, bay e, romantik bunları arka arka izleyin ve hayata küsün.
admer
CODE
BayE.M.Ali.Erbil.DvD.Rip.By.Harmen.avi    699.81 MB

SS by admer
forum resmi

mcake±
Vizyona girdiğinde sinemada izlemiştim. O günkü kafamla tam bir vakit kaybıydı. Bugün tekrar izlemeyi düşündüğümü sanmıyorum. smile.gif

Evet, Sinan Çetin'in nasıl bir yönetmen olduğunu gösteriyor. Kötü bir yönetmen. biggrin.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.