Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Farscape - Season 1-2-3-4 (1999)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Sayfalar: 1, 2
Sweeney
forum resmiforum resmi

IMDB
» "Farscape" (1999) TV series 1999-2003

"Farscape" (1999) TV series 1999-2003
Yönetmen: Ben Browder
Tür: Adventure,Sci-Fi
Ülke: Australia,USA
Dil: English
Konu: Thrown into a distant part of the universe, an Earth astronaut finds himself part of a fugitive alien starship crew.
Süre: 50 min | USA:60 min (88 episodes) | New Zealand:4... dk
Ödüller: Nominated for Primetime Emmy. Another 11 wins & 13 nominations
Oyuncular (ilk 5): Ben Browder, Claudia Black, Anthony Simcoe, Lani John Tupu, Jonathan Hardy

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0187636/

Farscape is genre television at its most ambitious, inspired both by the cult appeal of Babylon 5 and the continuing success of the Star Trek franchise, but taking a visual and conceptual leap beyond those shows. Making extensive use of CGI, prosthetics, and state-of-the-art puppetry, courtesy of Jim Henson's Creature Shop, the Farscape concept has a freshness that makes it look and feel completely original. Among the first season's 22 episodes, "Premiere" introduces the characters and the basic premise: American astronaut John Crichton (Ben Browder) is flung through a wormhole and comes out in the midst of an interstellar prison escape on the other side of the universe. When the galactic cops (called "Peacekeepers") mark him as the new public enemy number one, Crichton is forced to ally himself with the convicts: hulking warrior D'Argo (Anthony Simcoe), blue-skinned priest Zhaan (Virginia Hey), fugitive peacekeeper Aeryn (Claudia Black), exiled king Rygel (Jonathan Hardy), and Pilot, the giant insectlike nerve center of their living ship, Moya.
In the action-packed and stylishly directed "Throne for a Loss," a race of mercenary criminals called the Tavleks kidnap the imperious Rygel. "PK Tech Girl" and "That Old Black Magic" feature a peek into the pasts of Rygel and Zhaan as they hide from the fleets of Peacekeeper soldiers in the galactic frontier known as the Uncharted Territories. Leading toward the climax of the show's first season, "Nerve" and "The Hidden Memory" make for a bold two-parter that reunites Crichton with his Peacekeeper Tech girlfriend, Gilina, and introduces the dreaded Scorpius, who uses his Aurora Chair torture device to extract what he mistakenly believes is vital knowledge from Crichton. The final episode, "Family Ties," ends with a cliffhanger guaranteed to bring viewers back for more, as the duplicitous Rygel plans to turn traitor, which eventually leaves the fates of Crichton and D'Argo up for grabs and Moya's young offspring under the control of the conflicted villain Crais, among other developments.

http://www.epguides.com/Farscape/

Season 1
Ripped By: AMC
Video: DiVX
Audio: AC3
Source: DVD

Farscape - s01e01 - Premiere.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e02 - I, Et.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e03 - Exodus From Genesis.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e04 - Throne For A Loss.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e06 - Thank God It'S Friday Again.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e05 - Back And Back And Back To The Future.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e07 - Pk Tech Girl.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e08 - That Old Black Magic.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e09 - Dna Mad Scientist.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e10 - They'Ve Got A Secret.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e11 - Till The Blood Runs Clear.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e12 - Rhapsody In Blue.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e13 - The Flax.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e14 - Jeremiah Crichton.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e15 - Durka Returns.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e16 - A Human Reaction.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e17 - Through The Looking Glass.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e18 - A Bug'S Life.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e19 - Nerve.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e20 - The Hidden Memory.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e21 - Bone To Be Wild.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s01e22 - Family Ties.dvd.ac3.amc.avi

Season 2

Farscape - s02e01 - Mind The Baby.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e02 - Vitas Mortis.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e03 - Talking The Stone.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e04 - Crackers Don'T Matter.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e05 - The Way We Weren'T.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e06 - Picture If You Will.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e07 - Home On The Remains.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e08 - Dream A Little Dream.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e09 - Out Of Their Minds.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e10 - My Three Crichtons.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e11 - Look At The Princess I - A Kiss Is But A Kiss.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e12 - Look At The Princess Ii - I Do I Think.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e13 - Look At The Princess Iii - The Maltese Crichton.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e14 - Beware Of Dog.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e15 - Won'T Get Fooled Again.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e16 - The Locket.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e17 - The Ugly Truth.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e18 - A Clockwork Nebari.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e19 - Liars Guns & Money I - A Not So Simple Plan.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e21 - Liars Guns & Money Iii - Plan B.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e20 - Liars Guns & Money Ii - With Friends Like These.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s02e22 - Die Me Dichotomy.dvd.ac3.amc.avi

Season 3

Farscape - s03e01 - Season Of Death.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e02 - Suns & Lovers.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e03 - Self Inflicted Wounds I - Coulda, Woulda, Shoulda.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e04 - Self Inflicted Wounds Ii - Wait For The Wheel.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e05 - Different Destination.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e06 - Eat Me.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e07 - Thanks For Sharing.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e08 - Green Eyed Monster.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e09 - Losing Time.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e10 - Relativity.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e11 - Incubator.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e12 - Meltdown.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e13 - Scratch & Sniff.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e14 - Infinite Possibilities I - Daedalus Demands.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e15 - Infinite Possibilities Ii - Icarus Abides.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e16 - Revenging Angel.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e17 - The Choice.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e18 - Fractures.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e19 - I Yensch, You Yensch.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e20 - Into The Lion'S Den I - Lambs To The Slaugher.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e21 - Into The Lion'S Den Ii - Wolf In Sheep'S Clothing.dvd.ac3.amc.avi
Farscape - s03e22 - Dog With Two Bones.dvd.ac3.amc.avi

Season 4
Ripped By: FoV
Video: Xvid

Farscape.-.4x01.-.Crichton.Kicks.FoV.Xvid-DVDrip.avi|
Farscape.-.4x02.-.What.Was.Lost.(Part.1).-.Sacrifice.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x03.-.What.Was.Lost.(Part.2).-.Resurrection.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x04.-.Lava's.A.Many.Splendored.Thing.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x05.-.Promises.FoV.Xvid-DVDrip.avi|
Farscape.-.4x06.-.Natural.Election.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x07.-.John.Quixote.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x08.-.I.Shrink.Therefore.I.Am.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x09.-.A.Prefect.Murder.FoV.Xvid-DVDrip.avi|
Farscape.-.4x10.-.Coup.By.Clam.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x11.-.Unrealized.Reality.(Part.1).FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x12.-.Kansas.(Part.2).FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x13.-.Terra.Firma.(Part.3).FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x14.-.Twice.Shy.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x15.-.Mental.As.Anything.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x16.-.Bringing.Home.The.Beacon.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x17.-.A.Constellation.Of.Doubt.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x18.-.Prayer.FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x19.-.We're.So.Screwed.-.Fetal.Attraction.(Part.1).FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x20.-.We're.So.Screwed.-..Hot.To.Katratzi.(Part.2).FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x21.-.We're.So.Screwed.-.La.Bomba.(Part.3).FoV.Xvid-DVDrip.avi
Farscape.-.4x22.-.Bad.Timing.FoV.Xvid-DVDrip.avi

Extras:
Farscape.Extras.ISO
farscape.farwell.dvdrip.divx.avi

subtitles
Farscape_-_Season_1_ENGLISH_subtitles.rar
Farscape_-_Season_2_ENGLISH_subtitles.rar
Farscape_-_Season_3_ENGLISH_subtitles.rar
Farscape_-_Season_4_ENGLISH_subtitles.rar

İlave Extras:
farscape.trailers.1.dvdrip.divx-greybeard.avi
farscape.trailers.2.dvdrip.divx-greybeard.avi
farscape.trailers.3.dvdrip.divx-greybeard.avi
farscape.from_the_archives-season2-bloopers.r1-4.1.dvdrip.divx-greybeard.avi
OMEN
Bu linklerin ne kadar işime yarayacağını bir bilsen teşekkürler. sidisi!!!
Krypton
merhabalar!

bu diziyi izleyip de yorumu olan arkadaşlar yorumlarını buraya yazarlarsa çok minettar kalırım. Ben ilk bölümünü izledim ama çok tutmadım. belki dizi güzel bir dizidir. devam etmediğim için bunu bilemiyorum. bu dizinin yerine Babylon 5' i izlemeye karar verdim.

bu arada Farscape' in sezon 1-4 Rapidshare linklerini buldum. Dizi güzelse linkler ölmeden yetişeyim bari.

saygılar!
Kassap
Evet öncelikle linkler için teşekkürler; ama biraz da dizi hakkında yorum yapabilir misiniz Krypton'un dediği gibi? Lost, 24, Prison Break'e devam ediyorum ve en son böülem kadar geldim; anlicağınız indiricek yeni bşeyler arıyorum. confused1.gif
Krypton
What the frell is going on?

Bu ne mi demek? Wikipedia'da Farscape Terminology kısmında bu kelimenin anlamını bulabilirsiniz. Tabi dizide geçen başka terimleri de.

Bu dizi için diyeceğim o ki çok, çok ama çok sevdim. Diziyi izleyip bitirdiğim için de çok üzgünüm. Daha doğrusu dizinin devamı yapılmadığı için. Üzgün olmaktan öte kızgınım. Böyle bir dizi nasıl olup da iptal edilir. Hem de o kadar iyi karakterler yazılmışken.

Dizinin başrol oyuncusu benim favorilerimden biri. Bu adam bu dizide öyle iyi ki. Espirileri, uzaylılarla konuşurken yaptığı göndermeler çok güzel. Dizinin bir diğer karakterinden(İsim vermeyeyim. Görünce anlarsınız. Çok komik. İnsan değil. Stop!) zaten ayrı bir dizi ya da bu dizide en az 1 sezonluk bölüm çıkar herhalde. Bir karakterden daha bahsetmek isterdim ama spoiler olmasın diye hiçbir karakteri açık seçik yazamıyorum. Neyse, onu da geçeyim. Aklımda kalan doğru ise, Hitchcock' un: " Bir filmde kötü adam ne kadar başarılı ise film de o kadar başarılıdır " şeklinde bir sözü vardı. Ben kötü adamımı buldum ama The Matrix Reloaded ' de makinelerin gemiyi havaya uçurmalarından sonra Morpheus' un söylediği gibi; " Dün gece bir rüya gördüm... ...ama şimdi o rüyayı unuttum." Dizi bitince bu kötü adam da gitti wallbash.gif

Bundan önceki mesajımda bu dizinin Pilot bölümünü izlediğimi ve pek tutmadığımı ve bunun yerine Babylon 5' i izlediğimi yazmıştım. Oysa şimdi durum öyle mi? Babylon 5' in 1. sezonunu ve 2. sezonun 3 bölümünü izledim ama diziye devam etmedim. 2. sezonun tükçe altyazıları olduğu halde. Farscape' in tüm bölümlerini ise İngilizce altyazı ile izledim. Bu da benim açımdan birşeylere işaret ediyordur. Babylon 5' in 1. sezonu ile Farscape' in 1. sezonunu karşılaştırırsam ben Farscape' i daha yaratıcı buldum. En azından mekan çeşitliliği açısından. Spoiler olur diye daha fazla yazamıyorum. Belki de bu kadar yazıdan sonra spoiler' in en büyüğünü yapmışımdır da haberim yoktur fool.gif Ayrıca izlediğim kadarıyla Babylon 5' te Farscape' teki başrol oyuncusu gibi bir karakter, onun espirileri, o tarz replikler yoktu. Olamaz da zaten. Tarzları farklı. Ama böyle olmasını dilerdim. Neyse, benim başrol oyuncum Stargate' te rol alıyormuş. Bakalım orada nasıl bir karakteri oynuyor. Kötü adamım da Lost' ta rol almış.

Aklıma gelmişken dizinin Pilot bölümü pek iyi değil. 2 .bölümü daha iyi. Küçüklüğümüzde izlediğimiz Drama/Family/Fantasy/Sci-Fi tarzındaki bir filme gönderme yapmış. Bölümün isminden ne olduğunu anlarsınız zaten. 3. bölüm şöyle böyleydi galiba. Ondan sonra devam edin durmayın. Bu dizi 4 sezon olarak tamamlandıktan sonra devamı var. O da Farscape: The Peacekeeper Wars (2004) filmi ile sona eriyor.

Aşağıda birkaç screenshot var ama diziyi kesin olarak onlarla değerlendirmeyin. Dizinin benim için mükemmel kötü adamını, başka harika bir karakteri(özellik vermiyorum dizinin keyfi kaçmasın diye) ve yukarda bahsettiğim kendisinden ayrı bir dizi yapılabilecek karakterin resmini (tabi, dizideki aşkımın resmini de) vermedim.

Bu arada dizinin Rapid linkleri mevcut. Emule' de kaynak azsa dizinin Rapid linklerini PM' den yollayayım. Yalnız linkler ölmeden yetişmek lazım.

Evet; What the frell is going on?

IPB Image IPB Image IPB Image IPB ImageIPB Image IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
Kassap
Verdiğin bilgiler ve screenshotlar için teşekkür ederim @Krypton. Görüntülerden gerçekten etkileyici bir dizi olduğunu görüyorum. Hazır Lost, PrisonBreak ve 24 tatile girmişken ve ben indirmek için güzel bir dizi ararken, hızır gibi yetiştin imdadıma. cheers.gif
İndirme listeme ekliyorum. smile.gif Birkaç film var öncesinde, onlar bitince bu güzel bilimkurgu dizisine başlayacağım. clap2.gif
Krypton
Önemli değil Kassap!

Bu dizinin Megashares linkleri de mevcut. Her link 350mb' lik tek link halinde. Rapid gibi part part indirme durumu da yok. Tek kötü tarafı;

Megashares Link Information:
All download slots for this link are currently filled.
Please try again momentarily.

uyarısını alabiliyorsunuz. Yani slotlar doluysa boş bulana kadar denemeniz gerekiyor. 4 sezon ve ayrıca Film, extras linkleri de olduğu için mutlaka boş bir slota denk gelirsiniz.

Bence Rapidshare daha rahat. Her gece en fazla 4 saatte bir bölüm indirebilirsiniz. Hem de sıra ile. İstediğiniz bölümü indire indire.

http://forum.divxplanet.com/ADSL-Dial-up-i...emi-t55450.html

Yukardaki adreste SunGod; " ADSL Dial-up ile Rapidshare'den Sınırsız/Beklemeden İndirme Yöntemi, V.0.1 " şeklinde bir Topic açmış. Arkadaşımla ortak kullandığım bir Rapid üyeliğim var. 7 Haziran' da bitiyor. Bu Topic' teki yöntem işe yararsa bundan sonra bu yöntemi deneyeceğim. Yanılmıyorsam orada verilen programın Megashares desteği de var.

Dizinin imdb puanı da : 8.5/10 (220 votes).

Dizinin Rapid linklerinin olduğu site birkaç gündür açılmıyor derken site geri dönmüş oh be clap2.gif

Sayfadaki emule linklerinden 10 bölümü kaynak sayısını görmek için emule' ye attım. Aşağıdaki resimde dizinin ilk 10 bölümünün kaynak durumu gözükmektedir.

IPB Image

Diziyi emule ile indirmede zorluk çekenler Rapid ya da Megashares linklerini isterlerse Lütfen PM atsınlar!

Saygılar!
yabani
bu dizinin region 2 dvd'leri mevcutmuş, dvd'lerinde türkçe altyazısı var mı acaba?
http://www.sendit.com/video/item/7000000055744 linkine baktığımda altyazısı yokmuş görünüyor. emule'den arattığımdaysa ingilizce-fransızca-ispanyolca altyazılara denk geliyorum.
cosmo
Hocam ufak bir araştırma yaptım gittigidiyorda satılığa çıkmış fakat veritabanından kaldırılmış Türkçe - İngilizce Altyazılarıyla beraber sad.gif
yabani
gittigidiyordaki ilana ben de baktım ama orada sadece region 2 olduğu yazıyor, altyazı konusunda bilgi yok. sanırım bu dizinin dvd'sinde ingilizce altyazı bile mevcut değil, çünkü dvd'ye uygun ingilizce altyazıları forom.com'daki elemanlar yapmış.
Kassap
@Krypton dediğin gibi Megashares arıza çıkarıyor. sad.gif Rapid'den indiricez başka çaresi yok. Biraz yavaş olucak; ama olsun. smile.gif)
cosmo
@ yabani

Şaşırdım hocam ilk 4 sezon İngilizce - Türkçe altyazılı diye not düşmüş altına ilginç farklı iki kişininkine baktık heralde, neyse sonuç yok biraz daha bakınayım ben...

Saygılar
Krypton
Bu dizinin İngilizce-Türkçe altyazılı olarak DVD' si varsa mükemmel olur.

Benim İngilizce orta-üst seviye ama kelime hazinem zayıf olduğu için ne dendiğini anlamadağım yerler oldu. Her sezonda bilmediğim kelimeleri bir yere not aldım. Türkçe karşılıklarını da kelimelerin karşısına yazdım. Şimdi dizinin en başından elimde o kelime listesi ile tekrar izleyeceğim ya da hiç olmadı ingilizcesi süper birini bulup ücretini ödeyerek tüm diziyi ona çevirttireceğim.

Sonuç olarak; Türkçe Altyazılı DVD nerdeysen çık Lütfen!
yabani
Arkadaşlar, bu dizinin Türk bilim-kurgu severlere kazandırılması gerektiğini düşünüyorum.
2. bölge dvd'sinde Türkçe altyazı olup olmadığını öğrenmemiz çok iyi olur çünkü kiralama gibi bir yöntemle bu altyazılar alınabilir. fakat benim araştırmama göre dvd'sinde değil türkçe, ingilizce altyazısı bile mevcut değil. internette bulunan ingilizce altyazılar bir forum üyeleri tarafından yazılmış.

belkide bu dizinin çevirisine başlanmıştır biggrin.gif fakat bu dizinin çevirisi gerçekten de standart bir film/dizi çevirisinden oldukça zor. eğer türkçe altyazılar varsa hiç uğraşmamak lazım, eğer dvd'sinde Türkçe altyazı yoksa, bir farscape türkçe sözlüğü oluşturup, hatta bir çeviri grubu ile bu dizinin camiamıza kazandırılması gerektiğini düşünüyorum.
yabani
maalesef altyazı konusundaki araştırmam doğruymuş, region 2 dvd'sinde bile, değil türkçe, ingilizce altyazısı bile yokmuş.
http://64.233.183.104/search?q=cache:ILKj5...tr&ct=clnk&cd=4

özellikle bu dizinin çevirisinin pek te kolay olmadığını varsayarak; bu seriyi Türk bilim-kurgu sever'lere kazandırmak için gönüllülerden oluşan bir çeviri grubu oluşturmak gerekecek.
bekleyelim, görelim biggrin.gif
Alsancak
Hadi bakalım kolay gelsin.Bende indirmeye başlayayım biggrin.gif
LordSoth
Hakikaten tek kelimeyle mükemmel bir dizi ama ilk 4 sezonda öyle bir alışmışım ki peacekeepers wars ı bile türkçesi olmasına rağmen ing altyazı ile izledim ve diziyi bu kadar çabuk izleyip bitirdiğim için çook pişmanım.
alperrasputin
Hadi bakalım bende indiriyorum. Umarım güzel dizidir.. Bu arada sadece 1.sezon altyazxısı var.. Umarım diğer sezonlarda çevrilir..
kasvetliev
Konu dışı;

Pardon bu dizininde aralarında bulunduğu birçok dizinin (mesela babylon 5) inceleme tanıtım sayfaları bulunuyordu yakın zamana kadar. Bulamadım bir türlü. Bendemi bir yanlışlık var yoksa bu sayfalar taşındı veya silindi mi?

Bu dizi olsun, babylon 5 olsun arada filmlerle birlikte çok fazla bölümlü. Hangi sırayla takip etmek gerekir gibi bilgiler çok işime yarıyordu.

Kusura bakmayın biraz alakasız oldu.

Ayrıca çok teşekkürler linkler için.
somerset
http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=57290
http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=54738
kasvetliev
@somerset

Çok teşekkür ederim.

İyi günler.

kirkedir
Linkler için çok teşekkürler Zagor flowers.gif
samsun216
bu dizi 4x22 bitiyormu arkadaşlar yani ucu açıkmı kalıyor ya da sonunda film le falan bağlıyorlarmı gittikçe kalite artıyor hastası oldum bilgisi olan varsa açıklasın lütfen
somerset
Sonunda Farscape:Peacekeeper wars filmi var.
http://www.divxplanet.com/altyazi.php?aid=4916
Finali öyle yapıyorlar.Bilmiyorum 3'de misin ama 3. sezon ile dizi tavan yapıyor gerçekten smile.gif
progressive77
arkadaslar bu dizinin bolum bolum torrent linklerini nereden bulabilirim?

bana bir yardim edin

tesekkurler
somerset
Ben sezon sezon
http://thepiratebay.org/search.php?q=farscape
buradan indirdim, public site olduğu için o kadar hızlı değil.Bitmetv davetiyesi bulabilirsen orada vardır herhalde bölüm bölüm ama oraya üye olmak da devletten belge almak gibi biggrin.gif
Hitokiri_JohnDoeSai
Dizinin 4.sezonuna gelmeme rağmen ilginç bir ayrıntıyı yeni farkettim.

IPB Image

Türkler heryerde...
alperrasputin
Dizinin ilk 2 bölümünü izledim baya güzel gidiyor.. Tavsiye ederim herkese smile.gif
alperrasputin
Diziyi bugün itibariyle bitirmiş bulunuyorumm.. Süperdi gerçektenn.. smile.gif Herkese tavsiye ederim..
yilank
Selam Arkadaşlar. Şöyle bir yazı buldum. İngilizcem % 3 düzeylerinde olduğu için temel bazı kelimelerden yola çıkarak dizinin yeniden başlayabileceği gibi bir şeylerden mi bahsediyor tam anlamadım web felan diyor ama. İngilizcesi olan yardım edebilir mi. Acaba dizi yeniden başlayacak v.b. haber mi var burada. confused1.gif

[07.15.07 - 02:09 PM]
***FI.COM, THE WORLD'S BIGGEST GENRE ENTERTAINMENT WEB SITE, UNVEILS SLATE OF EXCLUSIVE ORIGINAL PROGRAMMING
Released by ***Fi
[NOTE: The following article is a press release issued by the aforementioned network and/or company. Any errors, typos, etc. are attributed to the original author. The release is reproduced solely for the dissemination of the enclosed information.]

***FI.COM, THE WORLD'S BIGGEST GENRE ENTERTAINMENT WEB SITE, UNVEILS SLATE OF EXCLUSIVE ORIGINAL PROGRAMMING

'Farscape' Returns as Web Series!

Beverly Hills, CA July 15, 2007 Continuing ***FI's commitment to providing viewers with a fully immersive, multi-platform entertainment experience, ***FI.COM today announced a slate of online programming exclusive to ***FI Pulse, the Channel's popular broadband channel. With over 34 million streams since its launch in April 2006, ***FI Pulse is dedicated to providing users a dynamic and highly original lineup of online content.

FARSCAPE WEB SERIES

It's the return everyone's been frelling waiting for! ***FI.COM has ordered a 10-part webisode series based on the multi-award-winning Farscape, the fan and critical darling that has been widely recognized as one of the greatest ***fi series in television history. Executive produced by Brian Henson and Robert Halmi, Jr., and produced by The Jim Henson Company, in association with RHI Entertainment, the series will revive and expand the beloved Farscape universe.
Haberin kaynağı burada

EK olarak az öne güvenliğe çok dikkat eden yabancı bir paylaşım forumunda da Farscape le ilgili topic açılmış ve il mesaj şöyle ;
***fi announced Farscape was brought back for a ten-part webseries.

No details yet concerning the cast (though Browder & Black should be available since the shooting of the Stargate movies is finished) nor the story or the length of these episodes.

cevaplarda hep sevinme gifleri felan var. awesome felan yazmışlar. Galiba yeni sezon geliyor divxplanet.gif
doctorwho
Megashares den diziyi indirmek isteyenlerin dikkatine. Sakın yapmayın. Ücretsiz üyelikelrde en fazla 250 mb çekebiliyorsunuz ve linkleride tek link olduğundan dizinin yarısınıçekiyor gerisi kalıyor. Başıma geldi ondan biliyorum.
LaMuCi
Keşke devam etse dediğim dizilerden biri , bir yerlerde devamı gelecek haberini okumuş ve çok sevinmiştim ama sonrası gelmedi
Kada
Arkadaşlar herhangi bir ortamda HD sunumları yapıldı mı acaba bu dizinin?
speedycihan
forum resmi

CODE
    Total Runtime...: ~0:48:00
    Language........: English

Video Codec FourCC...: xvid
    Video Codec Name.....: XviD 1.2.1
    Video Frame Size.....: 704 x 528
    Video Bitrate........: ~1700
    Video Framerate......: 25.000
    Audio Codec..........: 0x2000 (Dolby AC3) AC3
    Audio Bitrate........: 448 kb/s (6.0)
    Audio Framerate......: 48000Hz
    Interleaving.........: 96/96 aligned
    Packed Bitstream.....: No
    CQM..................: Jawor ZSM, heini_mr
    B-Vob/Qpel/GMC.......: Yes/No/No
eMule Download
Linkler, eMule kurulumu gerektirir.
 745.35MBKaynaklar - eD2k History
 745.27MBKaynaklar - eD2k History
 745.33MBKaynaklar - eD2k History
 745.46MBKaynaklar - eD2k History
 745MBKaynaklar - eD2k History
 744.4MBKaynaklar - eD2k History
 745.08MBKaynaklar - eD2k History
 745.2MBKaynaklar - eD2k History
 745.38MBKaynaklar - eD2k History
 745.19MBKaynaklar - eD2k History
 745.39MBKaynaklar - eD2k History
 745.34MBKaynaklar - eD2k History
 745.25MBKaynaklar - eD2k History
 744.31MBKaynaklar - eD2k History
 745.4MBKaynaklar - eD2k History
11.64GB
eMule Resmi Sitesi | cFosSpeed | Yardım | Rehber
pkxp1150
speedycihan arkadaşım!

Öncelikle bu paylaşım için çok çok teşekkür ederim. Herkesin izlemesini istediğim bir diziydi. Ama malesef en güzel yerinde bitti.

Merak ettim şey ise;. Bendekilerde DVDRip Ac3 amc sürüm olmasına rağmen boyutları 367MB. Bu boyut farkı nereden geliyor. Senin emuleda paylaşıma sundukların daha iyi görüntü kalitesine mi sahip? Bu diziyi 720p veya 1080p bile bulsam tekrar tekrar indirebilirim.

Emule harici sağlam uTorrent olarak bu boyutta bulamadım. veya yeterince aramamışım galiba.
speedycihan
forum resmi
forum resmiforum resmiforum resmiforum resmi

Ekran görüntüleri gayet iyi olduğu yönünde FS olması tek eksisi sanırım bu grup devamını getitir dizinin smile.gif
pkxp1150
Birde mininova da aratırken VOB diye bir şey buldum.
Bilgi kısmında şöyle bir şey yazıyor " plain VOB files, plays also perfect in media players as DVICO/TVIX, Popcorn Hour.. "

Her bir bölüm yaklaşık 2GB kadar. Bu ne anlama geliyor?
speedycihan
Ham DVD'dir o gerek yok yani bu onun ripidir büyük ihtimal smile.gif HD olarak baktım ama yok malesef sad.gif
speedycihan
eMule Download
ledzep
Anılarım depreşti birden, yeniden DVDrip'leri indirip izleyesim geldi. Linkler için teşekkürler.
speedycihan
eMule Download
GEARSX
eMule Download
GEARSX
Season 2 (DVDRip)

Total Runtime...: ~0:44:00
Language........: English

Video Codec FourCC...: xvid
Video Codec Name.....: XviD 1.2.1
Video Frame Size.....: 704 x 528
Video Bitrate........: ~1900
Video Framerate......: 25.000
Audio Codec..........: 0x2000 (Dolby AC3) AC3
Audio Bitrate........: 448 kb/s (6.0)
Audio Framerate......: 48000Hz
Interleaving.........: 96/96 aligned
Packed Bitstream.....: No
CQM..................: V3LR, Jawor ZSM, heini_mr
B-Vob/Qpel/GMC.......: Yes/No/No
eMule Download
Linkler, eMule kurulumu gerektirir.
 745.17MBKaynaklar - eD2k History
 744.55MBKaynaklar - eD2k History
 745.31MBKaynaklar - eD2k History
 744.3MBKaynaklar - eD2k History
 745.21MBKaynaklar - eD2k History
 745.29MBKaynaklar - eD2k History
 745.07MBKaynaklar - eD2k History
 745.17MBKaynaklar - eD2k History
 745.35MBKaynaklar - eD2k History
 745.05MBKaynaklar - eD2k History
 745.23MBKaynaklar - eD2k History
 745.4MBKaynaklar - eD2k History
 745.05MBKaynaklar - eD2k History
 745.24MBKaynaklar - eD2k History
 745.21MBKaynaklar - eD2k History
 745.24MBKaynaklar - eD2k History
 745.27MBKaynaklar - eD2k History
 745.46MBKaynaklar - eD2k History
 745.08MBKaynaklar - eD2k History
16.01GB
eMule Resmi Sitesi | cFosSpeed | Yardım | Rehber
forum resmi
GEARSX
eMule Download
GEARSX
eMule Download
GEARSX
eMule Download
GEARSX
eMule Download
GEARSX
eMule Download
GEARSX
eMule Download
GEARSX
eMule Download
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.