Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Disko Kralı (2008)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
enginar
link için teşekkürler
RaveN
[DIKKAT-Raven.icerir].avi

Alemsiniz clap2.gif
mamut
[DIKKAT-Raven.cikabilir]

yazacaktım ama bu daha manidar geldi...Biraz önce izledim , hakikate hakkını vermişsiniz üstâdım...Ağzınıza sağlık...
yasinxc
QUOTE(KingAMRA @ Feb 22 2009, 03:07:26 PM) *

QUOTE(GEARSX @ Feb 22 2009, 01:38:46 PM) *

Arkadaşlar sadece şu Raven ustanın başlayıp bittiği kısmı kesip ekleyecek varmıdır, merak ettim indirip izleyelim.smile.gif))

Aynen öyle, sadece o kısım sunulsa ne kadar güzel olurdu smile.gif .

+1 whistling.gif
Qatana
eMule Download
Raven üstadımızın olduğu kısmı kestim ve paylaşıma açtım. cheers.gif
OlympuS
Daha ne diyelim..
Ellerinize sağlık... flowers.gif flowers.gif

divxplanet.gif

Edit: Lütfen linkleri alıntı yapmayalım.
yasinxc
Çok sağol zero. flowers.gif friends.gif
GEARSX
teşekkürler zero, bende tık.flowers.gif

(Çok aceleci olduğumda full olarak indirmiştim ama izledikten sonra sildim, kesilmiş versiyon HATIRA kalsın flaugh.gif )
oberonpipe
merhaba arkadaşlar bana bir konuda yardımcı olurmusunuz. Disko Kralı'nda Barış Manço'nun anıldığı programı bulamadım. acaba yardımcı olabilirmisiniz.
magistra86
blueworld riplerini takip ediyorum 15 ten 16 ya bi atlama oldu üstat 16 yı riplemedimi yoksa buraya mı koyulmadı ???
GEARSX
Bendemi sorun var bilmiyorum ama tıkladım Kaynak 2-3 tane var, bide arkadaşlar tıklarsam bana slot açabilecek varmıdır smile.gif
magistra86
ben yardımcı olurum arkadaşım tüm bölümler elimde var hangisni istiyosan
alply
QUOTE(GEARSX @ Mar 1 2009, 01:43:41 PM) *

Bendemi sorun var bilmiyorum ama tıkladım Kaynak 2-3 tane var, bide arkadaşlar tıklarsam bana slot açabilecek varmıdır smile.gif

Bu sorunun yanitini bir kac gün önce kendin vermissin ...

QUOTE(GEARSX @ Feb 27 2009, 09:39:36 PM) *

teşekkürler zero, bende tık.flowers.gif

(Çok aceleci olduğumda full olarak indirmiştim ama izledikten sonra sildim, kesilmiş versiyon HATIRA kalsın flaugh.gif )

ne yazikki Emulede paylasimda tutmadan sadece sömürmek olmuyor bu aci tecrübeyi sizinde er gec edindiginiz iyi olmus, indirip cabucak sahareden cikartagacaginiza paylasimda tutup digerlerinin de yararlanmasini düsünerek hareket etseydiniz, kusura bakma sizin gibilere slot yok!!!
Qatana
Eğer benim yaptığım kesilmiş versiyon sunumunu hala power release olarak sunumda tutuyorum.Çeken olduğu zaman öncelik kendilerine gelecektir tahminimce.
oKsEAt
eMule Download
mehmetsimsekim
blueworld eline sağlık.... Teşekkür ederim...
oKsEAt
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
magistra86
Çok teşekkürler sunum için okseat ve blueworld
oKsEAt
eMule Download
murdoc
23. bölüm için çok teşekkürler.
magistra86
23. bölümde %99.9 da tıkandım 168 KB kala sanırım bir çok arkadaşta aynı durumda emuleden anladığım kadarıyla.31 kaynak var şu an ama hepsi gereksiz parça diyor,yardımcı olabilirseniz sevinirim.
zekicann
Aynı sorunu birebir ben de yaşıyorum iki gündür. sad.gif
Sege
aynı durum bende de var. 2 gündür yüzde 99.9 da duruyor.
magistra86
Durumu Okseat ve Blueworld arkadaşlara pm ile bildirdim arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır
blueworld
paylaşımda...İyi seyirler...
eMule Download
enginar
bende de takılıp kalmıştı, yeni link için teşekkürler
forrest gump

Arkadaşlar olmuyorsa uğraşmayın, emule'den dosyanın temp dosyasını bulun, uzantısını avi olarak değiştirin. O şekilde saklayın ya da izleyin, %99 dan hiçbir şey olmaz.
magistra86
YEni link için teşekkürler tıkladık.
murdoc
Teşekkürler blueworld
alply
eMule Download
Sunumcu arkadasin bilgilendirmesi:

Baştan 10 dakka biraz sorunlu Tr yayınla başlayıp eu ile devam ettim,istemeyen tıklamasın

Emegine saglik 4 saatlik sunumda 10dakika eksik olmasi sorun degil bence flowers.gif
.TV
"Disko.Krali.24.Blm.TR.DSR.by.[blueworld].18.04.2009.avi"

teşekürler sunan ve paylaşanlara, kardeş site sharebusta son haftalarda bir sorun var yeni linkler gelmiyor, linkleri veren arkadaş rahatsızlanmış sanırım mecburen eski dost emuleye dönüş yapıyorum smile.gif
.TV
Bu iki arkadaş çok güzel upload yapıyorlar. Emulede ne varsa almancılarda var gerisi yalan valla smile.gif
forum resmi
maxtreme
QUOTE(zero @ Mar 2 2009, 09:02:47 PM) *

Eğer benim yaptığım kesilmiş versiyon sunumunu hala power release olarak sunumda tutuyorum.Çeken olduğu zaman öncelik kendilerine gelecektir tahminimce.

@zero

Tekrar power release yapabilir misin? 1-2 günlük için...
Bir tane kaynak var, ineceğini hiç sanmıyorum biggrin.gif
yasinxc
Yalnızca Dr. Jivago'nun telefonla konuştuğu bölüm ayrı bir şekilde gelicek mi acaba? smile.gif
KIRPIK
QUOTE(yasinxc @ Apr 26 2009, 02:06:23 PM) *

Yalnızca Dr. Jivago'nun telefonla konuştuğu bölüm ayrı bir şekilde gelicek mi acaba? smile.gif

Genel Sohbet bölümündeki konuda o kısmın Youtube videosu ve indirme bağlantısı mevcut.
yasinxc
Teşekkürler KIRPIK. good.gif
Linki buraya eklemenin sakıncası olmaz sanırım. İzleyecek olanlara kolaylık olsun.
Sege
25. bölümü rip leyen olmadımı acaba?
blueworld
eMule Download
ToPaL_SoLuCaN
Teşekkürler..
.TV
Son bölüm varmı? Geçen akşamki...
magistra86
daha gelmedi gelecektir malum büyük sunum biraz geç geliyor
alply
eMule Download
Emegine saglik blueworld flowers.gif
blueworld
eMule Download
enginar
link için teşekkürler
ceylo
teşekkürler
alply
eMule Download
magistra86
teşekkürler alply ve blueworld
redline_m3
Sunumlar için teşekkürler...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.