Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Midnight Express (1978)
Forum DivXPLANET > ED2K MPEG4 Releases 1886-1999 > 1886-1999 DVDRip Mp3
Gaspadin
forum resmi

IMDB
» Midnight Express (1978)

Directed by: Alan Parker
Genre: Biography,Crime,Drama,Thriller
Tagline: A true story of triumph.
Plot Outline: Story of a man who is caught smuggling drugs out of Turkey and thrown into prison. Inspired from and dramatized upon a true event.
User Rating: 7.5/10 (14,722 votes)
Runtime: 121 min
Awards: Won 2 Oscars. Another 13 wins & 12 nominations
Cast (first 5): , Bo Hopkins, Paul L. Smith, Randy Quaid, Norbert Weisser

IMDB: http://imdb.com/title/tt0077928/

CODE
Genre: Crime / Drama / Thriller
User Rating:  7.6/10 (6,603 votes)  

Brad Davis ....  Billy Hayes
Irene Miracle ....  Susan
Bo Hopkins ....  Tex
Paolo Bonacelli ....  Rifki
Paul L. Smith ....  Hamidou (as Paul Smith) ...

Country: UK / USA
Language: English / Turkish

ed2k: Midnight.Express.1978.iNTERNAL.DVDRip.XviD
ed2k: Midnight.Express.1978.iNTERNAL.DVDRip.XviD.ENG.SUBS-SChiZO.rar

CODE
Video:
Codec: XviD
Resolution: 544 x 288 (1.889 : 1)
Bitrate: 727 kb/s
FPS: 23.976
Duration: 02h 00m 36s

Audio:
Codec: MPEG-1 Layer 3
Bitrate: 76 kb/s (76/ch x 1 ch)

Edit: ss eklendi.
asilacar
Çok teşekkürler aga bu klasik eser herkeşin arşivinde bulunmalı bence!
asilacar
lux aeterna
Tamamen filme sinematografik açıdan yaklaşarak soruyorum, filmi neye göre klasik ilan ettin?
Exiled Archangel
@asilacar: Bir kerede de anlardık be abi biggrin.gif

Şaka bir yana, bence gayet rezil bir film. Politik mesajından bağımsız olarak söylüyorum bunu. Amerikan aksanıyla Türkçe konuşan bir yargıç olacak orada, ben de o filme klasik diyeceğim.. Sadece içeriği yüzünden kadim dostlarımızca (!) kaliteli film ilan edilen bir çöp. Ayrıca ben kesilmişini izlemediysem (ki zannetmiyorum, Yunanistan'dan kaçak VCD'sini almıştım filmin) birkaç sahnede bariz aks atlıyor.

Buna benzer bir saçmalık da Yol filmi. Gayet rezil bir yapıt, ve sadece Türk düşmanı olduğu için baba filmler kategorisine sokulmuş. Duvar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, ama orada da "yabancı aksanıyla Türkçe konuşanlar" hatası var.

Bu arada lütfen alınma Gaspadin, yine senin yayınladığın Kedma için kötü şeyler söyledim, ama gerçekten tamamen rastlantı.
lux aeterna
Yol filmini Geceyarısı Ekspresi'yle aynı kategoriye sokmanızı üzücü buluyorum. Filmi izleyip izlemediğinizi bilmiyorum ama Yol filmi hiçbir şekilde Türk ya da Türkiye düşmanı değildir, böyle bir kanıya nasıl kapıldığınızı anlamadım.
321null
QUOTE(asilacar @ Oct 8 2005, 01:47 PM)
*

Filmi seyreden biri olarak filmin herhangi bir sinema değeri oldugunu düşünmüyorum. Amaçlı, karalamak için yapılmış iğrenç ötesi...
shylock
ehhe cok komık ya klasikmıs acayıp guldum biggrin.gif heralde seyretmeyen arkadasları gaza getırmek amaclı solenmıs... fılm ne kadar kasıtlı amaçlı ıse arkadasında amacı aynısı sanırım...dıger arkadaslara katılıyorum sınema degerı olmayan bı fılm zaman kaybı..
neotek
Yol'a yapılan tepkiyi kınıyorum...
Exiled Archangel
Peki, Yol konusunda karşılıklı kınaştık ve tartışma bitti o zaman biggrin.gif

Ayrıca filmin irdelediği politik mesajdan ziyade benim anlatmak istediğim filmi gayet kalitesiz bulduğumdu. Bunu belirtmek için de dedim ki Duvar da benzeri bir mesaj veriyor, ve benzeri hataları var, ama film olarak kalitesiz değil. Filmin politik mesajını da herkes farklı algılayabilir ayrıca.

Saygılar...

BadBoy
CODE
Video Codec: Divx 6.40
AUdio Language: English
Audio Codec: MPEG Layer 3 48khz
Runtime: 1hr 56mins
eMule Download
Ottomanic
Millet bu filmi sunmaktan bıkmadı (Seed etmek anlamında), Torrent'ta belli aralıklarla ve Emulede sürekli sunumda...

Prophecy
Yaw ben bu filmi anlamış değilim şimdi bir uyuşturucu kaçakcısı herife yapılan gayet az olan işkence ve herifin çıkıp bütün millete sövmesi bu filmi klasikmi yapıyor gerçekçi düşünürsek uyuşturucu kaçıran adama çıkıpta ödülmü verilsin bu filmi çevirip çevirip başka ülkeler içinde yapılabilir bir tek böyle şeyler türkiyedemi oluyor.Tek kelime ile rezil bir film amerikan yargıç çıkmış türk mahkemesinde hödö hödö türkçe konuşuyor komik bir film.
BadBoy
CODE
XviD 1.1.2 Final, 704x384 (1.833:1), 1683kbps, 25 fps, 0.249 bpp
mp3 131kbps VBR
1:56:07

forum resmi
forum resmiforum resmiforum resmiforum resmiforum resmi
forum resmi

The Movie
[b]
eMule Download

Subtitles (OCR)
eMule Download
Subtitles (Raw)
eMule Download
Czech, Dansk, Deutsch, English, Finish, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Islenska, Norsk, Polish, Svenska.

Chapters (ZoomPlayer format):
eMule Download
yusufgokben
Geçtiğimiz hafta içinde CNNTÜRK kanalında önce haberi sonra kısa bir röportajı vardı. Bir nevi özür niteliği taşıyan konuşmasında başından geçenlerin tamamen değiştirilerek senaryo haline getirildiği ve gerçekleri yansıtmadığını, yıllardır değişik ortamlarda bunu belirttiğini ama sinemalarda gösterilmiş bir filmin verdiği zararı durduramadığını anlattı. Filmi Avustralya'da seyretmiştim ve kısa aralıklarla Avustralya SBS kanalında da yayınlandığını biliyorum. Sinema değeri olmadığı konusunda arkadaşlara katılıyorum.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.