Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Melekler Korusun (2009)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Java
Teşekkürler flowers.gif
physicist
Yeni bölüm sunumu için teşekkürler oKsEAt worshippy.gif
Diavolo99

Çok teşekkürler yeni bölüm sunumu için...
Blackwolf14
Sağolun son bölümünün ilk 1 saatini falan kaçırdım 14. bölümün sunumu ne zaman verilir?Erken mi sordum acaba.
Java
Bende sunum geldi diye heyacan yapmıştım smile.gif
Blackwolf14
QUOTE(Java @ Apr 5 2009, 12:23:19 AM) *

Bende sunum geldi diye heyacan yapmıştım smile.gif

En kısa sürede gelir inşallah. cheers.gif
oKsEAt
eMule Download
Diavolo99
Sunum için çok teşekkürler.
alcohol87
emeğine sağlık...
oKsEAt
eMule Download
Blackwolf14
Sağol sunum için @oKsEAt.
rea-secret
14. Bölüm için teşekkürler...
darthcoolhe
eMule Download
oKsEAt
Eline sağlık @darthcoolhe reklamsız ve kaliteli sunumun için flowers.gif
alcohol87
sunum için teşekkürler...
tomacco
Sunum için teşekkürler.
physicist
Bu diziyi izledikçe sevdim, indiricem sırayla sondan başa (Kaynaklar doğrultusunda)...
Sunumlar için teşekkürler...
Java
Teşekkürler.
oKsEAt
eMule Download
rea-secret
Sunum için teşekkürler oKsEAt...
fenerico
15.bölümlerin süresi, başladıkları yerler 2 ripte de aynı. Sanırım kanuni ripi diğer ripten çalıntı, aynı ripin üstüne "by kanuni" yazısı konulmuş, süreler falan hep aynı.

Zaten farklı olsalar 2 ripte de baştan 10 dakikalık eksiklik olmazdı heralde.
Sevdakar ripini yapan arkadaş bunu hep yapıyor, reklamlara göre istediği yerleri kesip biçiyor. Önceki riplerde de bölüm ortalarında reklam dönüşlerinde 2-3 dakikialık kesintiler oluyordu. Bu sefer başta ki jeneriğin heralde önceki bölümlerden kopyalamış "melekler korusun" diye, ama dizinin başında yaklaşık 10 dakika eksiklik var.

Tamam tabi ki riplemek zorunda değiller, bunlara da şükretmek lazım ama bunla ilgili açıklama yapsalar iyi olurdu, ilk 10 dakikayı izlemeyince ne olduğunu bilmeden devamını izliyoruz.

Tekrarı mutlaka verilir, ripleyen olursa çok makbule geçer, şimdiye kadar ripleyenlere de teşekkürler...
Java
QUOTE(fenerico @ Apr 15 2009, 12:29:37 PM) *

15.bölümlerin süresi, başladıkları yerler 2 ripte de aynı. Sanırım kanuni ripi diğer ripten çalıntı, aynı ripin üstüne "by kanuni" yazısı konulmuş, süreler falan hep aynı.

Zaten farklı olsalar 2 ripte de baştan 10 dakikalık eksiklik olmazdı heralde.
Sevdakar ripini yapan arkadaş bunu hep yapıyor, reklamlara göre istediği yerleri kesip biçiyor. Önceki riplerde de bölüm ortalarında reklam dönüşlerinde 2-3 dakikialık kesintiler oluyordu. Bu sefer başta ki jeneriğin heralde önceki bölümlerden kopyalamış "melekler korusun" diye, ama dizinin başında yaklaşık 10 dakika eksiklik var.

Tamam tabi ki riplemek zorunda değiller, bunlara da şükretmek lazım ama bunla ilgili açıklama yapsalar iyi olurdu, ilk 10 dakikayı izlemeyince ne olduğunu bilmeden devamını izliyoruz.

Tekrarı mutlaka verilir, ripleyen olursa çok makbule geçer, şimdiye kadar ripleyenlere de teşekkürler...

Dikkat etmemiştim, inşallah eksiksiz hali tekrardan riplenir.. Bu arada bugünkü bölümüde bekliyoruz smile.gif
alply
eMule Download
Java
Neyse ki bu hafta fazla beklemedik.. Link için teşekkürler..
alcohol87
utanmasanız tv de yayınlanmadan önce sunum yapacaksınız smile.gif emeğinize sağlık teşekkürler...
oKsEAt
eMule Download
Albız
Bu bölümü kaçırmıştım..Hemen listeye ekledim. Teşekkürler...
rea-secret
Sunum için teşekkürler...
physicist
Emeğine sağlık oKsEAt, sunum için teşekkürler...
OlympuS
Canım Ailem ve Melekler Korusun...
Katlanabildiğim nadir Türk dizilerinden oleyo2.gif

Sunum için sağol oKsEAt flowers.gif
mkoparan
Bu sitede en sevdiğim şey ne biliyormusunuz?Tüm diziler ,filmler ,belgeseller ve diğer tüm paylaşımlar müthiş bir düzen ve intizam içinde saklanarak kullanıcılara sunuluyor.Bunda tabi ki site yönetimininde emeği çok büyük fakat ,tüm bu kaynakları yaratan ve emeklerini harcayan kullanıcıların hakkını gerçekten ödeyemeyiz.Allah hepinizden razı olsun...
Diavolo99
Bu akşam ki bölümü kacırdık biran önce sunumu bekliyoruz smile.gif
esperim
eMule Download
oKsEAt
Hunustory ' nin açıklaması, indiren arkadaşlar ona göre indirsin.

malesef ses kaymasi var arkadaslar duzeltme imkanim yok
malesef kayitta sorun vadi bu sekilde sunuyorum
rea-secret
Başka bir sunum yok mu şimdilik?
oKsEAt
Geçen haftaki bölüm..
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
OlympuS
Sunumlar için sağolun. flowers.gif
Dizi bitince çalan müziği bilen var mı ?
Diavolo99

Sunum için teşekkürler..

Dizinin müzikleri genellikle Cem Özkan'ın parçaları izledikten sonra ismini söylerim...
rea-secret
Teşekkürler oKsEAt...
Java
Sunum için teşekkürler.
Hopeless1
Sunum için sağol oKsEAt
alply
eMule Download
efezafer
Sunum icin tesekkurler alply usta.
agakan
Yeni sunumu bekliyoruz.Saygılar...
Java
Neden bu dizi bu kadar geç geliyor confused1.gif
oKsEAt
eMule Download
alply
QUOTE(Java @ May 10 2009, 11:15:34 AM) *

Cok ilginc bu tür Hesap sormalar!

Söyle düsünün bu Tv kayitlarini yapanlarinda Özel Hayatlari vardir özellikle Hafta sonu olan dizilerde aksama kacinilmazdir kayda basip Sosyal Hayata akmistir!!! umarim bir daha sormadan düsünürsünüz bu Gercek Hayat gerceginide.
alply
eMule Download
forum resmi forum resmi

Java
QUOTE(alply @ May 10 2009, 02:52:12 PM) *

QUOTE(Java @ May 10 2009, 11:15:34 AM) *

Cok ilginc bu tür Hesap sormalar!

Söyle düsünün bu Tv kayitlarini yapanlarinda Özel Hayatlari vardir özellikle Hafta sonu olan dizilerde aksama kacinilmazdir kayda basip Sosyal Hayata akmistir!!! umarim bir daha sormadan düsünürsünüz bu Gercek Hayat gerceginide.

Bu mesajdan böyle bir anlam çıkarmanıza üzüldüm.. Neyse lafı çok uzatıp tartışma çıkartmak istemem, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim....
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.