Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Ninja Assassin (2009) - Ninja'nın İntikamı
Forum DivXPLANET > Sinema > Gösterimden Kalkan Filmler Arşivi
Sayfalar: 1, 2
lovend
Tam seyirik olmuş. Kopan vücut parçaları neysede kan olayı bayağı abartılmış. Ama çocukluğumdaki abartılı Ninja filmlerini hatırladım, teknolojiyle çekilmiş halleri gibiydi film. Ben beğendim.L...
eczmeltem
Ben beğendim. Ama film iyi olduğundan değil. Dövüş filmi fanatikliğimden dolayı çamurdan da olsa izlerim. Konu felan bahane.
Ama bu filmi izleyip beğenenlere bir de Cüneyt abinin ninja filmi var. Onu izlemelerini tavsiye ederim. Türk polisi Murat'ın Almanları ninjalardan kurtardığı yapım. Zira ki bu film de Cüneyt Arkın'ın o filmde anlattığı kriterlere göre çekilmiş gibi.( Bakınız Madde 3: Ninjalar suyun altında günlerce yaşarlar, acı nedir bilmezler, meditasyonla nefes almayıp geçici süre ölü olabilirler flaugh.gif )

Yabancı sitelerde Turkish Evil Warrior olarak torrenti vardır ona göre. Ninja nedir öğrenmiş oluruz oleyo.gif
Seifer
Bence gayet güzel bir filmdi. Posterinden ve isminden filmin ne olduğu bellli, yüzyılın aşk filmini bekleyenler tabi beğenmeyecektir.

Klişeler çok ona katılıyorum. Fakat konusu ninja olan bir filmde bol klişe olmaması imkansız, sayısız ninja barındıran film var.

Cüneyt arkın'ın ninja filmide aslında bize Yeşil Çam'ın eskiden ne kadar film işini düzgün bir şekilde yaptıklarını gösteriyor, çünkü yıl 2010 ve dediğiniz gibi kullanılan bilgiler aynı. internet olmadan, az bir bütçeyle araştırmalarını bile ellerinden geldikçe yapmışlar.

Dövüş sanatları açısından japon anlayışına neredeyse sadık kalınmış, birçok izleyen anlamamış olsada.
abeskar
az önce bitirdim,gölgelerde gezen ninja efektlerini çok beğendim onun dışında aksiyon sahneleri orta derecede iyiydi;eğitim sahneleri,kondisyon sahneleri çok hoşuma gitti.

konu basitti,karakterlerin de üzerinde durulmamış.

7/10
noThing Left
kill bill tarzı bi film.tabi kalite olarak kill bill'e yaklaşamaz ama izlenebilir.çok aksiyon, çok kan.samurayları da bayağı abartmışlar.bence 10 üzerinden 6 verilebilir...
dragonlove
Kesinlikle çok güzel bir yapım olmuş.Filmde herşeye var ve arza göre talep sistemini doğru zamanlamalar ile oldukça iyi bir şekilde yapmayı başarmışlar.
Öncelikle film kesinlikle sinemalıkmış.Yinede iyi ses sistemi olan büyük ekran tv sahipleride aynı hazza sahip olucaklardır.
Kısaca kesinlikle en az 720p Indirin derim...

Spartacus Dizisinin Ardından İzlenecek Tek Yapım smile.gif Devamını iple çekiyorum..
Ha-lim
Güzeldi...bol aksiyon kan kol bacak smile.gif adı üzerinde ninja fakat ninjanın cinneti filan olsa daha iyi olurdu galiba.Yineden izlenmeli derim.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.