gurkanilhanfb
Jan 5 2009, 08:54:40 PM
NİNJA'NIN İNTİKAMININJA ASSASSIN
KonusuNinja Assassin dünyanın en ölümcül suikastçilerinden olan Raizo'yu (Rain) konu alıyor. Raizo, çocukken, varlığı bile bir söylence olarak kabul edilen gizli örgüt Ozunu Klan'ı tarafından sokaklardan alınıp bir ölüm makinesi olmak üzere eğitilmiştir...
Arkadaşının klan tarafından acımasızca öldürülmesini bir türlü unutamayan Raizo, örgütten kaçar ve ortadan kaybolur. Şimdi intikamını almak için hazırlık yaparak beklemektedir...
Berlin'de, APT ajanı Mika Coretti (Naomie Harris) birçok siyasi cinayeti Uzak Doğu'daki bir yeraltı örgütüne bağlayan yüklü bir para davasıyla karşılaşır. Amiri Ryan Maslow'un (Ben Miles) emirlerini hiçe sayan Mika, cinayetlerin ardındaki gerçeği öğrenmek için çok gizli dosyaları karıştırmaya başlar. Araştırmaları onu hedef hâline getirir ve Ozunu Klan'ı onu öldürüp sonsuza dek susturması için Takeshi'nin (Rick Yune) liderliğinde bir suikast ekibi gönderir...
Raizo, Mika'yı saldırganların elinden kurtarır, ama Klan'ın, ikisi de ölene dek durmayacağını bilmektedir. Kendilerini Avrupa sokaklarında bir kedi-fare oyunun içinde bulan Raizo ve Mika, hayatta kalmayı umuyorlarsa birbirlerine güvenmek ve sonunda ulaşılmaz Ozunu Klanı'nı alt etmek zorundadırlar...
» Ninja Assassin (2009)
|

| Yönetmen: James McTeigue Tür: Action,Crime,Drama,Thriller Ülke: USA,Germany Dil: English Konu: A young ninja turns his back on orphanage that raised him, leading to a confrontation with a fellow ninja from the clan. Puan: 6.8/10  (4,719 oy) Süre: 99 min Oyuncular (ilk 5): Sung Kang, Randall Duk Kim, Jonathan Chan-Pensley, Yuki Iwamoto, Ill-Young Kim
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1186367/ |
akar1m
Feb 11 2009, 01:31:39 AM
300 Sparta'lı nın kondisyon videoları daha sıkı gibiydi bence.
adamların pestili çıkıyordu.
SdnR
Feb 15 2009, 11:45:40 PM
Merakla beklediğim filmlerden birtanesi. Birincisi başrolde sevdiğim oyuncu Bi Rain rol alıyor , ikincisi bu filmin yönetmeni V For Vendetta filminin yönetmeniyle aynı kişi (James McTeigue)... Ve öğrendiğime göre türk oyuncu Numan Acar da filmde rol alıyor.
Krasimir
Feb 16 2009, 12:59:51 AM
Bu video dısında çalısma sahneleride var.
Ninja filmlerine doğru düzgün birilerinin el atmasını uzun zamandır bekliyorduk. iyi oldu yakın zamanda tanıtım fragmanını göreceğimizi düsünüyorum. kadro ve basroldeki elemanin calismalarina bakinca en kotu haliyle bile sirf aksiyonu izlemek icin bile gidilebilecek olduğu gorunuyor.
seeder
Feb 17 2009, 12:17:27 PM
Biran once gosterime girsede izlesek.
SPAWN-TheUndead
Mar 7 2009, 03:36:38 AM
Hmm, meraklandım bakalım...
oantepli
Mar 7 2009, 10:56:31 AM
Biran once gosterime girsede izlesek.
jblue
Mar 7 2009, 12:42:42 PM
Sunum için teşekkürler Beklemedeyiz...
kingkong
Mar 14 2009, 04:02:24 PM
uzun zamandir kaliteli bir ninja filmi cekmiyorlardi bu film harika oldu umarim senaryoda beklentilerimi karsilar sabirsizlikla bekliyorum
gurkanilhanfb
May 2 2009, 09:49:57 PM
Ninja Assassin
Teaser Poster
lovend
May 3 2009, 10:24:46 PM
He he! Çocukluğumun ninja filmleri geldi aklıma, ne saçmalarlardı ama. Süper güçlere sahip yaparlardı ninjaları, Elbise değiştirip dururlardı adamlar. Işınlanmalarını saymıyorum bile. Şöyle kaliteli bir ninja filmi izlemek lazım. Umarım güzel olmuştur.L...
stranger71
May 7 2009, 04:50:25 PM
Ninja filmlerinde sho kushogi diye bir adam vardı.Çocukken harbi ninja zannederdik onu.

Bu da güzel bir filme benziyor.İzleyeceğim.
Blackworms
Jul 23 2009, 05:11:52 PM
NINJA ASSASSIN POSTERİ
NINJA ASSASSIN FRAGMANI
SPAWN-TheUndead
Jul 23 2009, 05:31:01 PM
Konu sıradan olsada güzel bir film bana göre olacak. Zaten kamera arkasını izlerkende adamların harbi kastığına şahit oldum...
Akıncı
Nov 25 2009, 05:42:48 PM
OlympuS
Nov 25 2009, 05:52:36 PM
Sinemada fragmanını izledim, bu tür filmleri sevmem fakat birçok aksiyon severi memnun edeceğini düşünüyorum.
realfactor
Nov 26 2009, 01:43:24 PM
İşte bu... Sonunda adam gibi bir ninja filmi geliyor...
batigol-7
Nov 26 2009, 02:02:15 PM
Red Band trailer da güzelmiş, uzun zamandır hakkını veren bir ninja filmi bekliyordum, umarım bu öyle olur.
Blue Fox
Nov 30 2009, 01:39:58 AM
Ne'zaman vizyona giriyor acaba ?
Cane®
Nov 30 2009, 03:24:00 AM
QUOTE(Blue Fox @ Nov 30 2009, 01:39:58 AM)

Ne'zaman vizyona giriyor acaba ?
8 Ocak.
Blue Fox
Nov 30 2009, 01:14:12 PM
Tüm Düya ile aynı andamı acaba çünkü imdb 25 kasım diyor eğer doğuru ise R5 felan çıkar nete sinemaya gerek kalmaz bu filmi sinemada izlemeyi çok istiyorum ondna sordum
mellun
Nov 30 2009, 06:13:22 PM
Bir çok film gibi 1-2 ay sonra burada gösterime girecek.Yurtdışında vizyonda şuan.
Güzele benziyor r5 falan çıksın izleyeceğim hiç bekleyemem 1-2 ay...
yamtar_baba
Jan 2 2010, 10:11:36 PM
Merakla beklemedeyim.
K@Y@_M@N_07
Jan 8 2010, 04:54:02 PM
Az önce sinemadan geldim . Bol şiddetli aksiyon filmi seyretmek isteyen kaçırmasın . Gerçekten sahneler çok iyi .
Blue Fox
Jan 8 2010, 07:51:18 PM
Bu Fim İzlemek İçin Bir Hafta Bekleyeceğiz Anlaşılan Sınavlar Yüzünden Askıya Aldım Malesef.Rain Varsa İzlenir
SPAWN-TheUndead
Jan 8 2010, 08:04:26 PM
Sonunda vizyonda

Ama sinemada mı izlesem yoksa dvd de mi kara kara düşünmekteyim
K@Y@_M@N_07
Jan 9 2010, 01:35:24 PM
Ufak bir teşekkür matrix filmi yaratıcılarına. Dün yazmayı unuttum . Filmde çamaşırhane Türklere ait ve sokak sahnesinde Türk bayrakları var . Buradan tşk gönderiyorum.Fragmana dikkatli bakın çamaşırhane yazıyor tersten.
sunshine
Jan 9 2010, 06:59:26 PM
Bende filmi bir kaç saat önce izledim. Uzakdoğu filmleri hayranı olarak sırf Bi Rain için gitmiştim. Gerçekten beğendim. Efektler, sahneler ve Bi Rain çok iyiydi. Ozunu'yu da unutmamak gerekiyor.
flowatch
Jan 10 2010, 03:01:05 PM
Filmi dün akşam üstü seyredebilme fırsatı buldum. Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden bir tanesiydi, görsellikten çekimlerine kadar bir çok şey kusursuzdu. Senaryo ve kurgu açısından da çok iyi birleştirilmiş.
Filmdeki tek problem CGI kan efekti mevzunun birazcık gerçeklikten çıkıp sahteliğe çok gitmesiydi özellikle filmin ortalarında.. Bunun haricinde filmin başlangıcındaki olaylar ve üstteki anlattığım durum baya üzerine oturulmuş ve uğraşılmış idi..
Kesinlikle sinemaya gidip izlenmesi gereken bir film olduğuna inanıyorum. Bu görselleri sinemada izlememek pişmanlığa sebebiyet verebilir
sametb
Jan 10 2010, 03:57:54 PM
Çok güzel bir film.Kalitesiz riplerle izlenmemesi tavsiye olunur.
SPAWN-TheUndead
Jan 10 2010, 04:43:08 PM
Film ne effectleri barındırıyor?
HiTMaNizM
Jan 10 2010, 06:23:23 PM
bende "Sinemada izlemeye değermi ?" sorusunun cevabını arıyorum.Şimdilik bekliycem.
IRoN
Jan 10 2010, 08:51:58 PM
Dün gece AFM Maltepe de izledim...
Uzun zaman sonra Law Abiding Citizen gibi aksiyonu yüksek bir filmi beğenmişken, bu filmde ondan sonra benim için gayet başarılı bir aksiyon olmuş diyebilirim.
Ancak şahsi fikrimdir ki sinema yerine Blueray olarak evde de gayet rahat izlenir bir film.
İlla sinema da izlense ancak bu efektler hakkını verir, o sahneler ancak dev perdeye yakışır bir durum göremedim ben
lahugiera
Jan 11 2010, 01:46:30 AM
Bir ninja böyle anlatılmamalıydı bence. Çok eksileri var. Spoiler olmasın diye anlatmıyorum. Çoğu sahnede ninjalar patır patır dökülüyorki o sahneler hiç hoşuma gitmedi. Kötü film değil. Efektler çok iyi. Daha filmin başında kana doyuyorsunuz. Diğer arkadaşlarında dediği gibi, kesinlikle sinemada izlenmeli denicek bir film değil.
safaksaylam
Jan 11 2010, 01:38:55 PM
Dün izledim filmi.
Öncelikle izlememiş olanlar şunu bilmeli ki filmde abartı unsur çok fazla. Yani izleyip de bu ne saçma film abi o adam onu nasıl yapar bu adam şunu nasıl eder diyecekseniz şimdiden izlememenizi tavsiye ederim.
Özellikle karakterlerin ufak tefek heroes tarzı güçleri ve abartılı kan filmin bir çok yerinde mevcut.
Bunları göze alarak filmi izleyen birisi olarak hakkaten beğendim filmi. Yani sahneler kimi zaman biraz karmaşık da olsalar oldukça başarılıydı. Özellikle son sahneler göz alıcıydı.
Özellikle küçüklüğümüzde izlediğimiz ninja filmlerini özleyenlere ilaç gibi gelecektir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Evde izlemenizdense sinemada izlemeniz bence daha iyi olacaktır, çünkü sahneler biraz karanlık olduğu için karanlık bir ortamda daha rahat izlenir. Tabi gece ışıkları kapatıp izlemek isteyenler olursa o ayrı...
Do ut des
Jan 14 2010, 06:40:40 PM
Geçenlerde E! Entertainment isimli kanalda izlemiştim, başroldeki arkadaş Kore'nin Tarkan'ı, Justin Timberlake'i gibiymiş. Hatta Megan Fox Kore'de katıldığı bir röportajda "Çok tatlı biri, six-pack'ini görmediniz mi? mümkünse görüşmek isterim." demiş.
SPAWN-TheUndead
Jan 15 2010, 01:13:22 AM
Sinemada değil evde izleyeceğim. Bir dahakine artık
pabloescobar
Jan 20 2010, 09:16:01 PM
sinemada izlemeye degmez.
evde izlemenizi tavsiye ederim.
cRosKy
Jan 30 2010, 01:48:07 AM
Rain'in başrol oynadığını bildiğim için sinemada izleme kararı almıştım, sınavlarım olduğu için erteleye erteleye filmi kaçırdım. Yarın bulabilirsem indiripte izlemeyi düşünüyorum. Filmi eleştirenler genelde beğenmemiş. Benim Rain hayranı olmam film hakkındaki düşüncemi etkilermi acaba
Geçenlerde E! Entertainment isimli kanalda izlemiştim, başroldeki arkadaş Kore'nin Tarkan'ı, Justin Timberlake'i gibiymiş. Hatta Megan Fox Kore'de katıldığı bir röportajda "Çok tatlı biri, six-pack'ini görmediniz mi? mümkünse görüşmek isterim." demiş.
O Megan takıntılı hale geldi zaten
TkEfSaNe
Feb 4 2010, 04:19:05 AM
Gerçekten hoş bir film kötü kaltede izleyip heba edilmemesi gereken bir film. Şu zincirli jilet mi desem bıçak desem bilmiyorum ama filme gerçekten hoş sahneler kazandırmış.
K@Y@_M@N_07
Feb 8 2010, 12:21:43 PM
Alexander Yassin ... Indonesian shopman - istanbul (uncredited)
Birol Tarkan Yildiz ... Ninja (uncredited)
Film bittikten sonra bir sahne varda biz mi görmedik ? Genelde yazılar çıkar çıkmaz ışıklar açılıyor.Filmde çünkü İstanbul da bir sahne yoktu.
Jose Reyes
Feb 8 2010, 02:59:52 PM
Bir an önce izlemek istiyorum inş ismi kadar iyidir
SPAWN-TheUndead
Feb 10 2010, 09:30:43 PM
Filmde İstanbul sahnesi ve türk oyuncusu mu varmış...
tarumoloji
Feb 14 2010, 01:04:28 AM
» Tıkla Katili Öğren - Tekrar Tıkla Bilmiyormuş gibi yap - Click to show Spoiler - click again to hide... «
Filmin sonunda Usta Ozunu' nun ölmesi kalbimi derinden yaraladı sanki ölüyormuş gibi yapıp filmin son sahnesinde bir atraksiyon yapackmış hissine kapıldım; bu şekilde bitseydi filmi daha çok severdim.
stranger71
Mar 2 2010, 05:27:09 PM
Maalesef beklediğim kaliteyi bulamadım filmde.jackie Chan ın biraz sert versiyonu olmuş film.ninjitsunun bu kadar ayaklar altına alınması gerçekten çok utanç verici.Ben bu denli radikal yada kırıcı yorumlar yapmayı sevmiyorum ama bu film izlediğim en uyduruk ninja filmlerinden biri.Yani çocukken betamax videolara aldığımız kasetteki çin filmleri 5 gömlek üstün bu filmden.Heralde başrol oyuncusunun epey bir kitlesi olsa gerek ki bu filmden biraz bahsedilmiş.Ben dvd rip beklemiş ve bluray indirmediğim için üzülmüştüm.TS izlemek bile fazla bu filme.Cam izlemek yeterli.
ExtremeLabrayss
Mar 3 2010, 02:04:17 PM
Konu sıradan ve çabuk gelişsede izlenmeye değer bir filmdi.Aksiyon sahneleri ve efektleri çok güzeldi.
hayhan44
Mar 3 2010, 07:50:58 PM
Klişe'nin tam karşılığı bu olsa gerek.İzlerken çok sıkıldım.Kan ögesi ileri boyutla kullanılmış.İzlemezseniz birşey kaybetmezsiniz
alpalp84
Mar 3 2010, 08:27:41 PM
QUOTE(stranger71 @ Mar 2 2010, 05:27:09 PM)

Yani çocukken betamax videolara aldığımız kasetteki çin filmleri 5 gömlek üstün bu filmden.
Dediğiniz filmler dövüş filmlerinin bu güne gelmesini sağlayan efsane filmlerdir. Hala açar keyifle seyrederim
Cane®
Mar 4 2010, 06:38:50 PM
Aksiyon olsun çamurdan olsun diyenlerin çok beğeneceğini düşünüyorum. Aksiyon dozu ve seyir zevki yüksek. Filmdeki klişe sahneler ve bazı mantıksız şeyler olmasa çok daha güzel bir film olabilirmiş..
revelax
Mar 10 2010, 01:12:50 AM
Çok saglam film olmuş heleki baş roldeki elaman Allah var ne vücut var be kardeşim rolünün hakkınıda vermiş .
720p indirmedigime pişman oldum. Yan karakterdeki o zenci kız pek gitmemiş sanki ama aksiyon süper tavsiye edilir.
10/8
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.