Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Ninja Assassin (2009) - Ninja'nın İntikamı
Forum DivXPLANET > Sinema > Gösterimden Kalkan Filmler Arşivi
Sayfalar: 1, 2
gurkanilhanfb
NİNJA'NIN İNTİKAMI
NINJA ASSASSIN

forum resmi

Konusu

Ninja Assassin dünyanın en ölümcül suikastçilerinden olan Raizo'yu (Rain) konu alıyor. Raizo, çocukken, varlığı bile bir söylence olarak kabul edilen gizli örgüt Ozunu Klan'ı tarafından sokaklardan alınıp bir ölüm makinesi olmak üzere eğitilmiştir...

Arkadaşının klan tarafından acımasızca öldürülmesini bir türlü unutamayan Raizo, örgütten kaçar ve ortadan kaybolur. Şimdi intikamını almak için hazırlık yaparak beklemektedir...

Berlin'de, APT ajanı Mika Coretti (Naomie Harris) birçok siyasi cinayeti Uzak Doğu'daki bir yeraltı örgütüne bağlayan yüklü bir para davasıyla karşılaşır. Amiri Ryan Maslow'un (Ben Miles) emirlerini hiçe sayan Mika, cinayetlerin ardındaki gerçeği öğrenmek için çok gizli dosyaları karıştırmaya başlar. Araştırmaları onu hedef hâline getirir ve Ozunu Klan'ı onu öldürüp sonsuza dek susturması için Takeshi'nin (Rick Yune) liderliğinde bir suikast ekibi gönderir...

Raizo, Mika'yı saldırganların elinden kurtarır, ama Klan'ın, ikisi de ölene dek durmayacağını bilmektedir. Kendilerini Avrupa sokaklarında bir kedi-fare oyunun içinde bulan Raizo ve Mika, hayatta kalmayı umuyorlarsa birbirlerine güvenmek ve sonunda ulaşılmaz Ozunu Klanı'nı alt etmek zorundadırlar...

NINJA ASSASSIN / NİNJA'NIN İNTİKAMI FOTOĞRAFLARI

NINJA ASSASSIN / NİNJA'NIN İNTİKAMI FRAGMANI

Ninja Assassin Filmi Resmi İnternet Sitesi

NİNJA'NIN İNTİKAMI FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 08 OCAK 2010

IMDB
» Ninja Assassin (2009)

Ninja Assassin (2009)
Yönetmen: James McTeigue
Tür: Action,Crime,Drama,Thriller
Ülke: USA,Germany
Dil: English
Konu: A young ninja turns his back on orphanage that raised him, leading to a confrontation with a fellow ninja from the clan.
Süre: 99 min
Oyuncular (ilk 5): Sung Kang, Randall Duk Kim, Jonathan Chan-Pensley, Yuki Iwamoto, Ill-Young Kim

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1186367/
akar1m
300 Sparta'lı nın kondisyon videoları daha sıkı gibiydi bence.
adamların pestili çıkıyordu.
SdnR
Merakla beklediğim filmlerden birtanesi. Birincisi başrolde sevdiğim oyuncu Bi Rain rol alıyor , ikincisi bu filmin yönetmeni V For Vendetta filminin yönetmeniyle aynı kişi (James McTeigue)... Ve öğrendiğime göre türk oyuncu Numan Acar da filmde rol alıyor.

Krasimir

Bu video dısında çalısma sahneleride var.

Ninja filmlerine doğru düzgün birilerinin el atmasını uzun zamandır bekliyorduk. iyi oldu yakın zamanda tanıtım fragmanını göreceğimizi düsünüyorum. kadro ve basroldeki elemanin calismalarina bakinca en kotu haliyle bile sirf aksiyonu izlemek icin bile gidilebilecek olduğu gorunuyor.
seeder
Biran once gosterime girsede izlesek.
SPAWN-TheUndead
Hmm, meraklandım bakalım...
oantepli
Biran once gosterime girsede izlesek.
jblue
Sunum için teşekkürler Beklemedeyiz...
kingkong
uzun zamandir kaliteli bir ninja filmi cekmiyorlardi bu film harika oldu umarim senaryoda beklentilerimi karsilar sabirsizlikla bekliyorum
gurkanilhanfb
Ninja Assassin
Teaser Poster

lovend
He he! Çocukluğumun ninja filmleri geldi aklıma, ne saçmalarlardı ama. Süper güçlere sahip yaparlardı ninjaları, Elbise değiştirip dururlardı adamlar. Işınlanmalarını saymıyorum bile. Şöyle kaliteli bir ninja filmi izlemek lazım. Umarım güzel olmuştur.L...
stranger71
Ninja filmlerinde sho kushogi diye bir adam vardı.Çocukken harbi ninja zannederdik onu. ohmy.gif Bu da güzel bir filme benziyor.İzleyeceğim.
Blackworms
NINJA ASSASSIN POSTERİ

forum resmi

NINJA ASSASSIN FRAGMANI

SPAWN-TheUndead
Konu sıradan olsada güzel bir film bana göre olacak. Zaten kamera arkasını izlerkende adamların harbi kastığına şahit oldum...
Akıncı
NINJA ASSASSIN RED-BAND TRAILER

OlympuS
Sinemada fragmanını izledim, bu tür filmleri sevmem fakat birçok aksiyon severi memnun edeceğini düşünüyorum.
realfactor
İşte bu... Sonunda adam gibi bir ninja filmi geliyor... oleyo.gif
batigol-7
Red Band trailer da güzelmiş, uzun zamandır hakkını veren bir ninja filmi bekliyordum, umarım bu öyle olur.
Blue Fox
Ne'zaman vizyona giriyor acaba ?
Cane®
QUOTE(Blue Fox @ Nov 30 2009, 01:39:58 AM) *

Ne'zaman vizyona giriyor acaba ?

8 Ocak.
Blue Fox
Tüm Düya ile aynı andamı acaba çünkü imdb 25 kasım diyor eğer doğuru ise R5 felan çıkar nete sinemaya gerek kalmaz bu filmi sinemada izlemeyi çok istiyorum ondna sordum biggrin.gif
mellun
Bir çok film gibi 1-2 ay sonra burada gösterime girecek.Yurtdışında vizyonda şuan.
Güzele benziyor r5 falan çıksın izleyeceğim hiç bekleyemem 1-2 ay...
yamtar_baba
Merakla beklemedeyim.
K@Y@_M@N_07
Az önce sinemadan geldim . Bol şiddetli aksiyon filmi seyretmek isteyen kaçırmasın . Gerçekten sahneler çok iyi .
Blue Fox
Bu Fim İzlemek İçin Bir Hafta Bekleyeceğiz Anlaşılan Sınavlar Yüzünden Askıya Aldım Malesef.Rain Varsa İzlenir biggrin.gif
SPAWN-TheUndead
Sonunda vizyonda smile.gif Ama sinemada mı izlesem yoksa dvd de mi kara kara düşünmekteyim biggrin.gif
K@Y@_M@N_07
Ufak bir teşekkür matrix filmi yaratıcılarına. Dün yazmayı unuttum . Filmde çamaşırhane Türklere ait ve sokak sahnesinde Türk bayrakları var . Buradan tşk gönderiyorum.Fragmana dikkatli bakın çamaşırhane yazıyor tersten.biggrin.gif
sunshine
Bende filmi bir kaç saat önce izledim. Uzakdoğu filmleri hayranı olarak sırf Bi Rain için gitmiştim. Gerçekten beğendim. Efektler, sahneler ve Bi Rain çok iyiydi. Ozunu'yu da unutmamak gerekiyor.
flowatch
Filmi dün akşam üstü seyredebilme fırsatı buldum. Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden bir tanesiydi, görsellikten çekimlerine kadar bir çok şey kusursuzdu. Senaryo ve kurgu açısından da çok iyi birleştirilmiş.

Filmdeki tek problem CGI kan efekti mevzunun birazcık gerçeklikten çıkıp sahteliğe çok gitmesiydi özellikle filmin ortalarında.. Bunun haricinde filmin başlangıcındaki olaylar ve üstteki anlattığım durum baya üzerine oturulmuş ve uğraşılmış idi..

Kesinlikle sinemaya gidip izlenmesi gereken bir film olduğuna inanıyorum. Bu görselleri sinemada izlememek pişmanlığa sebebiyet verebilir smile.gif

sametb
Çok güzel bir film.Kalitesiz riplerle izlenmemesi tavsiye olunur.
SPAWN-TheUndead
Film ne effectleri barındırıyor?
HiTMaNizM
bende "Sinemada izlemeye değermi ?" sorusunun cevabını arıyorum.Şimdilik bekliycem.
IRoN
Dün gece AFM Maltepe de izledim...
Uzun zaman sonra Law Abiding Citizen gibi aksiyonu yüksek bir filmi beğenmişken, bu filmde ondan sonra benim için gayet başarılı bir aksiyon olmuş diyebilirim.
Ancak şahsi fikrimdir ki sinema yerine Blueray olarak evde de gayet rahat izlenir bir film.
İlla sinema da izlense ancak bu efektler hakkını verir, o sahneler ancak dev perdeye yakışır bir durum göremedim ben smile.gif
lahugiera
Bir ninja böyle anlatılmamalıydı bence. Çok eksileri var. Spoiler olmasın diye anlatmıyorum. Çoğu sahnede ninjalar patır patır dökülüyorki o sahneler hiç hoşuma gitmedi. Kötü film değil. Efektler çok iyi. Daha filmin başında kana doyuyorsunuz. Diğer arkadaşlarında dediği gibi, kesinlikle sinemada izlenmeli denicek bir film değil.
safaksaylam
Dün izledim filmi.

Öncelikle izlememiş olanlar şunu bilmeli ki filmde abartı unsur çok fazla. Yani izleyip de bu ne saçma film abi o adam onu nasıl yapar bu adam şunu nasıl eder diyecekseniz şimdiden izlememenizi tavsiye ederim.

Özellikle karakterlerin ufak tefek heroes tarzı güçleri ve abartılı kan filmin bir çok yerinde mevcut.

Bunları göze alarak filmi izleyen birisi olarak hakkaten beğendim filmi. Yani sahneler kimi zaman biraz karmaşık da olsalar oldukça başarılıydı. Özellikle son sahneler göz alıcıydı.

Özellikle küçüklüğümüzde izlediğimiz ninja filmlerini özleyenlere ilaç gibi gelecektir. Kesinlikle tavsiye ederim. good.gif

Evde izlemenizdense sinemada izlemeniz bence daha iyi olacaktır, çünkü sahneler biraz karanlık olduğu için karanlık bir ortamda daha rahat izlenir. Tabi gece ışıkları kapatıp izlemek isteyenler olursa o ayrı...
Do ut des
Geçenlerde E! Entertainment isimli kanalda izlemiştim, başroldeki arkadaş Kore'nin Tarkan'ı, Justin Timberlake'i gibiymiş. Hatta Megan Fox Kore'de katıldığı bir röportajda "Çok tatlı biri, six-pack'ini görmediniz mi? mümkünse görüşmek isterim." demiş.
SPAWN-TheUndead
Sinemada değil evde izleyeceğim. Bir dahakine artık biggrin.gif
pabloescobar
sinemada izlemeye degmez.
evde izlemenizi tavsiye ederim.
cRosKy
Rain'in başrol oynadığını bildiğim için sinemada izleme kararı almıştım, sınavlarım olduğu için erteleye erteleye filmi kaçırdım. Yarın bulabilirsem indiripte izlemeyi düşünüyorum. Filmi eleştirenler genelde beğenmemiş. Benim Rain hayranı olmam film hakkındaki düşüncemi etkilermi acaba biggrin.gif

Geçenlerde E! Entertainment isimli kanalda izlemiştim, başroldeki arkadaş Kore'nin Tarkan'ı, Justin Timberlake'i gibiymiş. Hatta Megan Fox Kore'de katıldığı bir röportajda "Çok tatlı biri, six-pack'ini görmediniz mi? mümkünse görüşmek isterim." demiş.

O Megan takıntılı hale geldi zaten biggrin.gif
TkEfSaNe
Gerçekten hoş bir film kötü kaltede izleyip heba edilmemesi gereken bir film. Şu zincirli jilet mi desem bıçak desem bilmiyorum ama filme gerçekten hoş sahneler kazandırmış.
K@Y@_M@N_07
Alexander Yassin ... Indonesian shopman - istanbul (uncredited)

Birol Tarkan Yildiz ... Ninja (uncredited)

Film bittikten sonra bir sahne varda biz mi görmedik ? Genelde yazılar çıkar çıkmaz ışıklar açılıyor.Filmde çünkü İstanbul da bir sahne yoktu.
Jose Reyes
Bir an önce izlemek istiyorum inş ismi kadar iyidir
SPAWN-TheUndead
Filmde İstanbul sahnesi ve türk oyuncusu mu varmış...
tarumoloji

» Tıkla Katili Öğren - Tekrar Tıkla Bilmiyormuş gibi yap - Click to show Spoiler - click again to hide... «
stranger71
Maalesef beklediğim kaliteyi bulamadım filmde.jackie Chan ın biraz sert versiyonu olmuş film.ninjitsunun bu kadar ayaklar altına alınması gerçekten çok utanç verici.Ben bu denli radikal yada kırıcı yorumlar yapmayı sevmiyorum ama bu film izlediğim en uyduruk ninja filmlerinden biri.Yani çocukken betamax videolara aldığımız kasetteki çin filmleri 5 gömlek üstün bu filmden.Heralde başrol oyuncusunun epey bir kitlesi olsa gerek ki bu filmden biraz bahsedilmiş.Ben dvd rip beklemiş ve bluray indirmediğim için üzülmüştüm.TS izlemek bile fazla bu filme.Cam izlemek yeterli. angry.gif
ExtremeLabrayss
Konu sıradan ve çabuk gelişsede izlenmeye değer bir filmdi.Aksiyon sahneleri ve efektleri çok güzeldi.
hayhan44
Klişe'nin tam karşılığı bu olsa gerek.İzlerken çok sıkıldım.Kan ögesi ileri boyutla kullanılmış.İzlemezseniz birşey kaybetmezsiniz sad.gif
alpalp84
QUOTE(stranger71 @ Mar 2 2010, 05:27:09 PM) *

Yani çocukken betamax videolara aldığımız kasetteki çin filmleri 5 gömlek üstün bu filmden.

Dediğiniz filmler dövüş filmlerinin bu güne gelmesini sağlayan efsane filmlerdir. Hala açar keyifle seyrederim smile.gif
Cane®
Aksiyon olsun çamurdan olsun diyenlerin çok beğeneceğini düşünüyorum. Aksiyon dozu ve seyir zevki yüksek. Filmdeki klişe sahneler ve bazı mantıksız şeyler olmasa çok daha güzel bir film olabilirmiş..
revelax
Çok saglam film olmuş heleki baş roldeki elaman Allah var ne vücut var be kardeşim rolünün hakkınıda vermiş .
720p indirmedigime pişman oldum. Yan karakterdeki o zenci kız pek gitmemiş sanki ama aksiyon süper tavsiye edilir.
10/8
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.