Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Papatyam (2009)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
alply
Dizi baslarken 15.Bölüm olarak veriyor sizi yaniltmasin 15.Bölüm olarak verilen 14 Nisan sunumundan farkli. Kanalin hatali numara verdigini düsünüyorum!

ozingajr
Sanırım o bölüm numarası sorunu gecen haftaki ve ondan bir önceki haftaki bölümlerle alakalı... aslında onlar tek bölümdü ama sampiyonlar ligi macı olunca kısa kısa verip tek bölümü 2 haftaya yaydılar yoksa 57 ve 53 dakika olmazdı son 2 bölüm...

Teşekkürler sunum için...
CinTonik
Emeğin için teşekkürler ama 36 saniye geç kalmış gözüküyorsun sevgili @alply. flaugh.gif oleyo.gif
alply
QUOTE(ozingajr @ Apr 21 2009, 11:42:19 PM) *

Sanırım o bölüm numarası sorunu gecen haftaki ve ondan bir önceki haftaki bölümlerle alakalı... aslında onlar tek bölümdü ama sampiyonlar ligi macı olunca kısa kısa verip tek bölümü 2 haftaya yaydılar yoksa 57 ve 53 dakika olmazdı son 2 bölüm...

Teşekkürler sunum için...

14 ve 15. Bölümler kisaydi Futbol yayini nedeniyle ama 16.bölümde de diger 14 ve 15 dede yeni sahnelerden olusuyor Dizi. Kanalinda kafasi karisti anlasilan fool.gif

CinTonik hizina hayranim respect.gif gec gördüm ama hatami düzelttim flowers.gif
CinTonik
QUOTE(alply @ Apr 22 2009, 12:05:37 AM) *

CinTonik hizina hayranim respect.gif gec gördüm ama hatami düzelttim flowers.gif

Estağfurullah sevgili @alply, hata ne demek? sad.gif
Kaç diziyi ripleyip, hazırlıyor, bir de ed2k ağına yüklüyorsun. Aslında ripleyenlerden başkasının link verememesi bile lazım ama bizimkisi biraz acelecilik, biraz yazamazlık işte. fool.gif smile.gif Kusur ya da hata varsa, ben ve benim gibi "armut piş, ağzıma düş"çülerindir. Emeklerinin hakkı ödenmez. Sonsuz teşekkürlerimle... flowers.gif clap2.gif
ozingajr
Bugünkü bölüm yeni bölüm değil miydi acaba rip yapılmadı mı??
alply
eMule Download
Kanal sunum sirasinda htasini sürdürüyor biz Sunumlara göre numara vermeye devam ediyouz bilginize smile.gif
ozingajr
Yine 2 ye böldülerse bu 17.bölüm part 1, haftaya ki, 17. bölüm part 2 olarak yazılabilir.. 14-15 te ben kendi indirdiklerimi öyle yazmıstım...

Sadece bir öneri smile.gif)

Teşekkür ederim sunum için smile.gif
oKsEAt
eMule Download
Tebes
Sunumlar için teşekkürler. flowers.gif
oKsEAt
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
alply
QUOTE(ozingajr @ Apr 28 2009, 11:12:58 PM) *

Yine 2 ye böldülerse bu 17.bölüm part 1, haftaya ki, 17. bölüm part 2 olarak yazılabilir.. 14-15 te ben kendi indirdiklerimi öyle yazmıstım...

Sadece bir öneri smile.gif)

Teşekkür ederim sunum için smile.gif

Evet bencede öyle yapmak gerekir kanal 14 ve 16 bölümleri 2 partda vermis oldu sunumcularda linklerde düzeltmeye giderse 14. Bölümden itibaren

07 Nisan 14a
14 Nisan 14b
21 Nisan 15
28 Nisan 16a
05 Mayis 16b

olarak yeniden adlandirilirsa 12 Mayis da 17.Bölüm olarak normal düzenine girer.
ozingajr
İnşallah bu karısıklık bir an önce kalkar ortadan sunumu yapanlarda bölümleri yeniden adlandırırlar.. Bu arada yeni düzene göre 17. bölümü merakla bekliyorumm smile.gif)
alply
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
ozingajr
Bugünkü bölümü izleyemedim umarım çabuk sunulurr smile.gif)
alply
eMule Download
CinTonik
Sağolasın @alply. flowers.gif
CinTonik
eMule Download
Tebes
Teşekkürler sunumlar için. flowers.gif
alply
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
Tebes
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
alply
eMule Download
nadia
teşekkürler
oKsEAt
eMule Download
Tebes
alply
eMule Download
alply
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
Tebes
oKsEAt
eMule Download
2.Sezon başladı.
blueworld
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
blueworld
eMule Download
ozingajr
Tesekkürler blueworld izleyememştim cok iyi oldu, bir de geniş aile gelirse tadından yenmez smile.gif)
ozingajr
eMule Download
alply
eMule Download
ozingajr
Saniyesi bile aynı sanki alply smile.gif)
Martha Beck
Ekranların en güzel dizilerinden biri. Teşekkürler divxplanet.gif
Tebes
eMule Download
ozingajr
31. bölüm OkanCe-67 ripi olarak gelecek mi??
blueworld
eMule Download
ozingajr
Teşekkürler merakla bekliyordum smile.gif
oKsEAt
eMule Download
oKsEAt
eMule Download
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.