Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Boş Dvd Medya Fiyatları
Forum DivXPLANET > Tüm Hayatımız DivX Değil.. > PC Teknoloji > Donanım > Optik Okuyucu/Yazıcılar
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
divxcope
Arkadaslar herkes hangi DVD medya yi nerden kaca aliyor fiyatini yazsa.
divxcope
Adana De-Ka da

Princo -R 4x - 650.000 TL
Diamond -R 4x - 650.000 TL
Diamond +R 4x - 750.000 TL
TDK -R 4x - 2.200.000 TL
LyNcHeR
Bursada
Hyundai -R 4X : 750.000 TL
Diamond 4x / 8x +R : 1.500.000 TL
DMS +R 4X : 750.000 TL
kalender
Antalya - Teknosa

TDK-DVD-R Kutulu: 4,000,000 TL
MEMOREX - DVD-R Kutulu: 3,500,000 TL

Arşiv > DVD-R işlemlerim tamamlandı. Artık ayda sadece 1 yada 2 DVD medya ihtiyacım oluyor. Onda da ucuza kaçmıyorum.
wolf
istanbul adana'yla neredeyse aynı ama toplu alımlarda o kadar indirim yapılıyor.
Punisher999
İstanbul Tahtakale : Princo DVD-R 4X - 650.000 TL (100 tane alırsanız 625.000 TL)

Iomega DVD-R 4X - 600.000 TL

Bu iomega bilirsiniz meşhur bir medya - okuyucu markasıdır. Zip drive'ı ile tanınır. 1 tane kullandım daha ve onu da doğru kapatamadı yazıcı. Fakat kaliteli görünüyor. Daha çok kullandıkça yorumumu yazarım çünkü markalı bir medya için çok ucuz.

ayvats
Kullandığım, kalitelerinden memnun kaldığım ve ASUS DVD yazıcımla uyumlu olan 2 markanın Ankara fiyatları;

ProFormance DVD-R 4X: 900.000 (Metro Grossmarket)
Fly DVD-R 4X: 990.000 (Teknosa'larda)
LevYashiN
En son aldığımda NT(50 tane aldım) tanesi 800.000 liraya denk gelmişti wink.gif
tg04
DMS +R ----- 750,000 (Sorunsuz yazılıyor)
FLY - R ----- 990,000 (Dikkat bu medya bir garip iç boş halkası diğerlerine göre daha büyük dolayısıyla yaklaşık 4,33 gbyte tan büyük filmler sorunsuz yazıyor ama dvd player oynatamıyor ancak bilgisayarda oynuyor)
PrePerformance - R --- 900,000 (En sevdiğim medya oldu artık bunu kullanacağım.Sanırım alman malı zaten almansa korkma)
Princo kesinlikle kullanmam
MDA - R hemen hemen dms ile aynı bunada güzel yazılıyor üzeri mavi baskılı olmayan DMS - R alıcaksanız hiç almayın MDA tercih edin.

Yazıcım NU-082 herşeye çatır çatır yazıyorum yanlız forumdada yazılmıştı ufak bir bios ayarı yapmalısınız.

ayvats
QUOTE(tg04 @ Nov 10 2004, 01:06 PM)
PrePerformance - R --- 900,000 (En sevdiğim medya oldu artık bunu kullanacağım.Sanırım alman malı zaten almansa korkma)
*

Benimde en memnun kaldığım marka ProFormance oldu. Pioneer DVD-ROM'umda okuma hızı 12X'e kadar çıkıyor. Diğer kullandığım medyalarda okuma hızı maksimum 8X'e kadar çıkıyordu ....
divxcope
FLY  - R ----- 990,000 (Dikkat bu medya bir garip iç boş halkası diğerlerine göre daha büyük dolayısıyla yaklaşık 4,33 gbyte tan büyük filmler sorunsuz yazıyor ama dvd player oynatamıyor ancak bilgisayarda oynuyor)
MDA - R hemen hemen dms ile aynı bunada güzel yazılıyor üzeri mavi baskılı olmayan DMS - R  alıcaksanız hiç almayın MDA tercih edin.

Yazıcım NU-082 herşeye çatır çatır yazıyorum yanlız forumdada yazılmıştı ufak bir bios ayarı yapmalısınız.
*

DMS+R iyimi gercekten. Uzun vadeli dusunulebilirmi. DMS in kendi merkezinden mi aliyorsunuz. Adana ya kargo ile gonderirler mi acaba
mika
@Punisher999
İstanbul Tahtakale : Princo DVD-R 4X - 650.000 TL (100 tane alırsanız 625.000 TL)

Merhaba,

Acaba Tahtakale'de nereden alıyorsunuz. Tarif edebilirseniz, çok makbule geçecek.
malabadi
QUOTE(divxcope @ Nov 9 2004, 11:31 AM)
Adana De-Ka da

Princo -R 4x - 650.000 TL
Diamond -R 4x - 650.000 TL
Diamond +R 4x - 750.000 TL
TDK -R 4x - 2.200.000 TL
*

Dostum sana havale yapsam 40 tane princo alıp bana kargoyla gönderebilir misin? Ben burada 1250 alıyorum .
itidal
Fuarda Zerox DVD-R görmüştüm. Son kullanıcı fiyatı 700.000 TL civarındaydı. İyi görünüyordu. Piyasada gören var mı?
divxcope
QUOTE(malabadi @ Nov 17 2004, 11:27 PM)
Dostum sana havale yapsam 40 tane princo alıp bana kargoyla gönderebilir misin? Ben burada 1250 alıyorum .
*

Selam olur tabi ama burda satilanlar Princo-R 4x For Data. Birde bunun For Data and Video olani varmis. O divx kopyalama icin ( buyuk boyutlu dosyalar icin) daha iyi diyorlar.
katakunti
QUOTE(malabadi @ Nov 17 2004, 11:27 PM)
*

Neredesin bilmiyorum ama istanbul/tahtakalede princolar 600.000 for data tabi ki...
mimizmir
İzmir
Bit Pazarı girişte ilk sağ sokakta (adını unuttum)
Cursor 4x
50 ve üzeri 750.000 TL
Çok Memnunum....
DMS ve Princo dan nefret.......
Özellikle PLM den uzak durun.....
selamlar
tg04
QUOTE(divxcope @ Nov 12 2004, 06:54 PM)
DMS+R iyimi gercekten. Uzun vadeli dusunulebilirmi. DMS in kendi merkezinden mi aliyorsunuz. Adana ya kargo ile gonderirler mi acaba
*

evet dms.leri kendi bayisinden alıyorum.Bana beğendiğin medyaları sırala dersen aynen sıra şu (tabi ucuz medyada);

PrePerformance - DMS + R - MDA - DMS-R(mavi baskılı) - PLM - Discovery

İstediğin medyayı aynen aldığım fiyat ile istediğin adrese ödemeli olarak korgo ile gönderebilirim.
divxcope
QUOTE(tg04 @ Nov 18 2004, 11:11 AM)
evet dms.leri kendi bayisinden alıyorum.Bana beğendiğin medyaları sırala dersen aynen sıra şu (tabi ucuz medyada);

PrePerformance - DMS + R - MDA - DMS-R(mavi baskılı) - PLM - Discovery

İstediğin medyayı aynen aldığım fiyat ile istediğin adrese ödemeli olarak korgo ile gönderebilirim.
*

Tesekkurler pm ine bunun icin mail atarim. Birde Versatile+R 4x performans ve fiyat konusunda bilgisi olan arkadaslar varmi? Nerelerde satiliyor?
crossfire
Düz Princo DVD-R (For Data olmayan) : Fena değil , ama dvd-r'de princo'dan uzak durmak lazım.
Princo DVD-R For Data : Bundan şiddetle uzak durun. Çoğu yazdıktan sonra elde patlıyor.
Nt DVD-R : Ben kullanmadım , kullanan bi arkadaşım çekip 10 tane göndermişti. 9 tanesini copy yapamadım. Ben uzak durucam , sizi bilmem.
Versatile DVD-R : 20-30 civarı kullandım , bi sorunla karşılaşmadım.
Rota DVD+-R : 20-30 civarı kullandım , bi sorunla karşılaşmadım.
DMS +-R : Valla , benim için en iyisi bu. Arşivimi de dms'lerde tutuyorum. 150'ye yakın kullandım , en fazla 5 tanesi elimde patladı.
Bu örnek verdiğim markaların hepsi 700 bin ile 1 milyon arası fiyata sahipler.
Bu esnada bende bi soru sormak istiyorum. Arşivimi emanet ettiğim dvd'lerin yarın birgün elimde patlamaması için , biraz daha pahallı boş dvd+-r kullanmaya razıyım. 2 ile 2,5 milyon civarı , kesinlike sağlam , kalitesi konusunda kendini kanıtlamış hangi markayı tavsiye edersiniz ?
divxcope
QUOTE(crossfire @ Nov 18 2004, 11:57 AM)
Düz Princo DVD-R (For Data olmayan) : Fena değil , ama dvd-r'de princo'dan uzak durmak lazım.
Princo DVD-R For Data : Bundan şiddetle uzak durun. Çoğu yazdıktan sonra elde patlıyor.
Nt DVD-R : Ben kullanmadım , kullanan bi arkadaşım çekip 10 tane göndermişti. 9 tanesini copy yapamadım. Ben uzak durucam , sizi bilmem.
Versatile DVD-R : 20-30 civarı kullandım , bi sorunla karşılaşmadım.
Rota DVD+-R : 20-30 civarı kullandım , bi sorunla karşılaşmadım.
DMS +-R : Valla , benim için en iyisi bu. Arşivimi de dms'lerde tutuyorum. 150'ye yakın kullandım , en fazla 5 tanesi elimde patladı.
Bu örnek verdiğim markaların hepsi 700 bin ile 1 milyon arası fiyata sahipler.
Bu esnada bende bi soru sormak istiyorum. Arşivimi emanet ettiğim dvd'lerin yarın birgün elimde patlamaması için , biraz daha pahallı boş dvd+-r kullanmaya razıyım. 2 ile 2,5 milyon civarı , kesinlike sağlam , kalitesi konusunda kendini kanıtlamış hangi markayı tavsiye edersiniz ?
*

Ben kendi arsivim icin elimden geldigince Verbatim +R 4x kullaniyorum. 1.600.000 Tl ye geliyor. Kullanali 1 ay kadar oldu 30 kadar kopyaladim(sorunsuz) bir kismini birkac kez okudum HDD ye attim bir problemle karsilasmadim. Kisacasi simdilik memnunum ve sanirim problem yasamicam.

Onerim en azindan 2 ve fazla cd ac3 olan filmlerimizi pahali medyalarda saklamak. Tek cd likleri zaten zamanla kalitelileri ile degistirdigimiz icin onlari ucuz medyalarda da saklasak olur diye dusunuyorum.
Punisher999
@Punisher999

Merhaba,

Acaba Tahtakale'de nereden alıyorsunuz. Tarif edebilirseniz, çok makbule geçecek.

Türk Telekomu geçiyorsunuz. (şu tezgahlarda yada ayakta telefon satanların olduğu yer) Yani sirkeci tarafından gelirken telekom solunuzda kalacak şekilde cadde boyunca yürüyorsunuz. Yanılmıyorsam tahtakale işhanı idi ki bu işhanında Diamond markasının temsilcisi falan da vardır. Komple elektronik eşya satarlar burada. Bu handan girin arka kapısından çıkın. Karşınıza çoğunluğu medya satanların olduğu yeni bir han gelecek. Ben bu hana girmeden tam girişinin oradaki ufak bir dükkandan alıyorum. Birincil sebep kredi kartı kabul etmesi tabi.

Hala iomega deneyemedim. Ben Princo'cuyum ve çok memnunum. (hala da hayret ediyorum kalitesiz diyenleri okudukça) Bugüne kadar 300-400 tane oldu sanırım tam emin değilim. (son günlerde aşırı tüketiyorum) 2-3 kere yaktım o da işletim sistemi kaynaklı yada nero kaynaklı sorunlardan. İlk yazdığım dvdleri bile sorunsuz okuyorum ve hatta daha yakın zamanda 18 tane dvdyi yeniden yazmam gerekti eskilerinden. Sorun yok yine.

Iomega marka olarak çok cazip bir fiyata sunuluyor. Eğer sahte değilse (ki çok zor) kalitesiz olma ihtimali yok. Ama hala ilk denediğimin haricinde elimdeki 50 taneden deneme fırsatım olmadı. Princolar bitmeden de denemem zor.
Denediğimde yine buraya yazacağım. (600.000 çok iyi bir fiyat)

divxcope
[quote=Punisher999,Nov 18 2004, 02:13 PM]
Merhaba,

Acaba Tahtakale'de nereden alıyorsunuz. Tarif edebilirseniz, çok makbule geçecek. [/quote]
Türk Telekomu geçiyorsunuz. (şu tezgahlarda yada ayakta telefon satanların olduğu yer) Yani sirkeci tarafından gelirken telekom solunuzda kalacak şekilde cadde boyunca yürüyorsunuz. Yanılmıyorsam tahtakale işhanı idi ki bu işhanında Diamond markasının temsilcisi falan da vardır. Komple elektronik eşya satarlar burada. Bu handan girin arka kapısından çıkın. Karşınıza çoğunluğu medya satanların olduğu yeni bir han gelecek. Ben bu hana girmeden tam girişinin oradaki ufak bir dükkandan alıyorum. Birincil sebep kredi kartı kabul etmesi tabi.

Hala iomega deneyemedim. Ben Princo'cuyum ve çok memnunum. (hala da hayret ediyorum kalitesiz diyenleri okudukça) Bugüne kadar 300-400 tane oldu sanırım tam emin değilim. (son günlerde aşırı tüketiyorum) 2-3 kere yaktım o da işletim sistemi kaynaklı yada nero kaynaklı sorunlardan. İlk yazdığım dvdleri bile sorunsuz okuyorum ve hatta daha yakın zamanda 18 tane dvdyi yeniden yazmam gerekti eskilerinden. Sorun yok yine.

Iomega marka olarak çok cazip bir fiyata sunuluyor. Eğer sahte değilse (ki çok zor) kalitesiz olma ihtimali yok. Ama hala ilk denediğimin haricinde elimdeki 50 taneden deneme fırsatım olmadı. Princolar bitmeden de denemem zor.
Denediğimde yine buraya yazacağım. (600.000 çok iyi bir fiyat)
*

[/quote]
Sende ki Princo lar "For Data And Video" olanlardan mi?
Punisher999
Evet. Kutularındaki şerit kağıtta aynen öyle yazıyor.
mika
@Punisher999

tarif için teşekürler... Tahtakaleyi pek bilmiyorum ama umarım bulurum.
Punisher999
@ mika

Eminönü'den kime sorsan sana Tahtakale'yi tarih eder. Doğubankı biliyorsan oradan kolay. Camiye doğru inip sola doğru gireceksin. Veya Mısır Çarşısının arkasından çıkınca Kurukahveci Mahdum Efendi dükkanının oradan sorsan hemen zaten 2-3 sokak yukarısıdır.

Tahtakale'ye gelince işin kolay. Telekomu göreceksin zaten. Önünde sağlı sollu cep telefonu satanları da.
O zaman gözün sağda olsun. Büyük bir işhanı göreceksin. Zaten girişi de kalabalıktır oranın. Elektronik satıyor olduğu için hepsi ayırt etmen kolay. (zaten başka da büyük han pek yok sanırım)
Arka kapısından çıktığında da göreceğin bir tek pasaj-han var.

Kolay gelsin.
(son fiyatları buraya da yazarsın)
mika
@Punisher999

Çok teşekkürler. Mid-termlerden sonra ilk işim tahtakaleye gitmek. Yeni fiyatları yazarım.
wandoga
Asus 16x ile herşeye sorunsuz yaza biliyorum ama en cok bu medyaları kullanıyorum

De-Ka dan

Princo -R 4x - 620.000 TL

İomega 4x 600 bin

FLY  - R ----- 990,000 (Dikkat bu medya bir garip iç boş halkası diğerlerine göre daha büyük dolayısıyla yaklaşık 4,33 gbyte tan büyük filmler sorunsuz yazıyor ama dvd player oynatamıyor ancak bilgisayarda oynuyor)
MDA - R hemen hemen dms ile aynı bunada güzel yazılıyor üzeri mavi baskılı olmayan DMS - R  alıcaksanız hiç almayın MDA tercih edin.

*

Nu dvdrw ile MDA - dvd ye attığım bilgileri geri alamıyorum !!!!!!!!!!!!!
Nasıl bir ayar merak ettim doğrusu aynı ürün bendede vardı her dvd yi yakıyordu (kapatamıyordu) garantiye gönderip yerine asus aldım iide yaptım
NALET OLSUN NU MARKASINA
divxcope
QUOTE(wandoga @ Nov 19 2004, 07:56 AM)
Asus 16x ile herşeye sorunsuz yaza biliyorum ama en cok bu medyaları kullanıyorum

De-Ka dan

Princo -R 4x - 620.000 TL

İomega 4x 600 bin
Nu dvdrw ile MDA - dvd ye attığım bilgileri geri alamıyorum !!!!!!!!!!!!!
Nasıl bir ayar merak ettim doğrusu aynı ürün bendede vardı her dvd yi yakıyordu (kapatamıyordu) garantiye gönderip yerine asus aldım iide yaptım
NALET OLSUN NU MARKASINA
*

IOmega yi Adana De-Ka dan mi aliyorsun?
divxcope
QUOTE(Punisher999 @ Nov 18 2004, 10:51 PM)
Evet.  Kutularındaki şerit kağıtta aynen öyle yazıyor.
*

"For Data" icin olanlarda insanlar genelde problem yasiyor sanirim. "For Data" olanlar kucuk boyutlu dosyalar icin(mp3 falan..) problemsiz diyorlar. 700 mb lik avi lerde "For Data" olanlarda problem cikiyor kanimca
wandoga
QUOTE(divxcope @ Nov 19 2004, 09:19 AM)
IOmega yi Adana De-Ka dan mi aliyorsun?
*

yo burada bir bilgisayarcıdan 100 tane almıştım

ama princoyu deka arabasından aldım 42centten
(deka nın il il gezen arabası var ben elazığdayım)
ixib
Asus DRW-1604P kullanıyorum Princo'yla çok iyi anlaşıyor (for data kullanıyorum)
anlamıyorum herkes Princo'yla problem yaşıyorum diyor, Vestel Divx Player a divx yazıp izliyorum , Ps2 ye oyun kopyalıyorum hepsinde de çok güzel çalışıyor. Ankara'da en ucuza nerden alabilirim bu Princoları?
divxcope
IOmega konusunda ne dusunuyorsunuz. Bir kac arkadas denemisti sonuclarini bildirebilirme. Marka iyi fiyati iyi kendiside iyiyse super olur.
youcq
walla görüntüsü hoş, kadıköyden perakende 1.000.000 TL'ye alıyorum, NU ve NEC 3500 Dvd yazıcılarda denedik henüz herhangi bir sorunla karşılaşmadık, yaklaşık 30 adet kopyaladık,
DMS 4x -R aldım 750.000 tl tanesi onda da bir sorun göremedim daha
Saygılar
divxcope
QUOTE(youcq @ Nov 23 2004, 04:59 PM)
walla görüntüsü hoş, kadıköyden perakende 1.000.000 TL'ye alıyorum, NU ve NEC 3500 Dvd  yazıcılarda denedik henüz herhangi bir sorunla karşılaşmadık, yaklaşık 30 adet kopyaladık,
DMS 4x -R aldım 750.000 tl tanesi onda da bir sorun göremedim daha
Saygılar
*

1.000.000TL mi? 600.000 TL fiyatini yazan vardi sanirim muhtemelen 50 lik yada 100 luk bundle dir.
Su durumda biraz zaman gecip oyle konusmak lazim. Zamanla sorun cikarmiyorsa kesin alinir.
divxcope
HP DVD+R 4x fiyatı 2.20 YTL. HP kullanan varmı? Bence kalitelidir gibi. Ideefixe'de 10 luk box

BenQ DVD+R 8x fiyatı 1.95 YTL. Buda iyi sanırım. Bascuda'da kutulu tek satılıyor.
tg04
arkadaşlar ben iomega medyayı 550,000 tl.den alıyorum
divxcope
QUOTE(tg04 @ Nov 26 2004, 01:51 PM)
arkadaşlar ben iomega medyayı 550,000 tl.den alıyorum
*

Nerden alıyorsun?Kaçlık paketin fiyatı bu? Memnunmusun? Son olarak ne kadar zamandır kullanıyorsun?
Uygarr
HP DVD+R 4x fiyatı 2.20 YTL. HP kullanan varmı?

Hp şuanda piyasadaki eniyi boş dvd, iomega'ya gelince cd ve dvd medyanın atası olup hp4x+ modelinin iki alt kalite üretimidir (CMC)
Punisher999
IOmega konusunda ne dusunuyorsunuz. Bir kac arkadas denemisti sonuclarini bildirebilirme. Marka iyi fiyati iyi kendiside iyiyse super olur.

Valla 3 tane denedim hiçbirini kapatamadı. Anlamadım ben bu işi. Halbuki çok iyi bir markadır Iomega. Bana has bir durum mu bilmiyorum ve elimdekileri bir dahaki gidişimde princo ile değiştireceğim iade edip. (NEC 2500A benim yazıcı)

Ben 50 tane aldım. Markası ne olursa olsun 1-2 tane denedikten sonra böyle alımlar yapmak lazım aslında. Sanırım değiştirmede sorun yaratmaz adam nasıl olsa satıyor.
tg04
Öncelikle bağıra bağıra söylüyeyim NU 82 dvd yazıcı kullanıyorum yazamadağım marka yok gibi her zamanda ucuz medya kullanırım.Hele sitede bahsettiğimiz bios ayarlarını yaparsanız keyfinize diyecek yok.Şimdiye kadarda bol miktarda kullandığım ve bir gram sorun yaşamadığım medyalarıda belirteyim.Çünkü bıktım artık şunu kullandım berbat medya şu yazıcıyı kullandım lanet olsun gibi laflardan.Kimse alınmasın lütfen.
DMS-R(mavi baskılı),DMS+R,MDA,Discovery,PrePerformance,Iomega,PLM,Sanyo
Bu medyaların hiçbiri ile sorun yaşamadım.Sizlere sadece princo ve NT önermiyorum.Ben bunları hiç mi hiç tutmadım.
Bazı arkadaşlar iomega.yı nereden aldığımı sormuş.Şuan kadar hasırcıların arkasından alıyordum.Hasırcıların akbank tarafındaki kapısından girip 1.katın arka kapısından çıkınca tam karşısında köşede bir dükkan var 50 tane alırsan 550.den veriyor.Şimdide sokağımın başındaki bir dükkanla anlaştım oda 550 binden vericek.700 bindende cursor diye bir marka vericek.Boş dvd kutusunuda 300 binden veriyor.

Hazır yeri gelmişken şunu da söylüyeyim dvd.lerinize etiket yapıştırmayın kalın geldiğinden okunamaz hale getiriyor.Player oynatsa bile HDD.ye atamıyorsunuz bu sebeple 50 tane dvd.nin etiketini sökmek zorunda kaldım.Üstelik te avery marka kullanıyordum.Belki bir gün noname dvd.ler çıkarsa onlarda kalın gelmez çünkü marka basılan katman olmuyacağından belki kurtarır.
divxcope
TDK +/- R kullanan varmi? Yorumlarını paylaşabilirmi?
kalender
QUOTE(divxcope @ Nov 30 2004, 05:16 PM)
TDK +/- R kullanan varmi? Yorumlarını paylaşabilirmi?
*

Benim için değerli avileri ve önemli datalarımı TDK 4x DVD-R lere çekiyorum. 4 ay önce yazıcımı ilk aldığım zaman toplam 6 CD olan LOTR: FOTR ve LOTR:TTT extendedları çekmiştim. Cumartesi bir arkadaşım için HDDye atıp CDye çektim. Nero ile bir scan ettim. Okunamayan sektor bulunmuyor. Zaten kaliteli bir medya. İki sene önce çektiğim TDK CDler var. Fiyatı tuzlu ama problemsiz.
SteepLe
kadıköy dms den 25 tanesi 15milyon oLan Dms- BLue aldım.

Lg ile uyumlumudur diye sorum ısrarla evet diye cevap aldım. Bilmiyorum artık kalitesi ve ömrü ne olur. ama tanesi 600e gelmesi hoş bi duygu smile.gif
divxcope
Imation DVD+R 8x (Kutulu) 1.070.000 TL Metro Gross Market te

Kullanan varmı?

Düzeltme: Eksik Bilgi
Punisher999
Imation fiyatı çok iyi. - medyası da var mı metroda?
divxcope
QUOTE(Punisher999 @ Dec 8 2004, 04:29 AM)
Imation fiyatı çok iyi.  -  medyası da var mı metroda?
*

-R medyasını göremedim. Neden -R tercih ediyorsun. +R daha iyi gibi
theone7
dms DVD-r kullanıyorum, sorun çıkarmadı hiç. Acaba DVD+r mı kullansam! dms dvd+r hakkında yorum yapabilir mi birileri?? -lg dvd-rw kullanıyorum smile.gif-
divxcope
QUOTE(theone7 @ Jan 4 2005, 10:47 AM)
dms DVD-r kullanıyorum, sorun çıkarmadı hiç. Acaba DVD+r mı kullansam! dms dvd+r hakkında yorum yapabilir mi birileri?? -lg dvd-rw kullanıyorum smile.gif-
*

+ medyalardan daha çok memnun kaldım ben. Daha fazla güven veriyor bana.
theone7
DVD+r kullanımı nasıl oluyor ????
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.