Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: "Monster" (2004)
Forum DivXPLANET > Altyazı > Çevrilen Altyazılar > Anime Altyazı Çevirileri
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
iselimissiz
Monster
forum resmi
ANIME
» Monster (TV)
Plot Outline: Kenzou Tenma, a Japanese brain surgeon in Germany, had it all: incredible skill at his work, a rich and beautiful fiancee, and a promising career at his hospital. However, after becoming disenchanted by hospital politics, he chose to save the life of a young boy who got shot in the head over the life of the mayor. As a result he lost the support of the hospital director, as well as his position in the hospital and his fiance. A short time later, the hospital director and the doctors that replaced him were murdered, and once again he was catapulted back onto the top. But as the chief suspect of the murders, Tenma did not get a easy life. As a matter of fact, it seems that the boy he saved was much more than he had appeared to be... Now to clear his name and to correct his past mistake, Tenma must get to the bottom of these and other murders, and investigate the truth of the Monster who is behind all of this. User Rating: 8.7/10 (2177 votes) Runtime: 24 minutes per episode
IMDB
» "Monster" (2004) TV series 2004-2005
"Monster" (2004) TV series 2004-2005 Yönetmen: Masayuki Kojima Tür: Animation,Drama,Mystery,Thriller Ülke: Japan Dil: Japanese Konu: Dr. Kenzo Tenma is a very talented Japanese doctor and he's praised by all doctors in Germany. But after... Puan: 9.2/10 (1,131 oy) Oyuncular (ilk 5): Liam O'Brien, Karen Strassman IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0434706/
Dr.Tenma, Almanya'da oldukça iyi bir konuma gelmiş, ünlü ve yetenekli bir beyin cerrahıdır. Daha öncelikli bir hasta yüzünden eşini kaybetmiş bir kadının, kocasının ardından ağlamasını gördükten sonra bundan sonra hiç bir hastasına sosyal statüsüne göre öncelik tanımayacağına dair kendi kendine karar verir. Bu kararından sonra, kafasından vurulmuş bir çocuğu, belediye başkanına tercih eder. Bu kararı ona hastanedeki pozisyonuna, kariyerine, geleceğine ve nişanlısına mal olur. Tedavi ettiği çocuk bir süre sonra ortadan kaybolur. Bunu izleyen günlerde hastane müdürü ve Dr. Tenma'yı suçlayan bir kaç doktor öldürülür. Tenma, eski pozisyonuna getirilir; ama bu, onu cinayetlerdeki bir numaralı şüpheli yapmaya yeter. (AGT)
Pek kıymetli dostum KmE ile başlattığımız ortak projedir. İlk 9 bölüm [moo-shi] uyumlu olacaktır. Sonrası için Allah kerim. fool.gif
KmE & Lord_Revan gururla sunar
1. Bölüm!
MPC ile izlemeye ihtimam gösteriniz!
sars
Çevrilmesini arzu ettiğim bir seriydi. İkinize de çok teşekkürler ve kolaylıklar.
KmE
forum resmi

Styled sub tarzında yaptığımız için kesinlikle MPC ile izleyiniz.

İyi seyirler... flowers.gif

Bu arada, açılıştaki İncil'den alıntı olan bölümün çevirisini bulmamızda yardımcı olan fjall abiye teşekkür ederiz! flowers.gif
DayDreamer
Ellerinize sağlık arkadaşlar ve de kolay gelsin.
Altyazıda kullandığınız şu fona bayılıyorum yav. flaugh.gif
fudy
Çok güzel bir seri seçmişsiniz arkadaşlar. Kolay gelsin ve çok teşekkürler. Seriyi torrente eklemiştim zaten iniyordu. Kısmette sizin çevirilerle izlemek varmış...
Tonyukuk
Elinize sağlık. Güzel bir seri seçmişsiniz arkadaşlar, umarım sonuna kadar gidersiniz.
RyK
Benim MPC fontları gösterme gibi bir gayret içinde değil, nedendir bilinmez. Rosario+Vampire'da da göstermemişti. confused1.gif Ellerinize sağlık, yine ilgi çekici bir anime seçmişsiniz(anime geçmişim eskilere dayanmadığı için konusundan anladığım kadarı ile söylüyorum). Gelecek bölümler için kolay gelsin. flowers.gif
aykutdmn
Uzun soluklu ve içinde Türk öğelerininde bulunduğu bir seri seçmişsiniz.

Kolaylıklar dilerim.
sathaner
En çok beklediğim serilerden bir tanesi, ellerinize sağlık. flowers.gif
dr_frenky
Ellerinize sağlık kolay gelsin.
pimp
Mükemmel bu seri için hafif kaçar!kolay gelsin 74 Bölümü görmek isteriz!
SyLaR_54
Tamamlarsınız inşallah. İkinize de kolay gelsin. flowers.gif
beyaz
kolay gelsin, sevindirici bir haber, daha önce izlediğim ve gerçekten beğendiğim animelrden birisidir.
Pisho
Animenin aldığı puan ve övgülere bakılırsa mutlak izlenilecekler arasına katmamda bir sakınca yok sanırım. Çeviriler için kolaylıklar diliyorum.
KmE
forum resmi

Bölüm #02: Çöküş

Lord Revan & KmE
divxplanet.gif
dr_frenky
Ellerinize sağlık. Teşekkürler.
Gorath
Ellerinize sağlık arkadaşlar. friends.gif Bu animenin çevirilerini görmek çok güzel bir duygu. biggrin.gif
fudy
Teşekkürler flowers.gif İkinizin de ellerine sağlık...
pygmalion
Merak ettiğim bir animeydi, bu kez çevirilerinin bitmesini bekleyemiycem. Çeviriler için teşekkürler.
DayDreamer
Ellerinize sağlık gençler. smile.gif
RyK
Yeni bölüm için teşekkür ederim. Ben daha ilk bölümü indiremedim. flowers.gif
dr_frenky
Teşekkürler. Ellerinize sağlık.

Torrent
Allegros
Teşekkürler. Mangasına da el atmışsınız, büyüksünüz vallahi. clap2.gif
KmE
Bölüm #03: Cinayet Davası

Lord Revan & KmE
divxplanet.gif
RyK
Ellerinize sağlık.
Tyran de Padoue
İlk olarak, indirip de izleyeceğim anime olacak oleyo.gif Torrent olarak "A-Keep moo-shi / Monster 01-02-03-04-05 [DVD].mkv" bulabildim.Umarım doğrusunu indiriyorumdur.Çeviriler için de teşekkürler, ellerinize sağlık.
dr_frenky
Ellerinize sağlık. flowers.gif
Gorath
Vov, 3. bölüm. biggrin.gif Ellerinize sağlık arkadaşlar. flowers.gif Devamında da kolaylıklar ve sabır dilerim. hug.gif

Bu arada serinin çeviri üzerinden takipçilerine anime ve mangayı paralel olarak takip etmelerini öneriyorum. cheers.gif
fudy
İkinizin de ellerine sağlık good.gif
DayDreamer
Ellerinize sağlık ikinizin de.
KmE
Bölüm #04: İnfaz Gecesi

isselimissiz & KmE
divxplanet.gif
Trunks
Elinize sağlık, çeviride kolaylıkar dilerim.
RyK
Elinize sağlık. good.gif
Gorath
fudy
Ellerinize sağlık arkadaşlar good.gif
dr_frenky
sathaner
Elinize sağlık, teşekkürler. flowers.gif
zisxiri
Hayırdır blink.gif Birden ne oldu size. tongue.gif Çok değil 70 bölüm daha kaldı. oleyo.gif
DayDreamer
Ellerinize sağlık KmE, isselimissiz.
Hayırdır Revan'a ne oldu; onu atıp ortak olarak bu arkadaşı mı aldın yerine? flaugh.gif
KmE
zis abi, bu hafta başka sunum bekleme. oleyo2.gif

DD abi, Revan'la anlaşamayıp, yollarımızı ayırdık. Yerine sağ olsun iselimissiz arkadaş geldi. oleyo2.gif
beyaz
teşekkürler arkadaşlar, devamında kolay gelsin.
Allegros
Elinize sağlık.
RyK
Lord ile anlaşamamanız kötü olmuş. Yeni arkadaşa başarılar dilerim.
İsmini yazmak çok zor, kopyala yapıştır yapmaya üsendim. smile.gif
KmE
O ufak bir şakaydı RyK. smile.gif
Lord nickini değiştirip, iselimissiz yaptım. wink22.gif
dr_frenky
QUOTE(KmE @ May 27 2009, 04:03:24 PM) *

O ufak bir şakaydı RyK. smile.gif
Lord nickini değiştirip, iselimissiz yaptım. wink22.gif

Acaba "iselimissiz" bir manası var mı? Çok erak ettim.
sathaner
İlk değiştiğinde google'da bakmıştım 0 çekmişti, şimdi bazı sonuçlar buluyor ama onlar da zaten divxplanetteki "iselimissiz"ler.

Bir anlamı yok sanırım, üretilmiş bir kelime gibi duruyor. fool.gif
iselimissiz
offtp.gif
Benim yahu, Revan. biggrin.gif
İsmimin anagramı diyebiliriz iselimissiz'e. smile.gif
RyK
iselimissiz, avatarın yerinde durmuyorki seni tanıyalım. fool.gif

Ekleme: iselimissiz, eski güzel avatarına ne oldu; hani şu tatlı kıza? Onun yerine şu yaratığı koymasan kesin seni tanırdım. oleyo.gif
iselimissiz
forum resmi

Bölüm #5: Heidelberg'li Kız

iselimissiz & KmE

flowers.gif İyi seyirler diler. flowers.gif

Gorath
Ellerinize sağlık arkadaşlar. flowers.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.