Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: The Message (1976)
Forum DivXPLANET > ED2K MPEG4 Releases 1886-1999 > 1886-1999 DVDRip Mp3
Gaspadin
The Message (1976)
forum resmi
Konu:

"Mohammed, Messenger of God is such a film. For those of us who haven't been exposed to Islam except for news reports of "Islamic Terrorists," we don't really hear anything about what being a Muslim is all about. Mohammed, Messenger of God goes back to the beginning of Islam. Mohammed is the son of a town's elder. But God has spoken to him, and he doesn't care what the town thinks, he must obey God. The small group of followers must first meet in secret, and after their ranks swell, they are forced out of Mecca. The rest of the story concerns itself with the Muslims recruiting more followers, a couple of battles and, finally, the return to Mecca. Throughout this journey, Mohammed's story does not waver. He is God's messenger. You need to do what He says."

"Mohammed, Messenger of God is a Lebanese film produced in Morocco and Libya. It strictly adheres to Islamic law, including not portraying the Prophet. The audience never sees Mohammed on screen, nor do we hear his voice. This would be an insult. We see the story through the eyes and actions of Mohammed's followers."

IMDB:
IMDB
» Mohammad: Messenger of God (1976) The Message (original title)

Mohammad: Messenger of God (1976) The Message (original title)
Yönetmen: Moustapha Akkad
Tür: Adventure,Biography,Drama,History,War
Ülke: Lebanon,Libya,Kuwait,Morocco,UK
Dil: English,Arabic
Slogan: In four decades only four... "The Robe" "The Ten Commandments" "Ben-Hur" and now... For the first time...the vast, spectacular drama that changed the world!
Süre: 177 min
Ödüller: Nominated for Oscar.
Oyuncular (ilk 5): Anthony Quinn, Irene Papas, Michael Ansara, Johnny Sekka, Michael Forest

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0074896/
Sunum Bilgisi:
CD1 
01h 31m 50s
720 x 304 (2.368 : 1), 927 kb/s
128 kb/s (64/ch x 2 ch) CBR, 48000 Hz

CD2
01h 32m 07s
720 x 304 (2.368 : 1), 930 kb/s
128 kb/s (64/ch x 2 ch) CBR, 48000 Hz.
ED2K:
eMule Download
Double
Teşekkürler Gaspadin:)
omowale
DVD'sinde de altyazı yoktu.
Janus
Tv'lerde onyüzbinmilyon defa gösterilmiş bir film. DVD'si Türkçe ve İngilizce dil seçeneğiyle var ama altyazı seçeneği yok, ben öyle biliyorum. En azından İngilizce bir altyazı bulunabilirse kılavuz olması için, izlenerek bile TR altyazısı yapılabilir. Birçok özel isim ve kavram geçtiği için, Türkçe dublajdan yararlanarak altyazı yapmak en doğrusu. Yoksa "Halid" ismini "Khaled" olarak izleyebiliriz flaugh.gif
zxcv
Sitede Türkçe altyazısı var.
Hatta birini @itidal riplemiş.
Altyazı
Janus
Valla ben önce @Gaspadin, sonra da @omowale'nin gazına geldim flaugh.gif
[_aa_]
Sitedeki alt yazılar farklı senkronlanmış.Ne kadar senkronu değiştirmeye uğraştıysam tam netice alamadım.
Ben de alt yazıdan muzdaribim.
Gaspadin
QUOTE(NeOttoman @ Nov 15 2004, 02:03 AM)
Valla ben önce @Gaspadin, sonra da @omowale'nin gazına geldim flaugh.gif
*

A-ha ! Suç bize kaldı biggrin.gif Linki verirken sitemizde arama yaptım ama sadece "Message in a Bottle" çıkmıştı. confused1.gif
omowale
Ben DVD'sini elime alıp baktım, yoktu. Ama Almanya baskısı olabilir. tongue.gif
ali beyendi
Selamlar,
Bende 2 cd lik alt yazı var.Belki işinize yarar.Nasıl gönderebilirim.?
Janus
Eğer sitedeki altyazının aynısı değilse, ana sayfadan login yapıp altyazı gönder seçeneğine tıklayın. Gerisi size kalmış, Reward flaugh.gif
ali beyendi
Alt yazı gönderilmiştir.Umarım işinize yarar.Saygılarımla,
itidal
Altyazı DVDrip değil. Zeytinpark ® çevirmişti. Aslında çeviri değil, türkçe vcd sinden dinleyerek yazılmıştı smile.gif
Simon Adebisi
Merhabalar,
Bu filmi indirip de ses senkron problemi yasayan arkadaslar var mi acaba? Problem sadece birinci cd 'de confused1.gif
[_aa_]
Ben her 2 cd de problem yaşıyorum.
Simon Adebisi
sad.gif Evet tekrar kontrol ettigimde 2. cd 'de problem var. rolleyes.gif Aceleyle bakmistim tam dikkat etmemisim. Baska problem yasayan var mi arkadaslar?
anyonex
Bu filmin güzel bir Türkçe Dublaj DVDRip 3CD falan sunumu olsa çok güzel olurdu aslında...
binbirsurat
QUOTE(anyonex @ May 9 2006, 07:20 PM) *

Bu filmin güzel bir Türkçe Dublaj DVDRip 3CD falan sunumu olsa çok güzel olurdu aslında...

AC3 değil, ama 2CD, MP3 Türkçe dublaj burada
anyonex
Teşekkürler binbirsurat
Sitenin ed2k release bölümünde arama yapmıştım sadece bu başlık çıkmıştı..
dj_tallboy
Bu filme BRRip gelse çok güzel olacak good.gif
erkan
QUOTE(dj_tallboy @ Aug 8 2010, 12:56:25 PM) *

Bu filme BRRip gelse çok güzel olacak good.gif

Kesinlikle clap2.gif
16volkan
Sunum için teşekkürler, ama kaynaklar çok az elinde olan arkadaşlar paylaşırsa çok iyi olur.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.