Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Coming Soon (2008) - Pek Yakında
Forum DivXPLANET > Sinema > Gösterimden Kalkan Filmler Arşivi
Sweeney
PEK YAKINDA
COMING SOON

Pek Yakında Film Poster
"SHUTTER" filminin yaratıcısından

Konusu

Bir korku filminde sizi en çok korkutan şey nedir?

Bir hayaletin beklenmedik biçimde aniden kaybolması mı?

Ana karakter, hemen arkasındaki hayaleti farketmediğinde mi?

Film boyunca izlediğiniz kişinin aslında hayalet olduğunu öğrenmek mi?

Peki ya bir gün yalnız başınıza evinize döndüğünüzde, izlediğiniz korku filminin sizi kovalamasına ne dersiniz?

COMING SOON / PEK YAKINDA FOTOĞRAFLARI

COMING SOON / PEK YAKINDA
YOUTUBE FRAGMANI

Coming Soon Filmi Resmi Web Sitesi

PEK YAKINDA FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 26 HAZİRAN 2009

IMDB
» Coming Soon (2008)

poster yok
Tür: Horror,Thriller
Ülke: Thailand
Dil: Thai
Konu: What kind of scenes in a horror film scares you the most? When a ghost appears totally unexpectedly...
Süre: 95 min | 83 dk

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1307057/
Joe_Le_Taxi
Bu filmi izledikten sonra bizimde peşimizden gelecekler mi? biggrin.gif
misery
@Joe_Le_Taxi

"Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi?" gibi olmuş sorunuz smile.gif

Shutter bana göre başarılı bir filmdi. Türünün örneği olan diğer filmlere kıyasla, hem insanı geren, hem de merak uyandıran bir içeriği vardı. Umarım bu filmde izleyicilerin beklentilerini karşılayabilir ve son zamanlarda çıkan "sözde" korku-gerilim filmlerine göre daha başarılı olabilir.
turuncu.kafa
korkunun dozunu arttırmışlar sanırım biggrin.gif
paduwan
Bu adamlar zaten korku filmini yaşıyorlar herhalde kendi düşünce dünyalarinda. Çok uç noktalarda korku filmleri çekiyorlar, insanı harbiden korkutmasa da rahatsız ediyor.
GYTE
Sinema filminden çıkan bir hikaye. Korku dozunu nasıl ayarlamışlar, izleyip göreceğiz. Ben şahsen fazla umutlu değilim.
.TV
Ben korktum gene sad.gif Çekik gözlülerden korkuyorum sad.gif
visceroid
Güzel güzel, gelsin de izleyelim smile.gif
vanhelsing
Gelmesine gerek yok , sunumu bile çıktı. Sitemizde duyurusu var. smile.gif

Ülkemiz maalesef geç gösterime sokuyor filmi. Hele bazı filmler oluyor 2007 yapımı. Onlar bile bu yıllarda gösterime girebiliyor. Değişik durumlar olsa gerek... smile.gif
.TV
QUOTE(vanhelsing @ Jun 23 2009, 12:53:11 AM) *

Gelmesine gerek yok , sunumu bile çıktı. Sitemizde duyurusu var. smile.gif

Ülkemiz maalesef geç gösterime sokuyor filmi. Hele bazı filmler oluyor 2007 yapımı. Onlar bile bu yıllarda gösterime girebiliyor. Değişik durumlar olsa gerek... smile.gif

O durumları (ülkemizde gösterime giren filmlerin seçimi) açıklayan bir yazı makale varmı? Varsa bilmek, öğrenmek isterim nasılını nedenini, çünkü çok abuk işliyor bu sistem bence...
haalit
Alt sırada soldan üçüncü fotoğraf nedir öyle ya?? huh.gif kız çocuğu desem bi garip! gözlerine nolmuş onun ya? hayattan soğuttu valla bir an sad.gif
softedit
Farklı konu korkunun peşinden gelmesini ben istemem ama flmin konusu etkileyeci.
juzam
vallahi 4 gündür 30-40 bölüm üstüste supernatural izledim diyemi fragman beni etkilemedi anlamadım ama seçilen konuyu hakkıyla işleyemeyeceklermiş gibi geldi birden.
Hokahey
Uzakdoğu korku sineması da artık farkında... ne kadar çok klişe konulu filmler yaptıklarından. Bu film, konusu ve kurgusu ile diğer uzakdoğu korku flmlerinden sıyrılmak istercesine bir havası var. Kaldı ki Taylandlılar bu konuda bir hayli hevesliler. İzleyelim, görelim smile.gif
Türkçe
İsim muazzam biggrin.gif
sercawres
Uzun zamandır farklı konulu korku filmi bekliyordum ve coming soon konu olarak gerçekten ilginç.Bu filminde Hollywood versiyonunu kesin çeker Amerikalılar smile.gif
Mavi Tuna
Tayland sinemasının kendine has bir korku anlayışı var özellikle sert sahneleri seviyorlar. Hikayesi fena değil, gerilim sahneleri iyi, süreside oldukça makul bir film. Türünü sevenler izleyebilir ama sinemaya gidilip izlenecek bir film olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
efdikodir
Arkadaşlar izleyenler varmı ? nasıl buldunuz filmi ?
mith
Filmin ismi ilginç olmuş, konusu da ismiyla paralel. Güzel bir izlenim bıraktı, umarım film de güzeldir.. Şöyle keyifle korkalım yav..
dhg_
Bugün filmi izledim gerçekten çok kötü bir korku filmiydi. İki sayfa yazı yazarım ne kadar kötü olduğu hakkında ama izlemek isteyen arkadaşların keyfini kaçırmak istemem, sadece şunu söyleyeyim konuya sebep olan sinema filmini çekseler daha etkileyici ve korkutucu olurmuş.
devilsunti
QUOTE(efdikodir @ Jun 27 2009, 09:27:45 PM) *

üstüne para vermiyorlarsa sakın izlemeyin. süper sıkıcı. en saçma korku filminden bile daha az korkutucu. hatta scary movie bile daha korkunç...
piscafer
Büyük bir heyecanla filmi seyrettim dün gece.Tek kelimeyle"kötüydü"
Shutter filmi çok daha iyiydi.
Hakkını vermem gerekirse sonu eh işte idi...
stranger71
Ben bu filmi aylar önce izledim...Hala şoktayım. flaugh.gif
Ha-lim
Çok korku filmi var bu aralar, seçerek izliyorum ama dişe dokunur filmler fazla değil.
HainDomdom
QUOTE(efdikodir @ Jun 27 2009, 09:27:45 PM) *

İncelemesi bile yapılamayacak kadar boş bir film.
vanhelsing
Pek güzel değildi. Konusu ilgimi çekti de izledim. Boş , bir şey yok. smile.gif
wantedbadboy
Bence de pek güzel değildi. Hele sinema da izlenir mi derseniz, verdiğiniz paraya değmez. Filmin yarısında sıkıldım. Sonunu getirebildiğime şaşırıyorum.
deathemule
Tür ayırmadan film izleyen biri olarak Shutter iyi filmdi fena sayılmazdı gibi edilen laflara karsı zor tutuyorum kendimi..Shutter kurgulanışı açısından izlerken verdiği gerilim açısından içinde barındırdığı en ağır dram açısından oyunculuk açısından hayatımda izlediğim en iyi filmdir ve benim için bir numaradır,bu yüzden biraz zorlanıyorum iyi bir yorum yapılsa bile Shutter için..Shutter için en iyi yorumlar yapılmalı diye düşündüğümden oluyor bu da,maruz görülsün o yüzden..Bu filme gelince, gerilim açısından ve kurgu açısından yine fena sayılmıycak derecede bir film ancak beni tam olarak etkilyememesinin asıl nedeni çıkış noktasının sinema gibi bir şey olması gerçekçiliği azaltmıştır benim için..bir filmde gerçekçelik aranıp aranmaması da tartışılır ancak diğer uzakdoğu filmlerine baktığımzda verilmek istenen mesajlar ve asıl konu olan dramın gerçeğe yakınlığı dikkat çekiyor..bu film bence sadece bir gişe filmi bu açıdan..
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.