Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Eggs (1995)
Forum DivXPLANET > ED2K MPEG4 Releases 1886-1999 > 1886-1999 DVDRip Mp3
sarveniko
Eggs (1995)
forum resmi
Bilgi:

Two brothers in their seventies, Pa and Moe, have lived together all their lives in a little house in the country, the only interruption being when Pa made a weekend trip to Småland on his moped during the second World War. The past returns when his adult son dating from his Swedish visit, Konrad, comes to live with them after his mother has fallen ill. Soon Moe is about to discover that three is indeed a crowd.

Factotum ve Mutfak Hikâyeleri'nin yönetmeni Bent Hamer'in bu ilk filmi, ironik ve keskin bir mizah duygusuyla yüklü, insan doğasının ayrıntılı ve zengin bir irdelemesi. Yetmişlerinde iki erkek kardeş, Mo ve Pa, tüm yaşamlarını sakin, tekdüze, kendi kuralları içinde geçirmişlerdir. Derken bir gün, Pa'nın bedensel engelli, yetişkin oğlu Konrad geliverir. Bu yaratığın yanında taşıdığı tek şey, içi yumurta dolu bir kutudur. Konrad'ın tuhaflığı ve hem Mo'nun hem de Konrad'ın kıskançlıkları, herkesin düzenini altüst eder.

IMDB:
IMDB
» Eggs (1995)

Eggs (1995)
Yönetmen: Bent Hamer
Tür: Comedy,Drama
Ülke: Norway
Dil: Norwegian
Konu: Two brothers in their seventies, Pa and Moe, have lived together all their lives in a little house in the country...
Süre: 86 min | Argentina:87 min
Ödüller: 5 wins
Oyuncular (ilk 5): Sverre Hansen, Kjell Stormoen, Leif Andrée, Juni Dahr, Ulf Wengård

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0112934/
Release NFO:
Video Codec XviD Video Bitrate 1000
Audio Codec MP3 Audio Bitrate 159
FPS 25 Çözünürlük 640x480
ED2K:
eMule Download

Altyazısını bulamadım, bulunur bulunmaz çevirisine başlayacağım.
yawan
geçenlerde tv8 de gösterildi film. kaçırdım izleyemedim. bende baktım hala altyazı yok filme ait
zatulcenp
QUOTE(yawan @ Aug 6 2009, 01:22:01 PM) *

geçenlerde tv8 de gösterildi film. kaçırdım izleyemedim. bende baktım hala altyazı yok filme ait

Filmin orjinal dvdsi satılıyor. Dvdyi alan biri ripleyebilirse ne güzel olur.
sarveniko
Bu filmin herhangi dilde bir altyazısını bulan olursa makbule geçer. Rusça dublaj buldum, çevirebilirim.
sarveniko
Tesadüfen film elinde olan bir arkadaşıma, Msn'den online binbir zahmet Decrypter ile filmi riplettim. *idx dosyasını yine msn yoluyla alıp altyazıyı hazırladım ve sisteme yolladım. Hadi hayırlısı.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.