Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Geniş Aile (2009)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
darthcoolhe
forum resmi

GENİŞ AİLE

Yapım : D Productions
Dramalar Koordinatör : Lale Eren
Uygulayıcı Yapımcı : Ahmet Kayımtu
Yönetmen : Ömer Uğur
Senaryo : Cüneyt İnay - Kamuran Süner
Müzik : Cem Erman
Oyuncular: Cevahir (Ufuk Özkan), Şükufe (Zuhal Topal), Kuddusi (Rasim Öztekin), Muazzez (Mine Teber), Koyu Bilal (Fırat Tanış), Mürsel (İlker Ayrık), Nazan(Bihter Dinçel), Devir (Mustafa Uzunyılmaz), Zekai (Bora Akkaş), Pırıl (Gizem Akman), Ulvi (Bülent Çolak), Saltuk (Esvet Şahin), Kunter (Ahmet Akın Canalioğlu), Müfit (Ahmet Sarsılmaz) ve Nadir (Halit Akçatepe) ve Hafize (Tanju Tuncel)

Kanal D’de “Geniş Aile” adlı yepyeni bir komedi dizisi başlıyor. Başrollerinde; Ufuk Özkan, Zuhal Topal, Rasim Öztekin, Mine Teber, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Bihter Dinçel, Mustafa Uzunyılmaz, Bora Akkaş, Gizem Akman, Bülent Çolak, Esvet Şahin, Ahmet Akın Canalioğlu, Ahmet Sarsılmaz ve Halit Akçatepe ve Tanju Tuncel’in oynadıkları, yapımını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı, senaryosunu da Cüneyt İnay ve Kamuran Süner’in kaleme aldıkları “Geniş Aile”, tipik bir Türk ailesinin klasikleşmiş fotoğrafı. Kalabalığı, curcunası, dertleri, ardı arkası kesilmeyen komik olayları, kahkahası ve eğlencesi ile ekranın en flaş yapımları arasında yer almaya aday olan dizinin konusu ise şöyle;Geniş Aile’nin başkahramanı evin sorumsuz ve serseri oğlu Cevhahir’dir. Almancı biri ailenin kızı ile evlenip Almanya’ya giden Cevahir, üç ay sonra boşanmış olarak eve dönünce durgun olmayan ortalık daha da karışır. Evin babası, kızı Nazan’ı evlendirip evin nüfusunu azaltmaya çalışırken Cevahir’in yeniden eve dönmesi bütün planları altüst eder. Ailesine çok çektiren, ne okuyan ne de çalışıp hayatını bir düzene sokan Cevahir’in hiçbir şey olmamış gibi davranması ailenin reisi babayı iyice çileden çıkarır ve onu eve kabul etmez. Sokakta kalmak istemeyen Cevahir kendince bir çözüm üretir fakat bu çözüm de kızkardeşi ile nişanlısının arasını bozar. Üstelik Cevahir gelir gelmez sadece ailesini değil, bütün mahalleyi de karıştırmayı başarır. Evlenip Almanya’ya gitmeden önceki sevgilisi Şükufe artık ezeli düşmanı Koyu Bilal ile birliktedir. Bunu öğrenen Cevahir ortalığı birbirine katar.Geniş Aile’nin, Cevahir’i adam etmek ve kızları Nazan’ı evlendirip evdeki kalabalık nüfusu azaltmak için verdikleri mücadeleyi ve babanın tutmayan planlarını kahkahalarla izleyeceksiniz.

eMule Download
Linkler, eMule kurulumu gerektirir.
 499.97MBKaynaklar - eD2k History
 499.96MBKaynaklar - eD2k History
 499.98MBKaynaklar - eD2k History
 582.25MBKaynaklar - eD2k History
 588.84MBKaynaklar - eD2k History
 700.03MBKaynaklar - eD2k History
 599.05MBKaynaklar - eD2k History
 600.03MBKaynaklar - eD2k History
 600.04MBKaynaklar - eD2k History
 572.12MBKaynaklar - eD2k History
 599.76MBKaynaklar - eD2k History
 550.02MBKaynaklar - eD2k History
 549.86MBKaynaklar - eD2k History
 599.86MBKaynaklar - eD2k History
 599.73MBKaynaklar - eD2k History
 609.65MBKaynaklar - eD2k History
 599.97MBKaynaklar - eD2k History
 499.59MBKaynaklar - eD2k History
 549.84MBKaynaklar - eD2k History
10.65GB
eMule Resmi Sitesi | cFosSpeed | Yardım | Rehber
eMule Download
oKsEAt
Çok merak ettiğim bir diziydi işte olduğum için izlemeyedim.Sunulcağını bildiğim içim rahattım smile.gif

Rip ve sunum için teşekkürler darthcoolhe flowers.gif
gokhansar
ben de merak ediyordum kaçırıp izleyememiştim
paylaşım için teşekkürler
AdamOlmaz
İlk bölümü TV'de izledim, oldukça eğlenceliydi.

Teşekkür ederim.
eozen81
Esas oğlan rolündeki arkadaş biraz Cem Yılmaz'ı taklit eder gibi geldiyse de bu yaz döneminde çok da fena sayılmayacak bir dizi.
enginar
Sunum için teşekkürler.
dj_tallboy
Çok eğlenceli bir dizi başladı.

Haydi hayırlısı !

Sunum için teşekkürler flowers.gif
rea-secret
İlk bölümü biraz izledim televiztonda. Hoş bir dizi olabilir. Sunumun için teşekkürler darthcoolhe...
DJ_OXyGeNe_8
-Bana yanlış yaptın!
-Estağfurullah, sen daha büyük yanlışlara layıksın.

iyiydi smile.gif Severim orijinal lafları.
omeringen
Dizi başlığı Geniş Aile. Başlıyorum ben de, teşekkür ederim smile.gif
darthcoolhe
eMule Download
Blackwolf14
Sağol @darthcoolhe tıkladım hemen eğlenceli bir dizi...
aaaaa
Dizide kelime oyunlu espiriler cok hos gidiyor.

Bilal - "Siz Remzi dayinin deposunu kiralamissiniz ama kontrat yapmamissiniz; magdur etmissiniz?"
Cevahir - "E benim seni de cok magdur etmisligim vardir koyu Bilal, birgun sen de kap gel o zaman kontratini."

flaugh.gif
Jack Bauer
Teşekkürler darthcoolhe flowers.gif
gokhansar
2. bölüm için teşekkürler clap2.gif
enginar
Teşekkürler.
thedeli
2 bölümü de izledim, çok eğlenceli, haylaz bir dizi. Özellikle Cüneyt İnay'ı zaten biliyordum, senaryo yazması daha süper olmuş. Eğlenerek izliyorum, umarım bozmazlar.
dj_tallboy
QUOTE(thedeli @ Jul 19 2009, 06:43:36 PM) *

2 bölümü de izledim, çok eğlenceli, haylaz bir dizi. Özellikle Cüneyt İnay'ı zaten biliyordum, senaryo yazması daha süper olmuş. Eğlenerek izliyorum, umarım bozmazlar.

Bence de güzel, ancak konu değişir inşallah. Bu konuyla çok devam etmez. Sıkılırız...
darthcoolhe
eMule Download
enginar
Sunum için teşekkürler.
AdamOlmaz
Teşekkür ederim.
Gurki55
Hoş bir dizi ve dizideki kadın selenada oynayan müdire (Çok beğeniyorum kendisini) smile.gif
İCEBERK
darthcoolhe
eMule Download
gokhansar
teşekkürler darthcoolhe good.gif
enginar
Teşekkürler.
DJ_OXyGeNe_8
Dizinin günü değişmiş. Bugün 20:30'da yeni bölüm. Kaydedeceklerin dikkatine smile.gif
Blackwolf14
QUOTE(DJ_OXyGeNe_8 @ Aug 3 2009, 05:40:18 PM) *

Dizinin günü değişmiş. Bugün 20:30'da yeni bölüm. Kaydedeceklerin dikkatine smile.gif

Süper sağol bilgilendirme için. flowers.gif
darthcoolhe
eMule Download
umudovski
Teşekkürler link için. Yeni bölümü izleyemedim tümüyle...
enginar
Teşekkürler.
AdamOlmaz
Teşekkür ederim, tvde izleyememiştim.
gokhansar
yeni bölüm için teşekkürler
darthcoolhe
eMule Download
ceylo
teşekkürler darthcoolhe
AdamOlmaz
Teşekkür ederim.
ajna
Teşekkür Ederim.
İCEBERK
gokhansar
son bölüm için teşekkürler...
darthcoolhe
eMule Download
umudovski
Teşekkürler. smile.gif
gokhansar
son bölüm süperdi clap2.gif
teşekkürler good.gif
dj_tallboy
Sunumlar için teşekkürler, dizi iyi gidiyor biggrin.gif fool.gif
steamman
Emeklerin için çok sağol good.gif
Dizi ise bir bomba. Diyaloglarda senaristler gayet başarılı. Gerek göndermelerde gerekse esprilerde iyi iş çıkarıyorlar. Son izlediğim bölümden aklımda Sezai'nin Küçük Emrah halleri kalmış hatırladıkça gülesim geliyor. biggrin.gif biggrin.gif
Yaz döneminde iyi bir çıkış yakaladığını düşünüyorum. Umarım sezona da taşırlar.
Xærø
Teşekkürler
pc-kolog
Pınar başı burma burma yar yar yar yar yar yar aman! oleyo.gif
dj_tallboy
QUOTE(pc-kolog @ Aug 24 2009, 10:58:07 PM) *

Pınar başı burma burma yar yar yar yar yar yar aman! oleyo.gif

Süperdi ya ! fool.gif

Bu arada, Bilal ile Cevayir barışmasaydı keşke (geri bozuşurlar ama tongue.gif )
pc-kolog
QUOTE(dj_tallboy @ Aug 24 2009, 11:02:23 PM) *

Süperdi ya ! fool.gif

Bu arada, Bilal ile Cevayir barışmasaydı keşke (geri bozuşurlar ama tongue.gif )

Bence de tekrar bozuşurlar. Sonuçta komedinin devam edebilmesi için atışmalarının bolca olması gerekiyor. smile.gif

Bu arada sabah erken kalkıp direniş için giyinirken resmen koptum ya. Arkadaki müzikle beraber herkesi sırayla göstermesi ve üstlerini değiştirmesi. Aynı süper kahraman filmlerinde olduğu gibi bir hava vardı o sahnede. flaugh.gif

@darthcoolhe yeni bölümü senden bekliyoruz...
just717067
Arkadaşler dizi ile ilgili yorumlarınızı burada paylaşmayın. Burasının ne bölümü olduğunu açıklamama gerek yok sanıyorum.
dj_tallboy
QUOTE(just717067 @ Aug 24 2009, 11:17:32 PM) *

Arkadaşler dizi ile ilgili yorumlarınızı burada paylaşmayın. Burasının ne bölümü olduğunu açıklamama gerek yok sanıyorum.

Ups! Doğru söylüyorsunuz. Bölümün heyecanına kapıldık smile.gif

Bu bölümün sunumunu bekliyorum, arşivlicem biggrin.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.