Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Aşkın İkinci Yarısı (2009)
Forum DivXPLANET > Sinema > Gösterimden Kalkan Filmler Arşivi
Blackworms
AŞKIN İKİNCİ YARISI
forum resmi

Konusu
Mehmet Aslantuğ’un yönettiği ve Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Emre Karayel ile Gülenay Kalkan’ın oynadığı Aşkın İkinci Yarısı, 08 Ekim 2010’da Tiglon Film dağıtımıyla Detay Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

"Bir sahil kasabasında münzevi hayatı süren adam, bir sabah beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Kapıda kendisini bekleyen sürpriz, yıllar önce terkettiği karısıdır. Adam bir alkol bağımlısıdır ve karısı onu tüm uğraşlarına rağmen bu bağımlılığından kurtaramamıştır. Baş edemekdikleri bu sorunun ardından adam altı yıl önce karısını terk etmiş ve yaşadığı sahil kasabasına taşınmıştır. Uzun yıllar sonra hayat onların yollarını bir kez daha kesiştirmiştir."

AŞKIN İKİNCİ YARISI RESİMLERİ

AŞKIN İKİNCİ YARISI FRAGMANI

"Aşkın İkinci Yarısı" Resmi İnternet Sitesi

AŞKIN İKİNCİ YARISI FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 08 EKİM 2010
karasafran
Bir Mehmet Aslantuğu hayranı olarak bu filmi merakla bekliyorum.
KIRPIK
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan... Bu filmi kesinlikle izlemek istemem için en büyük neden, bu ikilinin aynı filmde başrolde yer almaları... smile.gif
AasgaarDvoLuNDagR
Yanlış hatırlamıyorsam, bu film için Mehmet Aslantuğ tüm mal varlığını sattı diye duymuştum. Umutlu olduğum bir film. smile.gif
HUDUNI
emeği geçen herkese teşekkürler

çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum

şimdiden iyi iyi seyirler

biggrin.gif

IRoN
QUOTE(darkemxre @ Sep 14 2009, 03:34:53 AM) *

Yanlış hatırlamıyorsam, bu film için Mehmet Aslantuğ tüm mal varlığını sattı diye duymuştum. Umutlu olduğum bir film. smile.gif

offtp.gif

İyi bir oyuncu ve umarım filmi de güzel olur.

Bu yaz, yanılmıyor isem aylardan Temmuz ve Susurluk Ulusoy tesislerinin içindeki İskender Kebapçısın da eşi ve çocuğu ile yemek yerken görmüştüm.

Hiç tanımadığı insanlara bile gayet saygılı ve güleryüzlü yanaşan bir beyefendi havası kati surette mevcuttu, gözlemlediğim kadarı ile.

Ve yemek sonrası arabaya binerken, kendisi ve ailesini de jipine binerken gördüm.

Yani, tüm mal varlığını sattı ise de jipi duruyordu smile.gif

Saygılarımla...

edit: eksik yazı.
tutankhom
arzum onan ve mehmet aslantug. sırf onların oyunculukları için sinemaya gidilir ama fragman pek bana hitap etmedi gibi.

çok sevdiğim iki oyuncu, çok sevdiğim bir çift için o bileti alır seve seve izlerim.

eozen81
Bu çiftin mutluluğunu Allah bozmasın, örnek alıyorum, mutlaka da izleyeceğim. Tanıtım için teşekkürler.
BronzER
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan herkeste büyük kredileri var.
Umarım kendileri gibi güzel bir film yapmışlardır.
Ayrıca kadroyu da iyi seçmişler.
Benim gözüme Emre Karayel ilişti İstanbul Masalı'nda da beraber oynamışlardı Mehmet Aslantuğ ile.
Belirtmeden geçemeyeceğim afişe de hayran kaldım...
DJ_OXyGeNe_8
İlk filmerinide sevmiştim (gerçi o sıradan bir TV filmiydi, ama güzeldi smile.gif ) Büyük ihtimal ben de sinemada izleyeceğim.

IMDB

Bu arada Arzum Onan hiç değişmemiş smile.gif
spack
Bu filmin GençSinema sitesindeki puanını gördüm de 5.7/10 diye. Daha film ülkemizde yeni vizyona girdi, nasıl bu kadar düşük bir puan alabilmiş? İzleyen var mı? Fragmanı filan bana güzel gelmişti, gitme isteğim de vardı. Yabancı bir film olsa o puanı alsa neyse de yapım Türk yapımı, daha önce başka yerlerde gösterildi mi bilmiyorum.
atesbocegi
Arkadaşlar bu filme gitmeyi düşünen varsa sakın diyorum uzak durun smile.gif.

@Kid A valla filmi izlersen (hiç tavsiye etmem ama) o puanın bile çok olduğunu göreceksin.
DarkCrystal
offtp.gif

Geçen hafta "Beyaz Show"a Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ konuk olmuştu. "Mehmet Aslantuğ'un Arzum Onan'a Evlenme Teklif Ediş Hikayesi" hakkında, Beyaz öyle güzel bir skeç hazırlamış ki gülmekten öldüm clap2.gif
"2:04-7:07" arasını özellikle izlemenizi tavsiye ederim. Beyaz'ın skeçteki cümleler harika ötesi biggrin.gif good.gif

c0sm0
Filmi bu akşam sinemada seyrettim küçük bir salonda 10-12 çift ile fazla kalabalık değildik ikinci yarı sadece bir çift çıktı.

Esasen filmin hikayesi ve senaryosu zayıf anlatımı ağdalı romantık ve çekimi gerçekten güzel planlar görüntüler oyunculuklar çok güzel hiç laf yok

Action a alıştık romantizm ağır geliyor tabi
raynburn
Valla filmin ilk yarısını zor bitirdim çıkmak için dakikaları saydım ve ikinci yarısına bakmadım bile. İkinci yarısını bilmediğim için ilk yarısına kadar bana vasatında alıtında geldi

b
sinemaskop
dvd si ya çıktı ya da çıkmak üzeredir.

http://www.askinikinciyarisi.c
http://www.facebook.com/...%c4%b1s%c4%b1/116212323838
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.