Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Mazi Yarası (2009)
Forum DivXPLANET > Sinema > Gösterimden Kalkan Filmler Arşivi
GEARSX
MAZİ YARASI
MAZİ YARASI

forum resmi

Oyuncular

Nilüfer Açıkalın , Erkan Taşdöğen , Mehmet Çepiç , Algı Eke , Alp Tuğhan Taş , Barbaros Alkan , Hilal Çelenk , Murat Yener Yıldırım , Gülter Akcan , Utkan Özüpak , Refik Öztürk , Oral Günüç

Konusu

Ersin Pertan’ın yönettiği ve Nilüfer Açıkalın, Erkan Taşdöğen, Mehmet Çepiç ile Algı Eke’nin oynadığı Mazi Yarası, 09 Ekim 2009′da Özen Film dağıtımıyla El Yapımı Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Aldatma, terk edilme, intikam, masumiyet, pişmanlık ve bağışlama temalarıyla örülü bir aşk hikâyesi.

MAZİ YARASI FOTOĞRAFLARI

MAZİ YARASI FRAGMANI

MAZİ YARASI FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 09 EKİM 2009
meytoo
Afiş güzel olmuş biggrin.gif
tutankhom
fragmanı izleyerek kallafi bir yorum yapılmaz ama çok basite kaçarak işlenilmiş bir yapım gibi duruyor.

neden böyle algıladım bilmiyorum ama konuşmalar, diyaloglar çok soğuk geldi bana. sanki bir haftada çekişmiş bir film edası var. ya fragmana özenmediler hiç ya da gerçekten kısa bir sürede çekildi. tabiki kısa sürede çekilmiş olsa bile kötü bir iş çıktığı anlamına gelmez ama salla parti izlenimi veriyor biraz.

ersin pertman'ın daha önce "tersine dünya" isimli filmini izlemiştim. senaryosunu da kendisi yazıp yönetmiş. fena bir film değildi. genellikle zaten yönettiği filmlerin senaryoları da kendisine ait. imdb ye göre en son 2001 tarihinde "şarkıcı" isimli bir film yapmış. o zamandan beri ne kadar yol almış izleyip görmek lazım.

açıkcası filmin senaryosu vermek istediği mesajları konusunda pek bir beklentim yok.

xrhymer
Bu film tam fragmanına bakarak söyleyebilirm ki olmamış. Bazı oyuncuların sesi kendine ait değil besbelli. Oyunculuk göze batıyor. 2010'a geliyoruz hala böyle film çekiyoruz maalesef.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.