Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 24 - Season 8 (2001)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
asi_mawi
eMule Download
eMule Download
asi_mawi
eMule Download
eMule Download
forrest gump
bir efsanenin daha sonuna geldik, paylaşımlar için herkese çok teşekkürler...
Lacivert34
Linkler için teşekkürler
thiefpliskin
Final sunumları için çok teşekkürler.Superman e taytının dışına kırmızı çamaşır giydiren adamı özleyeceğiz.
Noblemanaay
Tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler flowers.gif
BöCüK
Maalesef bu aksiyon dolu efsane dizide veda etti..Şimdi kim "trust me..trust me..please biggrin.gif " deyip işleri sarpa sardıracak.. flaugh.gif

Sabaha karşı saatlerde sunumları gerçekleştiren arkadaşlarımıza ve alt yazıları kısacık sürede bize ulaştıran gelmiş-geçmiş tüm çeviri ekibine gönülden teşekkürler... clap2.gif ellerinize, kollarınıza, yüreklerinize sağlık... flowers.gif

Yeni sezonda görüşmek üzere demek isterdim ama.... cray.gif crying.gif
yenilmes
Bir efsane dizi daha sona erdi. Bundan 20 yıl sonra şöminenin önünde otururken aklıma Jack Bauer geldiğinde tüm seriyi baştan sona izleyeceğim tongue.gif Herkese teşekkürler flowers.gif
speedycihan
24 de bitti sad.gif umarım yerini dolduracak bir dizi gelir bugüne kadar ki bütün linklerin eklenmesinde emeği geçen arkadaşlara teşekkürler flowers.gif
MdkmN
23. ve 24.Bölüm sunumları için teşekkürler asi_mawi.
athena1972
Emeği geçen herkese teşekkürler.
dj_tallboy
Enee, bu da mı bitti blink.gif smile.gif

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler flowers.gif friends.gif

divxplanet.gif
mattiso
Her şey için teşekkürler. Mükemmel bir dizi daha sona erdi.
tayden
Bugune kadar ki tüm link ve alt yazılar için emeği geçen herkese teşekkürler. Elveda Jack cray.gif
hakan02
evet kesinlikle mükemmel bir dizi daha bitti emeği geçen herkese çok tşk ederim... cray.gif divxplanet.gif
axbxcx
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
şefkan
emegi geçenleri ve jack i çok özliyecegiz
eerol
Gelmiş geçmiş izlediğim en güzel ve sonu en duygusal dizi bu idi.
Son sahnede gozlerim yaşamış farkında olmadan. Bir insan ülkesini ancak bu şekilde dürüst olarak gösterebilir. Bauer'e helal olsun diyorum.
Bizim yapımcı ve yönetmenleri de bu şekilde güzel ve anlamlı bir dizi serisi üretmelerine davet ediyorum. Lütfe artık, siz de Türkiye'yi biraz gururlandırın. En azından güzel bir dizi çekin. Eski devirler bitti artık, aşkı memnularla kurtlar vadisiyle yaşamıyoruz. Bu işler böyle yürümez.
scarxes
Film yapabilme potansiyeliyle bitirmeleri iyi oldu=) "Jack will be back!" tongue.gif
ree
Cümleten teşekkürler smile.gif
abdul_cambaz
eee ne demişler diye baslamak istedim ama olmadı teese.gif ,en iyisi en iyi bildiğin yerden girmek.... herkese tesekkurler... dizilerimiz üzerinde emeklemeye basladığımız anda iyisiyle kotüsüyle bizi saran,sevsekte sevmesekte,amerikanın dibine canak tutan,ama heyacanını da bizden esirgemeyen 24 e saygılarımı sunuyorum...gidisin olsun dönüsün olmasın smile.gif bu heyecanıda tadında bırakmıs olmanın mutluluguyla... emeği gecen herkesin önünde saygıyla eğiliyorum...
cgurcan
Tüm sezonlarıyla harikalar yaratan muhteşem diziye...
ELVEDA...
Xmas_Tribute
GSpot v2.70a avi file details:
------------------------------
Filename.....: 24.S08E01.04PM.TO.05PM.DVDRip.XviD-WASTE.avi
Filesize.....: 366,692,352 bytes
Runtime......: 40:58.000 (61450 frames)
Video Codec..: XviD ISO MPEG-4 (B-VOP//)
Video Bitrate: 1026 kbps
Aspect Ratio.: 640x352 (1.818)
Framerate....: 25.000 fps
Audio Codec..: 0x0055 MPEG-1 Layer 3
Audio Bitrate: 155kbps 2ch VBR 48000Hz
eMule Download
Xmas_Tribute
eMule Download
Xmas_Tribute
eMule Download
Xmas_Tribute
eMule Download
Xmas_Tribute
eMule Download
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.