Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: The Pacific (2010)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5
NeCRiS
forum resmi

IMDB
» "The Pacific" (2010) TV mini-series

"The Pacific" (2010) TV mini-series
Yönetmen: Jeremy Podeswa
Tür: Drama,War
Ülke: USA
Dil: English
Slogan: Hell was an ocean away.
Konu: A 10-part mini-series from the creators of "Band of Brothers" telling the intertwined stories of three Marines during America's battle with the Japanese in the Pacific during World War II.
Oyuncular (ilk 5): Joseph Mazzello, James Badge Dale, Jon Seda, Ashton Holmes, Martin McCann

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0374463/

HBO - TVRage

The Pacific is a 2010 ten-part television World War II miniseries, produced by HBO, Seven Network Australia and DreamWorks, which will premiere March 14, 2010. It is similar, to Band of Brothers. Whereas Band of Brothers focused on the United States Army's involvement in the European Theater of Operations, the new series will be about United States Marine Corps's actions in the Pacific Theater of Operations. The Pacific is being spearheaded by Bruce McKenna (co-executive producer), who was one of the main writers on Band of Brothers. Hugh Ambrose, the son of Band of Brothers author Stephen Ambrose, will serve as a project consultant.

Season 1 (HDTV)
eMule Download
Season 1 (720p)
eMule Download
Season 1 (iNTERNAL 720p)
eMule Download
Making the Pacific
eMule Download
Hiro
Dizi 14 Mart'ta başlamıyor muydu? Ne ara sızmış? biggrin.gif Teşekkürler.

Ekleme: Yoksa bu birinci bölüm değil mi? Making The Pacific falan diyor ama.
sct
1 saattir katırda kaynak yok.
NeCRiS
QUOTE(sct @ Mar 11 2010, 07:05:26 PM) *

1 saattir katırda kaynak yok.

Ayarlarınızı kontrol ediniz.

» Tıkla Katili Öğren - Tekrar Tıkla Bilmiyormuş gibi yap - Click to show Spoiler - click again to hide... «
liberty78
En sonunda geldi, beklentimiz büyük. Teşekkürler necris. flowers.gif
rea-secret
Mini dizi olmasaymış keşke. smile.gif

HDTV gelirse indireyim bari. Teşekkürler NeCRiS.
bezgin bekir
Yapım aşaması videosu. HBO Showtime gibi sızdırmaz bölümleri smile.gif Yine de bir bakalım, teşekkürler Necris.
GEARSX
Diziden bir bölüm değil ki bu. Dizinin nasıl yapıldığını anlatan belgesel gibi bir şey. Bugün yayınlanmış zaten.

http://www.locatetv.com/tv/making--the-pacific/6619219

İlk bölüm IMDb'de yazıldığı gibi 14 Mart'ta yayınlanacak.
dj_tallboy
Dizinin tanıtımını dün gece gördüm cnbc-e'de, "Yakında" yazıyordu.

cnbc-e'de de gösterecek sanırım.

Sabırsızlıkla bekliyorum ! smile.gif
BadBoy
QUOTE(dj_tallboy @ Mar 14 2010, 11:54:17 AM) *

Dizinin tanıtımını dün gece gördüm cnbc-e'de, "Yakında" yazıyordu.

cnbc-e'de de gösterecek sanırım.

Sabırsızlıkla bekliyorum ! smile.gif

Cnbc-e'de 18 Nisandan itibaren gösterilmeye başlanılacak. smile.gif
wadahell
Heryerde bundan bahsediyorlar başlasa da izlesek.
agiradam
Baya iyi çıkacağını düşünüyorum..
Aylardır bekliyoruz, beklenti yüksek smile.gif
limni
cnbc-e reklamlarını yaparken dikkatimi çekti, bize de beklemek düşer.
afaruki
gelsin artık
sunum için şimdiden teşekkürler
umudovski
350 MB sunum gelir mi acaba? smile.gif
eşekherif
550mb geleceğini tahmin etmekteyim ben.
MaybasH
2 haftadır diziden haberdarım bugün çıkacağını biliyorum, merak ettiğim ve sormak istediğim bir soru var. Dizinin altyazısını Divxplanet'li bir arkadaş çevirecek mi ?

Teşekkürler.
tarumoloji
http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=156528
Hâlid
QUOTE(eşekherif @ Mar 14 2010, 10:05:31 PM) *

550mb geleceğini tahmin etmekteyim ben.

HDTV'nin 700 MB, 720p'nin ise 2.18 GB gelmesi bile olası. Çevirmen zat'a 1000 küsür satır da gelirse hiç şaşırmam. biggrin.gif
Gerçi çok konuşma olmaya da bilir ama. (:
alpalp84
(HDTV)
eMule Download
(720p)
eMule Download
BooS
Teşekkürler, bekliyordum başlamasını. smile.gif
wadahell
Teşekkürler.
malibaba
Arkadaşlar sunumlar için teşekkürler.
dj_tallboy
İlk defa 720p indiriyorum.

Kısmet bu güzel, aksiyonlu diziyeymiş biggrin.gif

Teşekkürler flowers.gif
liberty78
Altyazı sayfasında puan 9,7 olarak görünüyor. Acaba bir rekor mu, yoksa daha da yüksek puan almış bir yapım var mı merak ettim doğrusu. confused1.gif Varsa da bilen arkadaşlardan öğrenmek isterim. Sunumlara da teşekkürler.
fuzzylogic
Ben de bir diziyi ilk defa 720p izleyeceğim.
BooS
Torrentte "The Pacific Part 1 Guadalcanal Leckie 1080i HDTV DD5.1 MPEG2-CtrlHD" adlı sunum var; 6.58 Gb. biggrin.gif
tzameti
teşekkürler
Damasrov
Dizi en sonunda geldi. Bayağı bir zamandır bekliyordum. Birde linklerde resim ve ayrıntılar olsaydı kaliteleri ne düzeyde olduğunu anlardık..
maksimiliano
Sunum için teşekkürler.
Yerebakan
Seyredilmesi gerekir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun yeni serimiz. Gerçi 10 bölümlük; tadı damağımızda kalıcak kesin.
uzzd
Acaba kaç bölüm olacağı belli mi? Ona göre sunum (720p) indireceğim.
alpalp84
QUOTE(wosxy @ Mar 15 2010, 09:22:04 PM) *

Acaba kaç bölüm olacağı belli mi? Ona göre sunum (720p) indireceğim.

10 Bölüm

Steven Spielberg ve Tom Hanks ikilisinin “Band of Brothers” başarısından sonra “The Pacific” ile de bu başarıyı yakalayacağı kulaktan kulağa dolaşan haberler arasında. 200 Milyon dolarlık bütçesiyle ne kadar iddialı bir yapım olduğunu sinyallerini veren “The Pacific“, 10 bölümden oluşan ve 2. Dünya Savaş’ı sırasında Pasifik’te 3 Amerikalı askerin başından geçen olayları anlatacak bir minidizi olacak. Avusturalya’da çekimleri devam eden dizinin, ülkede yapılan en büyük prodüksiyon olarak tarihe geçtiğinin altını da çizmek lazım çünkü 1943 yılının bütün özelliklerini barındıran yerler (tren İstasyonları, bazı sokaklar…v.b.), çekimler sırasında 1 haftalığına kapatılıp dönem kıyafetlerinin bire bir olmasına son derece özen gösteriliyor. Ayrıca yapımda Gary Sweet, Isobel Lucas, Tom Budge, Damon Herriman, Sam Parsonson ve Henry Nixon gibi birçok Avusturalyalı aktör ve aktrist yer alıyor.

HBO Film’in başkanı Colin Callender’in “The Pacific” hakkındaki açıklaması ise şöyle: “Pasifik’te -savaş sahnesinin eşsiz doğasında- üç askerin başından geçen gerçek hikayeler, bu destansı minidizide anlatılacak ve Avrupa cephesinden nasıl farklı olduğu dramatize edilecek. Bu, farklı bir düşmana karşı verilmiş farklı bir savaş.”

“The Pacific“, ilk olarak 2009′da Avusturalya kanalı Seven Network’te prömiyerini yapacak..
umudovski
Beklediğim .avi uzantılı sunum sonunda geldi. smile.gif

Teşekkürler. flowers.gif
sy1810tr
Herkes övmüş, başlamak lazım.
rea-secret
"2. Bir Band of Brothers olabilir mi acaba?" diye geçti içimden. 1. bölüm için teşekkürler. smile.gif
theThor
Ben açıkçası Band Of Brothers kadar zevk almadım,onun yeri başka bende...
c0lin
1.bölüm için teşekürler takip edilicek dizilerin arasına yazdırdı kendisini
tabula rasa
Logo vs. barındırmaması ve kalburüstü görüntü kalitesi ile 720p dimension sunumunu çok beğendim, diziyle ilgili yorum yapmaya bile gerek görmüyorum smile.gif
kerberos
son yıllarda heyecenla beklediğim bir yapıt yoktu,ama bu yapım kesinlikle heyecanla beklediğim bir sunum emek veren herkeze teşekkür ederim.hepimize iyi seyirler.
just717067
RELEASE.NAME...: The.Pacific.Pt.I.a720.HDTV.X264-MySiLU
RELEASE.TIME...: Mon Mar 15 18:00:57 2010
IMDB.LINK......: http://www.imdb.com/title/tt0374463/
IMDB.RATE......: N/A
FILM.GENRE.....: Drama | War
RUN.TIME.......: 58 mins 42 seconds
SIZE...........: 1.09 GiB
CONTAINER......: mkv
VIDEO..........: AVC High@L4.1 CABAC=Yes RefFrames=5
FRAME.RATE.....: 23.976 fps
BIT.RATE.......: 2 279 Kbps
ENCODED.LIBRARY: x264 core 89 r1471kGIT 1144615
RESOLUTION.....: 960 x 720 Anamorphic
ASPECT.RATIO...: 16:9
AUDIO..........: AC3 5.1 48.0 KHz 384 Kbps English
RIP.SOURCE.....: The Pacific Part 1 'Guadalcanal Leckie' 1080i HDTV DD5.1 MPEG2-CtrlHD.ts
RIPPER.........: www.mysilu.com
eMule Download
thiefpliskin
Çok teşekkürler ilk böklümün linki için.Gerçekten uzun süredir yayınlanmasını bekliyordum.Bakalım Band of Brothers gibi olacak mı?
MdkmN
1.Bölüm sunumu için teşekkürler.
mimkao
Sunum için teşekkür ederim divxplanet.gif
16volkan
Of of of dizi başlamış unutmuşum sunum için çok çok teşekkürler ilk defa 720p sunuma bir dizi için tıkladım beni yanıtmayacağına eminim sabırsızlıkla bekliyorum...
Damasrov
1.Bölümü pek beğenmedim. Umarım dizi diğer bölümlerde aynı şekilde devam etmez, yoksa yazık olur...
tototo
1. bölüm sunumu için teşekkürler alpalp84
divxplanet.gif
asi_mawi
The.Pacific.S01E02.Basilone.720p.HDTV.x264-IMMERSE.mkv
[NUKED] glitches.throughout_get.DIMENSION.proper

---
eMule Download
mimkao
Sunum için teşekkürler divxplanet.gif
malibaba
Teşekkürler asi mawi.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.