Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Türk Malı (2010)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Sayfalar: 1, 2, 3
oKsEAt
forum resmi

Türk Malı

Karşınızda ekranların en ortadirek ailesi: 'KUZU'lar.

Erman ile Abiye, yirmi yıllık evli bir çift. Ve doğal olarak artık çok sıkılmışlar birbirlerinden, ama müebbet hapis misali, birbirlerine tahammül etmek zorundalar. Ayrı yumurta ikizi iki sorunlu çocuk ve hepsinden daha sorunlu bir kayınbirader de, ekstra eziyet olsun diye verilmiş Erman ile Abiye'ye.

Kuzu Ailesi'nin oturdukları, Abiye'nin babasından kalma, üç katlı, eski ve küçük evin bitişiğindeki eve, sadece yirmi günlük evli ve evliliğe inançları henüz çok taze olan genç bir çift taşınınca; Kuzu Ailesi'nin de tüm hayatı değişiyor. Çünkü, artık ellerinde kendi hayatlarını karşılaştırabilecekleri bir 'denek gurubu' var. Her macerada, ilk başta, komşu çiftin sevgi ve saygı ve modernlik dolu hayatlarına özenselerde, sonunda yine de kendi hayat tarzlarını en doğrusu olduğunu görüp, hallerine şükrediyorlar.

Abiye - Binnur Kaya
Erman - Şafak Sezer

eMule Download
LiMPaR`
Diziye soyle goz ucuyla biraz baktim, oldukca egleceliydi ve bir o kadar da komik.
Sunum icin tesekkurler oKsEAt & OkanCe-67 ..
tomacco
Sunum için teşekkürler.Ezel dizisi ile çakıştığı için ancak böyle izleyeceğiz. biggrin.gif
liberty78
Birbirinin aynı o kadar dizi varken, biraz farklı geldiği için başarılı buldum diziyi. Şafak Sezer aslında iyi bir oyuncu olabileceğini gösterebilir.
ozingajr
Adanalının senaristi Tayfun Güneyer in senaryosunu ve yönetmenliğini yaptığı yeni bir dizi... Tayfun absürd işlerde çok başarılıdır umarım buda öyle başarılı olacak...

Teşekkürler sunum için smile.gif)
focalll
paylaşım için teşekkürler...
yebem
QUOTE(LiMPaR` @ Mar 16 2010, 02:54:42 AM) *

Diziye soyle goz ucuyla biraz baktim, oldukca egleceliydi ve bir o kadar da komik.
Sunum icin tesekkurler oKsEAt & OkanCe-67 ..

size katılıyorum...

teşekkürler okseat

tototo
İlk bölüm sunumu için çok teşekkürler Okseat.
Arkadaşlar çok övdüler merak ettim açıkçası. Bir başlayalım bakalım. biggrin.gif
dragonli
Sunum için teşekkürler. Bi dizi bu kadar mı uzun olur, ne gerek var bu kadar kasmaya. İyi seyirler.
pidicik
sunum için teşekkürler
ozingajr
eMule Download
mimkao
Sunum için teşekkürler divxplanet.gif
oKsEAt
eMule Download
ozingajr
Geldi benim dizi teşekkürler okance & okseat smile.gif) Bence de özellikle ilk bölümde recep ivedik haraketleri tavırları beni de şaşırttı... Umarım zamanla kendi stilini bulur smile.gif
Dharma
Arkadaşlar diziyle ilgili yorumlarımıza ilgili başlıktan devam edelim lütfen, diğer yorumlarda oraya taşınacaktır.

http://forum.divxplanet.com/index.php?show...l=T%FCrk+Mal%FD
mimkao
ozingajr
Yeni bölüm gelmedi sanırım Okance-67 den bekliyoruz smile.gif)
oKsEAt
eMule Download
Virtus
eMule Download
mr.evros
Sunumlara tesekkurler
ozingajr
Teşekkürler tıklanmıştır smile.gif)
mimkao
esperim
Sunum için teşekkürler.
sash®
eMule Download
mimkao
physicist
Sunum için teşekkürler sash® & OkanCe-67...
focalll
paylaşım için teşekkürler...
oKsEAt
eMule Download
physicist
Sunum için teşekkürler oKsEAt & OkanCe-67...
Virtus
Sunum için teşekkürler.
ozingajr
Sunumu yapana da ripi hazırlayana da çok teşekkür ediyorum gülelim biraz smile.gif)
mimkao
oKsEAt
eMule Download
ceylo
mikkemmel bi sınım olmuş okseatcım, mikemmel smile.gif
ozingajr
Teşekkürler sunum için... smile.gif) 819mb biraz fazla olmamış mı ya smile.gif) maksimum 700mb a fixlense sunumlar daha güzel olmaz mı?? Sadece bir öneri!!?
mimkao
TechnicaL
teşekkürler sunum için son bölümü kaçırmıştım iyi oLdu bu smile.gif
physicist
Sunum için teşekkürler...
oKsEAt
eMule Download
vanity
Sunum için teşekkürler..
Virtus
Son bölüm sunumu için teşekkürler @oKsEAt.
physicist
Sunum için teşekkürler oKsEAt & OkanCe-67...
mimkao
oKsEAt
eMule Download
mimkao
ozingajr
eMule Download
physicist
Yeni bölüm sunumu için teşekkürler...
ClintEastwood
Teşekkürler
mimkao
obilgili
Paylaşım için teşekkür ederim.bence çok komik bir dizi ve gayet başarılı.bugün bir gazetede recep ivediğin başarısnı zorluyor diye olumlu eleştiriler okudum türk malı dizisi için.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.