Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Highschool of The Dead
Forum DivXPLANET > Altyazı > Çevrilen Altyazılar > Anime Altyazı Çevirileri
Sayfalar: 1, 2
Hitokiri
ANIME
» Highschool of the Dead (TV)

Plot Outline: Takashi Komuro is a normal highschool boy, until an infection breaks out that turns people into zombie-like creatures. Along with his friends & the school nurse, they fight their way out and continue their journey to find out what exactly has happened to the world.
User Rating: 7.3/10 (70 votes)
Runtime: 24 minutes per episode

Çeviriler olabildiğince Japonca'dan yapılmaktadır. 1. bölümün alt yazısına buradan, ikinci bölümün alt yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi seyirler.
SyLaR_54
Kolay gelsin de, kaç kişi yapıyor yahu bu çeviriyi? biggrin.gif

Bir anda popüler oldu. oleyo.gif
gangrel
Çok teşekkürler. İlk bölüm harikaydı.
C[a]N
Action, Angst, Boing, Coming of Age, Ecchi, Gunfights, Large Breasts, Manga, Pantsu, Post-apocalyptic, Shounen, Swordplay, Violence

Alıntıdaki kalın harflerle yazılan kategorilerin müşterisi çok olunca çevireni de çok oluyor. smile.gif
Çeviren herkese kolay gelsin.
Not: İngilizce olarak TMD grubunun sunumu -şimdilik- en iyidir muhtemelen.
KmE
Kolay geldin! flowers.gif Ben de başlıyorum bunun çevirisine. fool.gif
RyK
Öyle aman aman bir seri değil ama üç çeviri başlığı oldu. Hayretle karşılıyor, kolay gelsin ve elinize sağlık diyorum. oleyo.gif flowers.gif
cpx
tutulmasının tek sebebi var.bugüne kadar animelerde işlenmemiş bir konuydu.başkada zombi istilası bahsi geçen bir
anime ve manga yok sanırım.gerçi buraya yazıyorum sonu çok berbat bitecektir.(mangası bitmeyen bir seri daha çıktı lac.gif )kolay gelsin.
dr_frenky
Ellerinize sağlık. flowers.gif

İlk defa böyle bir şey oluyor.. Bir anime için 3 başlık ve çeviri. oleyo.gif Diğer animelerde de böyle çeşitlilik görmek dileğiyle...
Exile Falcon
Ben uzun süredir mangasını okuyordum zaten anime haberini duyar duymaz çevireceğime karar vermiştim. İlk bölüm çıkınca da hemen çevirip ekledim sonradan farkettim bir sürü kişinin bu animeyi de çevirdiğini biggrin.gif Son 1 senedir çok fazla anime manga forumlarında takılmadığımdan dolayı kim ne çeviriyor pek bir bilgim yok.
-bonjour-
3. bölüm eklenmiştir. İyi seyirler...
dr_frenky
Luthien
Aman aman, kaç kişi çeviriyor? Hollywood filmlerine döndü anime kısmı da. Ellerinize sağlık.

Darısı nice animelere... biggrin.gif
Amyleeman
çok güzel bir anime oldugnu duydum bende indiryim altyazılarda var.
Exile Falcon
4.bölümü ekledim arkadaşlar. gg'ye ve zero rawsa tam senkronlu. Muhtemelen çıkacak olan Commie sürümüne de uyacağını düşünüyorum.
4.Bölüm
ApocaIypse
Ellerinize sağlık, umarım sonu gelir. ^^
Bu arada animeyi sansürsüz izlemek istiyorsanız, AT-X raw olanları indirin!
Hitokiri
QUOTE(ApocaIypse @ Jul 29 2010, 06:16:38 AM) *

Ellerinize sağlık, umarım sonu gelir. ^^
Bu arada animeyi sansürsüz izlemek istiyorsanız, AT-X raw olanları indirin!

ApocaIypse maalesef tüm TV sunumları az da olsa sansürlüler. Sansürsüz olması için BD ve DVD lerini beklemekten başka çare yok.
Exile Falcon
5.Bölüm eklendi arkadaşlar. İyi seyirler.
Kuroi Tenshi
DayDreamer
Teşekkürler.
Trunks
Elinize sağlık. good.gif
NitroCharger
Süper hemen indirielim
Exile Falcon
6.bölüm eklendi.
DayDreamer
Ellerine sağlık.
RyK
Elinize sağlık. flowers.gif
Exile Falcon
7.Bölüm eklendi arkadaşlar.
NitroCharger
Mükemmel zamanlama
Eline sağlık
DayDreamer
Teşekkürler. flowers.gif
Trunks
Eline sağlık. flowers.gif
NitroCharger
İzlediğim en harika bölümlerden biri idi. Cevirenin ellerine sağlık.
Exile Falcon
8.Bölüm eklendi.
DayDreamer
Teşekkürler.
Luthien
Ellerinize sağlık. Çeviriler iyi gidiyor besbelli. Kolay gelsin. friends.gif
NitroCharger
Aman Allah'ım.
Bu nasıl bir bölümdü öyle. Matrixse meydan okudular resmen. Ben hiç böyle mermilerin gectiği slow motion film daha görmedim. O nasıl bir Silah kundağı yapıştı. Fevkalade bir bölümdü . Senaritslerin hayal gücüne hayran kaldım.
KmE
QUOTE(NitroCharger @ Aug 23 2010, 10:41:35 PM) *

Aman Allah'ım.
Bu nasıl bir bölümdü öyle. Matrixse meydan okudular resmen. Ben hiç böyle mermilerin gectiği slow motion film daha görmedim. O nasıl bir Silah kundağı yapıştı. Fevkalade bir bölümdü . Senaritslerin hayal gücüne hayran kaldım.

Animelerle ilgili görüşlerinizi anime bölümünde yaparsanız daha iyi olur.

http://forum.divxplanet.com/index.php?showforum=283

Elinize sağlık! flowers.gif
Exile Falcon
9.bölüm eklendi.
DayDreamer
Teşekkürler. flowers.gif
Exile Falcon
10.bölüm eklendi.

Arkadaşlar henüz gg grubunun softsub videoları çıkmadı. Ben de altyazıyı kendim zamanlayarak çevirdim ama şu an elimde Horrible Subs'tan başka dosya olmadığı için onlara göre zamanladım. gg grubu çıkardığında eğer burada olursam ben zamanlayarak eklerim. Ama birileri benden önce davranıp benim altyazımı onlara göre zamanlarsa da ona da minnettar kalırım doğrusu biggrin.gif
Trunks
Eline sağlık. flowers.gif
Exile Falcon
gg grubu senkronlu altyazıyı da ekledim arkadaşlar. Benim tavsiyem gg'den izlemeniz. Görüntü kalitesi Horrible Subs kadar iyi olmasa da en azından sansürsüz.
SyLaR_54
Elinize sağlık. smile.gif
DayDreamer
Teşekkürler. flowers.gif
Luthien
Şu seriye artık ben de başlayayım. KmE metheder de izlememek olur mu? boxing.gif

Ellerinize sağlık. good.gif
Fiery

Çeviriler için teşekkürler Exile Falcon. flowers.gif
Exile Falcon
11.Bölüm eklendi arkadaşlar.
sathaner
Eline sağlık Exile Falcon. clap2.gif flowers.gif
DayDreamer
Ellerine sağlık. flowers.gif
VIKING
3 bölümü peş peşe izledim; hoşuma gitti. Çeviriler için teşekkürler.
Exile Falcon
12.bölüm eklendi. Seri tamamlandı.
DayDreamer
Teşekkürler. flowers.gif
sathaner
Tüm çevirilerin için teşekkürler Exile Falcon. flowers.gif clap2.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.