Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: This Is Not My Life - Season 1 (2010)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Qatana
forum resmi

IMDB
» This Is Not My Life (2010)

This Is Not My Life (2010)
Yönetmen: Robert Sarkies
Tür: Drama
Ülke: New Zealand
Süre: 44 Dk.
Oyuncular (ilk 10): Tania Nolan, Charles Mesure, Ariana Brunet, Tom Cameron, Miriama McDowell, Steven A. Davis, Peter Muller, Tandi Wright, Alison Bruce, Katherine Kennard

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1405466/

Season 1 HDTV
eMule Download
Qatana
eMule Download
Qatana
eMule Download
Qatana
eMule Download
bilgegeyik
Dizi hakkında bir yazı:
Yazı ve yorumlar genelde olumlu.

22dakika

forum resmi
yeni dizi This Is Not My Life (Bu, Benim Hayatım Değil).
Türü, gizem/gerilim olarak tanımlanan dizi, bence bilim kurguyu da gayet başarılı bir şekilde karıştırmış işin içine.
2020'lerdeyiz, kahramanımız Alec Ross... Alec, güzel karısı ve iki çocuğuyla yaşadığı gösterişli bir evde gözlerini açıyor güne. Fakat ne evini, ne ailesini, ne kendisinin kim olduğunu hatırlıyor. Çevresindekiler onu "Alec Ross" diye çağırıyor, ama kendi kendini aynada gördüğünde bile tanımıyor. Hafıza kaybı yaşamış biri olduğuna tam inandırıldığı sırada başka bir şeyler döndüğünü düşünmesine neden olacak bazı gelişmeler oluyor. ısrarla, bunun kendi hayatı olmadığını düşünüp, olayın üzerine gidiyor ve ilginç cevaplar, ihtimaller ve yeni sorular birbirini kovalıyor.
Yeni Zelanda televizyonunun TV ONE kanalı tarafından 29 Temmuz 2010 tarihinden beri yayınlanan This Is Not My Life'ın şu ana dek 5 bölümü çıktı; ilk sezonu toplam 13 bölümden oluşacak.

forum resmi
2020'lerde geçen dizide genel olarak, Stanley Kubrick'in 2001: Bir Uzay Destanı filmini hatırlatan, az eşyalı, pastel renk teması ağırlıklı ilerici-modern çizgiler taşıyan bir ortam kurgulanmış. Dokunmatik, incecik ekranlı elektronik cihazlar, sinir bozucu sakinlikte konuşan ve aracınızı sizin yerinize kullanan GPS cihazları teknolojide ilk gözünüze çarpanlar oluyor. Kahramanın yaşadığı temiz sokaklı, düzenli bahçeli, modern tasarımlı evler içeren Waimoana mahallesi ve sakinleri ise insana bir ütopya değil de distopya ortamında olduğumuzun habercisi sanki... ;)
Kısıtlı bir alanda geçmesi, "neredeyim? kimim? kimseye güvenmemeliyim" yöneliminde bir kahraman içermesi nedeniyle The Prisoner kopyası dense de bence kopya demek diziye büyük haksızlık. Ortak noktalar olduğunu kabul ediyorum ama The Prisoner'daki kasvetli havadan bu dizide eser yok. Üstelik ortaya koyduğu soru kadar, cevap da paylaşıyor. Hemen taze dizi Persons Unknown aklına gelecek olanlara da oyunculuk ve konunun işlenişi Persons Unknown'dan çok daha iyi durumda ve gelecek vadediyor diyebilirim. Üstelik hikaye de daha hızlı ilerliyor. Ortam ve kahramanın koşturmacası itibarıyla bana sık sık The The Truman Show filmini de hatırlatıyor.
Dizinin yaratıcıları Outrageous Fortune'un da yazar ve yaratıcıları olan Gavin Strawhan ile Rachel Lang. Strawhan, bu dizi için "izleyicilerini sürekli tahmin ettirip duracak" demiş. İlk 4 bölüm itibarıyla ekibin merak unsurunu kullanış biçimini beğendiğimi, oluşturduğu sorular ve verdiği cevaplar itibarıyla beklentilerimi yükselttiğini ve memnun olduğumu söyleyebilir, mutlaka denemenizi öneririm.
Umarım çevirmenler tarafından çabuk farkedilip, şu anda bulunmayan türkçe altyazısı da en kısa zamanda raflarda yerini alır.

GAsoL
eMule Download
badtrip
Bu dizinin altyazısını bulan var mı? En azından ingilizce altyazısı olsa film daha güzel olacak. Paylaşım için teşekkürler.
arizas
Arkadaşlar kusura bakmayın 8. bölüm için link bulamazmıyız
Qatana
eMule Download
phorfree
eMule Download
eMule Download
Qatana
eMule Download
Sezon finali.
milady
güzel bir diziye benziyor, paylaşımlar için çooook teşekkürler
Blick
Bu diziyi geçende dizimax te gördüm tr altyazılı olarak, daha piyasada ing altyazısı bile yok mu? 4. bölümden yakaladım biraz geç olmuş sad.gif
Çıkmaz mı hala altyazısı...
_MayDay_
anlam veremiyorum yaaa:(
abidik gubidik bir sürü şeyle ilgili altyazı var yayında olan bu dizi ile ilişkili altyazı yok!!! enteresan! kaç zamandır arıyorum:(
gunesevgi
QUOTE(_MayDay_ @ Mar 12 2011, 08:17:05 PM) *

anlam veremiyorum yaaa:(
abidik gubidik bir sürü şeyle ilgili altyazı var yayında olan bu dizi ile ilişkili altyazı yok!!! enteresan! kaç zamandır arıyorum:(

kesinlikle katılıyorum, umarım altyazılar bir an önce çıkar sad.gif
asimetrik
dizimax de yayınlanıyor ama henüz divxplanet te yok, ilginç...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.