Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Taken (2002)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
umitkaraogl
Spielberg ustanın bu forumda eksikliğini hissettiğim bir linki olarak eklemeyi uygun gördüm..

Orijinal adı : TAKEN
Yönetmen : Robert Harmon, Tobe Hooper, Bryan Spicer, John Fawcett, Felix Enriquez Alcala, Breck Eisner
Yapım yılı : 2002
Oyuncular : Dakota Fanning, Alonso Oyarzun, Julie Benz, Steve Burton, Julie Ann Emery

Konu : Yapımcılığını üç kez Oscar ödülü alan ünlü yönetmen ve yapımcı Steven Spielberg'in üstlendiği dizi, Kadal D'de bir aralar gösteriliyordu. İkinci Dünya Savaşı'ndan, Vietnam Savaş'ına ve oradan da günümüze uzanan hikaye, uzaylı yaratıklarla ile karşı karşıya kalan üç aile ve sonraki kuşaklarının yaşamlarını anlatıyor. Keys, Crawford ve Clarke Aileleri olaylarla ilk olarak 1947 yılında karşılaşırlar. Kaptan Russell Keys, 2. Dünya savaşı sırasında Almanya üzerindeyken uçağı düşer. Kendini Fransa'da bulur ve mucizevi bir üç gün geçirir. Uyandığında ise nasıl kurtulduğunu ve neler olduğunu açıklayamaz. Savaştan sonra evine döner, kolunda ise tuhaf bir işaret vardır. Russell artık rüyasında gördüğünü zannettiği uzaylıların gerçek olduğunu bilmektedir.
Kaptan Owen Crawford'un yaşamı ise, New Mexico'da, Roswell'de düşen bir uzaylı uçağını bulması ve içine girmesi sonucu değişir. Bu olay sonucu Owen, çok bilgili bir adam haline gelir ve askerlik kariyeri hızla yükselir.

Sally Clarke, iki çocuğu ile birlikte Teksas'ta yaşayan bir kadındır. Hastalanır ve bir gece yarı baygın haldeyken ortaya çıkan yakışıklı bir yabancı ile birlikte olur. Aslında bu yabancı, New Mexico'da düşen uzay aracından kurtulan bir uzaylıdır. Sally iyileşir, ancak hamiledir. Bu üç ailenin yaşamlarının tek ortak yanı uzaylılarla karşılaşmalarıdır. Ve hikaye, korku dolu olaylarla, bugüne 10 yaşındaki Allie Keys'in yaşamına kadar uzanır.

IMDB
» "Taken" (2002) [TV-Series]

Genre: Drama,Sci-Fi
Tagline: Three families. Four generations. Fifty years of secrets.
User Rating: 7.6/10 (4,492 votes)
Runtime: Finland:842 min (DVD) / 877 min
Awards: Nominated for Golden Globe. Another 7 wins & 18 nominations
Cast (first 5): , , , ,

IMDB: http://imdb.com/title/tt0289830/

forum resmi

forum resmi
forum resmi

forum resmi

forum resmi
eMule Download
KingAMRA
Linkler için teşekkürler, ilk beşine hemen tıkladım zaten smile.gif , hdd de yer açılınca diğerlerinide indiririm artık. Kullanıcı sayısı da iyiymiş. Dikkatimi çekti, pek yeri sayılmaz ama neden son 3 bölümün tr altyazısı yok!?
umitkaraogl
QUOTE(KingAMRA @ Dec 27 2004, 02:52 AM)
Linkler için teşekkürler, ilk beşine hemen tıkladım zaten smile.gif , hdd de yer açılınca diğerlerinide indiririm artık. Kullanıcı sayısı da iyiymiş. Dikkatimi çekti, pek yeri sayılmaz ama neden son 3 bölümün tr altyazısı yok!?
*

Sevgili arkadaşıl "Verminaard" adlı bir arkadaşımız çeviriyor bu diziyi şimdiye kadar bu kadarını çevirebilmiş, devamı geldiğinde eklenti olarak veya direk DivXPlanet'e upload ederim.. Saygılar.. divxplanet.gif
apoc
Yaf bu dizinin ripleri bende kafa beyin bırakmadı. Realworld'de dvd-rip diye verilmişti, ben de güvenip daldım. Sci-fi logoluydu ben de saf saf demek ki dvd böyle falan dedim, sonra o linkleri kaldırdılar. Şu anda NewMov releaseini koymuşlar ama forever'da sanki buna da digital tv-rip demişlerdi. Bir keşmekeş var kı çıkamadım içinden.

Bu arada yukarıdaki ripler de digital tv-rip, bilginize...
apoc
Aşağıdaki adrestekiler dvd-rip, ac3-2ch. Gene kusursuz değiller-İlk bölümünü indirdim renkler biraz soluk ama gene de daha iyi. Logo falan da yok. Artık siz bilirsiniz.

http://www.the-realworld.de
obituary
forum resmi

Taken spans five decades and four generations, centering on three families: the Keys, Crawfords, and Clarkes...

IMDB
» "Taken" (2002/I) (mini)

Directed by: Breck Eisner
Genre: Drama / Sci-Fi
Tagline: Three families. Four generations. Fifty years of secrets.
Plot Outline: Taken spans five decades and four generations, centering on three families: the Keys, Crawfords, and Clarkes...
User Rating: 7.7/10 (3,549 votes)
Runtime: Finland:842 min (DVD) / 877 min (10 parts)
Awards: Nominated for Golden Globe. Another 7 wins & 18 nominations
Cast (first 5): Julie Benz, Steve Burton, Eric Close, Catherine Dent, Dakota Fanning

IMDB: http://imdb.com/title/tt0289830/

CODE
RELEASE INFORMATION
Taken Extras
Ripper.........:Team EDRP
Release Date...:2004/01/27
DVD Retail Date:2002
Film Genre.....:Drama / Sci-Fi
DVD Runtime....:96 min
Aspect Ratio...:1.85:1
Language.......:English
Video Code.....:XviD
Video Quality..:830k
Resolution.....:640 x 352
Audio Codec....:MP3
Audio Bitrate..:128k
Subtitles......:Cn/En
Files..........:1CD(699M)
IMDB Rating....:7.6/10 (1,024 votes)
eMule Download
slayers_wolf
4400 den iyidir, hatta takendaki bir iki oyuncu 4400 de oynuyor. Kanal d de yayınlanmıştı bir ara. Gayet süper bir dizi,aslında bir film gibi. 10 parçalık film.
CuT
Arkadaslar,
Sitede DVDRip'e senkronlu altyazi var benim merak ettigim bu alt yazilarin NewMov surumuyle senkronlu olup olmamasi bilgisi olan yazabilir mi?
Saygilar...
unreal
Linkler ıcın cok tesekkurler Bende su an tıkladım Kaynak var Ama 256 adsl ıle ne kadar surer onu bılemem biggrin.gif

Sevgiler
dj_tallboy
Release'lerin SS lerini alabilir miyiz confused1.gif İndirmekte olanlardan bir zahmet... Taken Extra ne acaba onu da bir kısaca söyleyebilir misiniz ?
metto
Linkler için teşekkürler.
dj_tallboy
SS:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

*** Taken Extra'da ne var acaba ?
dj_tallboy
Taken - Extras Bölümünün ed2k linkinde kaynak yok sad.gif Bu bölüm nedir neyin nesidir biri açıklayabilir mi ?
obituary
açıkçası extras bölümü için bir fikrim yok smile.gif ama araştıracağım
hatta şunu buldum

"The Extras: C. Just featurettes. Mostly fairly standard, but the directors' feature was interesting. Commentaries would have been ridiculously cool.
"
metto
Çok hızlı gelmiyor dizi ama beklemeye değer. İlk bölüme biraz önizleme yaptım. Bayaa hoşuma gitti.Tek sorun kaymak azlığı.

Selamlar
DasheriM
eMule Download
Zebze
Çok teşekkürler DasheriM...
GEARSX
CODE
General
Complete name :

Taken.2002 H264 AAC/Taken.Part.01.And.Beyond.The.Sky.DVD.HDRip.H264.AAC-BaLLU.mkv

Format : Matroska
File size : 195 MiB
Duration : 1h 23mn
Overall bit rate : 326 Kbps
Movie name : Taken.Part.01.And.Beyond.The.Sky.DVD.HDRip.H264.AAC-BaLLU
Encoded date : UTC 2010-01-10 14:30:37
Writing application : mkvmerge v2.9.8 ('C'est le bon') built on Aug 13 2009 12:49:06
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
Cover : Taken.Mini.Série

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L3.0
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 3 frames
Muxing mode : Container profile=Unknown@3.0
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Nominal bit rate : 284 Kbps
Width : 640 pixels
Height : 368 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 25.000 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.048
Writing library : x264 core 68 r1183M f21daff

Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : Yes
Format settings, PS : No
Codec ID : A_AAC
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 16 bits

Text #1
ID : 3
Format : UTF-8
Codec ID : S_TEXT/UTF8
Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
Language : Portuguese

Text #2
ID : 4
Format : UTF-8
Codec ID : S_TEXT/UTF8
Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
Language : English

Menu #1
00:05:00.000 : en:Chapter 1
00:10:00.000 : en:Chapter 2
00:15:00.000 : en:Chapter 3
00:20:00.000 : en:Chapter 4
00:25:00.000 : en:Chapter 5
00:30:00.000 : en:Chapter 6
00:35:00.000 : en:Chapter 7
00:40:00.000 : en:Chapter 8
00:45:00.000 : en:Chapter 9
00:50:00.000 : en:Chapter 10
00:55:00.000 : en:Chapter 11
01:00:00.000 : en:Chapter 12
01:05:00.000 : en:Chapter 13
01:10:00.000 : en:Chapter 14
01:15:00.000 : en:Chapter 15

Menu #2
00:00:00.097 : en:00:00:00.097
eMule Download
forum resmi forum resmi forum resmi forum resmi
16volkan
Son sunum için teşekkürler, kaynak sayısı biraz az ama idare edeceğiz artık.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.