Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: The Tree of Life (2011) - Hayat Ağacı
Forum DivXPLANET > Sinema > Gösterimden Kalkan Filmler Arşivi
Sayfalar: 1, 2
serifmehmet
THE TREE OF LIFE
“HAYAT AĞACI”
forum resmi

Konusu

Bay ve Bayan O'Brien, evli ve çocuklu bir çifttir. Üç çocuklu bir aile O'Brienler, zamanla birlikte değişen değer yargıları ve kaybolan masumiyetten bahsediyor.
Bundan yarım asır önce, mutlu bir birliktelik yaşamış O'Brien çiftinin hayatını anlatan film, çocukların büyüdükçe kaybettikleri masumiyetlerini konu ediniyor.

THE TREE OF LIFE / HAYAT AĞACI RESİMLERİ

THE TREE OF LIFE / HAYAT AĞACI FRAGMANI

THE TREE OF LIFE / HAYAT AĞACI FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 25 KASIM 2011

IMDB
» The Tree of Life (2011)

The Tree of Life (2011)
Yönetmen: Terrence Malick
Tür: Drama
Ülke: USA
Konu: The story centers around a family with three boys in the 1950s. The eldest son witnesses the loss of innocence.
Süre: 139 Dk.
Oyuncular (ilk 10): Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain, Hunter McCracken, Laramie Eppler, Tye Sheridan, Fiona Shaw, Jessica Fuselier, Nicolas Gonda, Will Wallace

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0478304/
courtes
Terrence Malick'i de anlamadım. Adam 3-5 yılda bir film çekiyor sırf bu sebeple bekleniyor filmleri. Değişik bir ilgi çekme staratejisi. thinking.gif

20 yıldır film çekmedi diye The Thin Red Line filminde garip bir hava estirilmiş büyük beklenti yaratılmıştı, sinemada izlemiş ve o kadar da beğenmemiştim.
SirEvo
serifmehmet

Filmden iki yeni resim... İlki, Pitt 1950'ler olması lazım...Sırtındaki çocuk üç oğlundan biri. Öbürü de Sean Penn günümüzden bir kare herhalde.
serifmehmet
The Tree of Life (2011) - Trailer (Düşük Kalite)

Dikkat: Düşük kalite sinema çekimidir. HD versiyonu bir süre daha bekleyeceğiz, şu an sadece sinema salonlarında Black Swan filminin önünde gösteriliyor. Bu haliyle bile muhteşem değil mi?
vanwa
Brad Pitt'i olgunluk döneminde böyle filmlerde görmek çok güzel.Benjamin button da harikaydı,bu dramda da Sean Penn ile iyi bir iş çıkaracaklar gibi geliyor bana.
rorschach
Terrence Malick, bir çocuğun büyüme sancılarını ve babasıyla olan ilişkisini, dünyanın oluşumuna, dinazorlara nasıl bağlayacak çok merak ediyorum açıkçası.
OnuR-
Fragman

DarkCrystal
"The Tree of Life - Yeni Poster"

forum resmi

Filmin son fragmanı da harika görünüyor gerçekten good.gif
TaMaRa
sadece senaryo değil görsellik de tavan yapmış sanırsam.
ben mi abartıyorum acaba?
merakla bekliyorum.
PsychoSoul
İsmi çok orjinal,filmde Brad Pitt var. Daha n'olsun ki smile.gif Merakla bekliyorum bu filmi.
muhay
Edit pirpir : icerik ilk mesaja tasinmistir.
rockandfly

İki defa Oscar'a aday gösterilen 1943 doğumlu Amerikan yönetmen Terrence Malick (The Thin Red Line, Badlands gibi filmlerden tanıyoruz) bugüne dek sadece dört film yönetti. Son filmi "The New World" 2005'te vizyona giren yönetmen 2011'de "The Tree Of Life" (Hayat Ağacı) ile bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Filmde Amerikan aktör Brad Pitt, iki Oscar ödüllü aktör Sean Penn, aktris Jessica Chastain, Fiona Shaw, Jennifer Sipes, Dalip Singh, Joanna Going, Brenna Roth, Jackson Hurst, Crystal Mantecon, Zack Irsik, Will Wallace, Kari Matchett gibi isimler yer alıyor. Kaliforniya ve İtalya'da çekilen fantastik drama tarzındaki "The Tree Of Life", ülkemizde 2011 ortalarında vizyona girecek.

Bay ve Bayan O'Brien, evli ve çocuklu bir çifttir. Üç çocuklu bir aile O'Brienler, zamanla birlikte değişen değer yargıları ve kaybolan masumiyetten bahsediyor.
Bundan yarım asır önce, mutlu bir birliktelik yaşamış O'Brien çiftinin hayatını anlatan film, çocukların büyüdükçe kaybettikleri masumiyetlerini konu ediniyor. Müzikleri Alexandre Desplat tarafından yapılan filmin trailer videosunu buradan (http://www.imdb.com/video/imdb/vi612735001/) izleyebilirsiniz.

http://www.sinepil.org/yazi/the-tree-of-life-2011
insomniastan
Büyük heyecanla beklediğim filmlerden biri. Daha önce gösterime gireceğini sanıyordum ama Mayıs 2011 olarak görünüyor, sanırım ertelendi.
metinbay61
yine mükemmel görsellik ve şiir gibi bir anlatım bizi bekliyor...bu yılın bombası olabilir bu film...tabi fazlaca sevmeyeni de olacaktır...
Tımarlı Sipahi
Anladığım kadarıyla filmin ilk yarısı Penn, ikinci yarısı Pitt gözükmeyecek. İlginç bir yapım kesinlikle iz bırakıcaktır.
limni
Yinede bir yol izleniyor reklam için, Adam her sene iki film yapsa belki bu kadar beklentili olmaz filmleri.
arminius
Mallick ustanın yani yaşayan en iyi yönetmenlerden birinin filmi bu.Konusu,oyunculuğu ve görselliği ile bu yılın en önemli sinema olaylarından biri olacak gibi.Önümüzdeki yıl ödül mevsiminin gözde filmi olacak.
serifmehmet
forum resmi

http://twitter.com/TreeOfLifeFilm
arminius
Bir hayalim var ancak imkansız.2012 Oscarlarında Mallick usta bu filmle yönetmen ödülünü alıyor ve tüm salon ayağa kalkıp ustayı alkışlıyor.
Niye imkansız?Aday olmasına olurdu.Gelmiş geçmiş en gizemli yönetmendir kendileri.Geçen gün merak edip 1999 törenine baktım.Yönetmen adaylarını gösteren görüntülerde adının yazılı olduğu koltuk görünüyordü sadece.Değil törene gelmek film kamera arkası görüntülerinde bulunmayan,röportaj yapmayan zat-ı muhterem birisidir kendileri.
bezgin bekir
Terrence Malick'i, Alexandre Desplat'ı, Penn'i, Pitt'i boşverdim, şu filmin iki elin bir bebek ayağını tuttuğu posteri çok güzel, fragmanda çalan Ma Vlast'ı bir de postere bakarken dinleyin, yine aynı etki biggrin.gif
keskin
Filmin seyirci karşısına ilk çıkışı 18 Mayıs 2011'de Fransa'da olacaksa, 11-22 Mayıs tarihleri arasındaki Cannes Film Festivali'nin büyük ödülü Altın Palmiye'nin yarışmacıları arasına girme gibi yapımcı beklentisi var. Umarım, süresi uzun tutulmamış az ve öz bir anlatımla karşı karşıya geliriz. Bknz. Days of Heaven (1978)
Quezacotl
Beklentim çok yüksek. Umarım hayal kırıklığına uğramam. smile.gif
Alexander
Fragman çok etkileyiciydi.
Umarım film daha da güzeldir.
serifmehmet
Variety'nin haberine göre ilk gösterimi Cannes Film Festivali'nde gerçekleşecek. Yarışma programında mı, yoksa yarışma dışı mı gösterileceği ise belirtilmiyor. Festivalde yarışacak filmler 14 Nisan'da açıklanacak.

http://thefilmstage.com/2011/03/23/the-tre...ying-at-cannes/
serifmehmet
Yeni poster alışılmışın dışında bir çalışma, bence çok güzel düşünülmüş. Bu yıl en çok beklediğim film, sinemada izlemek için sabırsızlanıyorum.

forum resmi

Bu da yeni açılan resmi sitesi: TWOWAYSTHROUGHLIFE

Resmi sitede bir çok resim yayınlanacak. Dün iki tane vermişlerdi.
Emre Otay
Heyecanla bekliyoruz...
batigol-7
Derinliği olan filmleri seviyorum.

Not: Bir de şöyle bir başlık var. Birleşebilir gibi...
http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=169469
DarkCrystal
"The Tree of Life - Yeni Poster"

forum resmi
Jean-Baptiste Emanuel Zorg
Fragmandan yönetmenin en sevdiğim filmi Days of Heaven havası aldım. Üstat kendisini özletmesini çok iyi biliyor. Merakla vizyon tarihini bekliyorum.
serifmehmet
'The Tree of Life' clip
Bu linkte Mrs. O'Brien ve çocukların olduğu yaklaşık 1 dakikalık bir sahne izlenebiliyor.
Yeezy
Türkiye'de ne zaman gösterime girecek bu film bilen var mı?
clint
son iki filmiyle birbirine oldukça zıt hisler uyandırmıştı bende Malick... The New World u seyrederken bayılacaktım neredeyse öte yandn Thin Red Line mest etmişti beni... Merakla bekliyorum...
.TV
Fragmanı çok iyi hazırlanmış sanat eseri gibi. Oyuncular süper hatta master seviyesinde zaten. Geriye bir tek senaryo kalıyor vasat olsa bile iyi denir filme bence.
Paradigma
Yıllar üstüne sinemaya para vermeyi planlıyorum, Türkiye'de vizyona girecek mi acaba bilen var mı?
Tyran de Padoue
suwen
çok büyük bir merakla bekliyorum.. benim için çok dramatik olacağındanda adım gibi eminim
serifmehmet
forum resmi

serifmehmet
Büyüsü bozulmasın, ilkin büyük perdede görülmeli diyenler bakmasınlar. spoilers.gif

Evrenin Yaradılışı:
Müzik: “Lacrimosa 2”
Beste: Zbigniew Preisner

arminius
Ülkemizde ne zaman gösterime girecek?Bir bilgisi olan var mı?
Jean-Baptiste Emanuel Zorg
QUOTE(arminius @ Aug 18 2011, 11:48:32 AM) *

Ülkemizde ne zaman gösterime girecek?Bir bilgisi olan var mı?

Maalesef ülkemizdeki gösterim tarihi henüz belli değil. Hatta gösterime girip girmeyeceği bile belli değil. sad.gif Bildiğim tek bir şey var; bir sürü gereksiz film gösterime girerken çok sevdiğim ustanın bu filmi ülkemizde gösterime girmezse birilerinin kulaklarını fena çınlatacağım! angry.gif
ritel
http://www.imdb.com/title/tt0478304/releaseinfo
Filmin, ülkelerdeki gösterim tarihi verilen bu linkte Türkiye'nin adı geçmiyor.
Öyle filmler gösterildi ki bizde abuk subuk, kalitesiz, bakıldıktan biraz sonra unutulan ucuz filmler. Son dönem (sözde) Türk komedi filmlerini söylemeye gerek bile yok. Bu filmlerin bazılarının gösterimi bir kaç salonda ve bir kaç hafta sürdüğü de oldu.
İnşallah gösterime girer ama gösterime girmezse Türkiye Sinemaları adına utanç verici bir durum olacaktır.
koobbee24
Bu filmin vizyona girmesi ile gişesi falan çok karışık oldu. Normalde Brad Pitt'in oynadığı bir filmin idare edecek gişe yapması lazım ama bilinçli olarak para kazanmamaya uğraşıyorlar galiba. Gişe garantisi olan her aktörün böyle 2-3 işi var. Sanatsal işlerine leke sürüleceğini mi düşünürler bilmem. Brad Pitt'in jesse james suikasti filmi de aynı şekilde doğru düzgün gişe yaptırılmayan filmlerden. Bu da onlardan oldu.
bezgin bekir
11 Ekim'de Blu-ray'i çıkıyor. Bekleyenlere duyurulur.
keskin
Bu film Türkiye'de kış aylarından önce vizyona girmez. Hele yazın beklentiye heç kapılmayın. biggrin.gif
doctor_jivago
Bu filmden hiçbir şey anlamayan bir tek ben miyim? Yoksa "çoğ sanatsal hmm hmm" diyerek anlamış gibi mi yapmalıyım?
pc-kolog
QUOTE(doctor_jivago @ Sep 23 2011, 08:13:55 PM) *

Bu filmden hiçbir şey anlamayan bir tek ben miyim? Yoksa "çoğ sanatsal hmm hmm" diyerek anlamış gibi mi yapmalıyım?

Daha ben izle(ye)medim ama ikincisini lütfen yapma abi. oleyo.gif
bigboss
QUOTE(Paradigma @ Jun 2 2011, 01:45:28 PM) *

Yıllar üstüne sinemaya para vermeyi planlıyorum, Türkiye'de vizyona girecek mi acaba bilen var mı?

Sinemada gittiğiniz son film olabilir, dikkat edin..

Yarısına bile gelmeden kapattığım nadir filmlerden. Acaba nasıl bitiyor diye merak dahi etmedim. Çok çok çok ağır giden bir film. Tamam konuya bakış açısı güzel olabilir ama film insanı biraz sürüklemeli. Görsellik dışında beni etkileyen bir yanı olmadı filmin.
max payne
Ne yalan söyleyeyim benim bünyeye de biraz ağır geldi film. Kartpostal gibi görüntüler seyrettik 2 saat 18 dakika boyunca. En çok evren görüntüleri etkiledi. Burda çalan şarkı/arya her ne ise çok etkileyici ama filmle ilgili bunun dışında pek bişey kalmadı geriye.
sirazli
Soğuttunuz be filmden! biggrin.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.