Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Needle (2010) - Kara Büyü
Forum DivXPLANET > Sinema > Gösterimden Kalkan Filmler Arşivi
selcukcuk
NEEDLE
“KARA BÜYÜ”
forum resmi
Konusu
Saint Mary adlı kolejde Ben Rutherford adlı öğrenci, ölmüş olan babasından esrarengiz bir kutu miras alır. Hemen ardından bir katil belirir ve arkadaşları birer birer ölmeye başlar. Okulun öğrencileri için artık çok ciddi bir tehlike vardır. Ben ve yenice barıştığı abisi Marcus bir olup, bu aletin on sekizinci yüzyılda Rubenstein'ın intikam için yaptığını ve babalarının da bu intikam zinciri içerisinde yer aldığını öğrenirler. Eskilerden kalma bu iğne, öğrencilerin tek tek ölümlerine neden olacaktır...

KARA BÜYÜ RESİMLERİ

KARA BÜYÜ FRAGMANI

"NEEDLE" Filmi Resmi İnternet Sitesi

KARA BÜYÜ FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 29 TEMMUZ 2011

IMDB
» Needle (2010)

Needle (2010)
Yönetmen: John V. Soto
Tür: Drama,Horror,Mystery
Ülke: Australia
Konu: With Jane Badler, Tahyna Tozzi, Travis Fimmel, Ben Mendelsohn. A college student must unmask a killer who is harnessing the deadly powers of a sinister 18th century machine to target his friends.
Süre: 90 Dk.
Oyuncular (ilk 10): Jane Badler, Tahyna Tozzi, Travis Fimmel, Ben Mendelsohn, Michael Dorman, Jessica Marais, John Jarratt, Khan Chittenden, Trilby Glover, Murray Bartlett

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1545315/
sirazli
Vay geri kafalı...
Yeni yeni bir sürü silahlar çıktı be arkadaş... biggrin.gif
suwen
ya kızmayın da ben bu filmin sonlarına doğru çok gülümsedim ya gerileceğime. hani bir türk filmi vardı ya iğneyi bebeğe batırıyordu adamın canı yanıyordu .. aklımdan çıkmadı o film bu filmi izlerken..

film fena değil boş zamanlarınızda izleyebilirsiniz.. ama o kadar
AkrieL
Filmin IMDB puanı pek güzelmiş biggrin.gif
Lostris
AkrieL'ciğim çok bile vermişler bence. Bu akşam asıl gitmek istediğimiz filmin gösterimden kaldırılacağı tutunca, diğer filmler de ya dolu ya da yine gösterimden kalkmış olunca, biraz da arkadaşların gazıyla bu filme girdik. Kolay kolay film eleştirmem ama bu film berbattan da öteydi. Klişeleri seven biri olarak ben bile çok klişe buldum. Siz düşünün artık oleyo.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.