Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: The Three Musketeers (2011) - Üç Silahşörler
Forum DivXPLANET > Sinema > Gösterimden Kalkan Filmler Arşivi
Numenorean
THE THREE MUSKETEERS
“ÜÇ SİLAHŞÖRLER”

forum resmi

Konusu
Porthos, Athos ve Aramis isimli Üç Silahşör, üçü de Fransız Kralı'nın hizmetinde olan gözde silahşörlerdir.

Kralı tahtından edecek şeytani bir suikast haberi aldıklarında, genç ve hevesli bir kahraman olan D'Artagnan ile karşılaşıp onu da kanatları altına alıyorlar. Dörtlü sadece krallığı değil, tüm Avrupa'yı tehdit eden tehlikeye karşı bir misyonda biraraya geliyorlar.

THE THREE MUSKETEERS / ÜÇ SİLAHŞÖRLER RESİMLERİ

THE THREE MUSKETEERS / ÜÇ SİLAHŞÖRLER FRAGMANI

"The Three Musketeers" Filmi Resmi İnternet Sitesi

ÜÇ SİLAHŞÖRLER / FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 14 EKİM 2011

IMDB
» The Three Musketeers (2011)

The Three Musketeers (2011)
Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Tür: Action,Adventure,Romance
Ülke: Germany, France, UK, USA
Konu: With Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Milla Jovovich. The hot-headed young D'Artagnan along with three former legendary but now down on their luck Musketeers must unite and defeat a beautiful double agent and her villainous employer from seizing the French throne and engulfing Europe in war.
Süre: 110 Dk.
Oyuncular (ilk 10): Matthew Macfadyen, Milla Jovovich, Luke Evans, Helen George, Christian Oliver, Ray Stevenson, Til Schweiger, Markus Brandl, Orlando Bloom, Logan Lerman

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1509767/
eyfell
Kadın heykelin tepesine nasıl çıkmış hayret doğrusu! fool.gif
Mr. A
Bu güzel işte... Beklediğim bir filmdi. Çoğu kişi "Slumdog Millionaire" filminde sıkça bahsedildikten sonra bu hikayeyi bekler oldu. Başarılı bir yapım çıkacağını umuyorum - sadece 3D olayı düşündürüyor. Acaba normal gösterimi de olacak mı? Merak ettiğim bu.!
Dleh
Kadro güzel, fragmanda umut verici, bekleyip görelim.
sirazli
Kadro sağlam duruyor. boxing.gif
sars
Gene mi pırasa diyesim geldi. Bu film yeterince çevrilmedi mi yeni birşeyler yapın artık.
ramanx
oooo severim böyle filmleri.demir maskeli adamdan sonra zevkle izleyebileceğim bir film geliyor.farkı 3D olması.tadından yenmez inşallah.hadi hayırlısı.
arminius
Fragmana bakılırsa romanla alakası çoğu şeyin.D'Artagnan rolünde bir sübyanı oynatmışlar.Oldu olacak sevgilisi veya kraliçe rolünde Dakota Fanning olsaydı bari. Ninjavari dövüşçüler,heykel tepesinde kadınlar.Dumas hazretlerinin kemikleri sızlayacak.
Tyran de Padoue
Tyran de Padoue
Numenorean

Tyran de Padoue
BronzER
En azından eğlenceli bir film olacağı kesin smile.gif
Tyran de Padoue
detays
CONAN THE BARBARIAN ile aynı anda vizyona girmesi kötü olmuş.
İkiside 3D. smile.gif Çoğu sinema ikisinden birini tercih eder. Veya minimum ihtimalle ikisini birden alabilirler.

Üç Silahlörler sanki daha fazla iş yapar gibime geliyor.
Yaş sınırı daha düşük olursa aileleri ile birlikte gelen çocuklar ile sinemanın yüzünü güldürür şu kesat dönemde.
(Vay arkadaş sinemacı olduktan sonra işin seyirci yönüne bakmaya başladık. biggrin.gif Sevmemeye başladım bu huyumu.biggrin.gif)
Boran
Filmin 3D olarak çıkacak olması meraklandırdı açıkçası...
Jean-Baptiste Emanuel Zorg
QUOTE(detays @ Oct 7 2011, 05:01:51 PM) *
CONAN THE BARBARIAN ile aynı anda vizyona girmesi kötü olmuş.
İkiside 3D. smile.gif Çoğu sinema ikisinden birini tercih eder. Veya minimum ihtimalle ikisini birden alabilirler.

Aynı hafta vizyona girmiyorlar. smile.gif Conan the Barbarian filminin vizyon tarihi 21 Ekim'e ertelendi (Tabii ki yine değiştirmezlerse. Bazı yapımlar fiilen vizyona girene kadar açıklanan vizyon tarihlerinde defalarca değişiklik olabiliyor maalesef).
webdr
Şunu TRT1'de izledim ekmeğe agu diyorduk, şunu ise özel kanalların birinde izledim şalvar kot giyer hava atardık, şimdi 2011 sürümünün fragmanlarına bakıyorum, içime sinmedi, beğenemedim bir türlü..
Natsu
Kılıçlar Assasin Creed den çıkmış gibi smile.gif Fragman hoşuma gitti umarım film daha da iyi olur
gulsah10
güzel film
2Shy
Bıyıkları daha yeni terlemiş D'Artagnan üstelik deri pantolunlu silahşörler biggrin.gif kuyruğuna teneke bağladığım Hollywood yedin gene bizi.
Yukinohana
Alexander Dumas'yı çok seven biri olarak biliyorum ki bu filmi izleyince hayalkırıklığına uğrayacağım ama yine de gidip sinemada izleyeceğim. Belki de kuruntularım boşa çıkar. oleyo.gif
justaway
D'Artagnan olmamış lac.gif

93 yapımı olanı beğenmiştim, bunu da izleyeceğim ama pek umutlu değilim.
revelax
Hep aynı konu hep aynı filmleri tekrarlayıp duruyorlar acınası bir durum
Volkens
Az önce geldim filmden ve maalesef hiç beğenmedim...

Sağlam bir kadrosu bulunmasına rağmen kesinlikle bunun hakkını veremiyor.

Filmin konusu desen çok ama çok zorlama olmuş

Ayrıca değinmeden geçemeyeceğim D'artagnan rolünde ki Logan Lerman'ın performansı çok kötü ve iticiydi, resmen filmden ayrıca soğuma sebebi

Şahsi görüşüm para verip, zaman ayırıp izlemeye değmez...
LastProxy
Açıkçası ben eğlendim filmi izlerken.Son zamanlarda o kadar çok kötü filme gittim ki bu film iyi geldi.Aksiyonu biraz daha farklı tutabilirlerdi.Gözlüğümden mi kaynaklandı bilmiyorum ama 3D filmin bazı yerlerinde gözümü mahvetti.
marauderw
Böyle bir kadro olunca insanı heyecanlandırıyor ama film öyle çok güzel olmamış bence, "hoş vakit geçirirsiniz ama çıkınca hepsini unutursunuz" tarzı filmlerden olmuş.
Assassins Creed
Bende umutluydum filmden yorumlar pek içaçıcı değil, bakalım nasıl olmuş bugün yarın izlemeyi düşnüyorum.
Batzuhan
fragman güzel,, galiba sinemaya gidecem bu sefer 3D güzel oluyor...
ilhan
Eğlenceli film, beklentiniz makul olursa keyif almamak için sebep yok. Oyunculuklar iyi, sahnelerde detaylara dikkat edilmiş. Geyik denilecek tarzda espriler de ince ince aralara yerleştirilmiş. Çocukluğumun fantastik, aile filmleri gibiydi.

» Tıkla Katili Öğren - Tekrar Tıkla Bilmiyormuş gibi yap - Click to show Spoiler - click again to hide... «
Johnny Mo
Film vasattı ancak 3 boyut kısmını başarılı buldum. Keyifli olduğu da söylenebilir.
EmreX
fragman sağlam merakla bekliyoruz kesin izlerim
OB1
Bu Silahşör filmini bende merakla izlemeyi bekledim ve sonunda izleyebildim,size şunu söyliiim,eğer bir fanatik değilseniz hiç gitmeyin ben bu silahşörlerin kitabını da okudum karakterler ve bazı ana mevzular dışında kitaba uyulmamış,bence silahşör serisini izlemek isyorsanız 1973 The Three Musketeers,1974 The Four Musketeers ve 1989 The Return Of The Musketeers izleyin derim
TheSpell
Filmi merak ediyorum gerçekten smile.gif
Hakkındaki yorumlar iç açıcı. Ve fragmanını da çok beğendim.
En kısa zamanda gideceğim sinemaya, ya da izleyeceğim bilgisayardan.
Gon@x
film ilk başlarda sıkıcı gelsede sonlarına doğru zevk aldığımı söyleyebilirim ..
Tyran de Padoue
Bayat espiriler ve görsel efektlerle dolu bir ... 3/10
margon
dün 3d olarak izledim, eğlenceli bir film tavsiye ederim.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.