Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Xena: Warrior Princess - Season 1 (1995)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Alsancak
forum resmi

IMDB
» Xena: Warrior Princess (1995)

Xena: Warrior Princess (1995)
Yönetmen: Garth Maxwell
Tür: Action,Adventure,Comedy
Ülke: USA
Konu: With Lucy Lawless, Renée O'Connor, Ted Raimi, Kevin Smith. Xena, a mighty warrior and healer, once led a band of outlaws that terrorized all of Greece. She has come to regret the harm she caused and...
Süre: 60 Dk.
Oyuncular (ilk 10): Lucy Lawless, Renée O'Connor, Ted Raimi, Kevin Smith, Hudson Leick, Karl Urban, Alexandra Tydings, Adrienne Wilkinson, Marton Csokas, Danielle Cormack

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0112230/

TV.com
Season 1 (DVDRip)
eMule Download
Linkler, eMule kurulumu gerektirir.
 346.04MBKaynaklar - eD2k History
 346.29MBKaynaklar - eD2k History
 346.6MBKaynaklar - eD2k History
 346.49MBKaynaklar - eD2k History
 346.46MBKaynaklar - eD2k History
 346.68MBKaynaklar - eD2k History
 346.61MBKaynaklar - eD2k History
 346.67MBKaynaklar - eD2k History
 346.34MBKaynaklar - eD2k History
 346.39MBKaynaklar - eD2k History
 346.67MBKaynaklar - eD2k History
 346.18MBKaynaklar - eD2k History
 346.52MBKaynaklar - eD2k History
 346.74MBKaynaklar - eD2k History
 346.76MBKaynaklar - eD2k History
 346.48MBKaynaklar - eD2k History
 345.45MBKaynaklar - eD2k History
 345.72MBKaynaklar - eD2k History
 346.05MBKaynaklar - eD2k History
 346.24MBKaynaklar - eD2k History
 346.09MBKaynaklar - eD2k History
 345.56MBKaynaklar - eD2k History
8.12GB
eMule Resmi Sitesi | cFosSpeed | Yardım | Rehber
alpin
yafs arkadaşlar şu xenaları yükleyen biri p2mailede atabilirmi bende çalışmıyo çünkü edonkey firewall yüzünden doh.gif
yasemin
QUOTE(alpin @ Jan 14 2005, 12:23 PM)
yafs arkadaşlar şu xenaları yükleyen biri p2mailede atabilirmi bende çalışmıyo çünkü edonkey firewall yüzünden  doh.gif
*

Bu kadar eski bir diziyi P2M de vs bulman zor diye düşünüyorum.
Not:Alsancak torrent'ini sadece ilk sezonu 1 ayda indirmişti.O torrentte gördüğümüz en yüksek hız 15 k idi smile.gif
Alexander
Dil nedir acaba arkadaşlar.? Çok sevdiğim bir dizi. smile.gif
Paylaşım ve çalışma için teşekkürler.
sash®
dili ingilizce sanırım.
Alexander
QUOTE(sash® @ Sep 3 2005, 09:37 PM)
dili ingilizce sanırım.
*

Teşekkürler.
Güzel arşiv olacak.
Çevirmen arkadaşların da katkılarıyla. smile.gif

Edit:Bakalım bizim eşek bu yükün altından kalkabilecek mi?
Alsancak
Evet Dil İngilizce.
Lakhmu
kadın gittikçe güzelleşmişmi ne?
smile.gif
kaynak ne alemde.küçüklüğümün hayal dünyasına sınır koyan bir diziydi. her şeyi frizbi ile deşip geçeceğime inanırdım smile.gif
taklalar atarak seyahat etmeyi düşünmüşlüğüm bile vardır smile.gif
zılgıt direk köyleri aklıma getirirdi zaten. tongue.gif
neyse fazla deşifre olmayayım. smile.gif
cyclops0571
Eğer çevirecek biri yoksa bu diziyi ben cevirebilirim.Ama bana bu dizinin ingilizce alt yazılarını bulmanız lazım.
cyclops0571
ilk 5 bölüme tıkladım bakalım kaynak nasıl?
tritonx
Tüm sezonlar elimde var ama kimse elini sürmedi daha çeviriye... sad.gif
Alsancak
tritonx İngilizce altyazılarıda varsa siteye yükleyebilirmisin ?
deadlouse71
ingilizce altyazılar varsa ceviriye yardım ederim
akd31
QUOTE(deadlouse71 @ Dec 7 2005, 08:04 PM)
ingilizce altyazılar varsa ceviriye yardım ederim
*

http://www.titulkykserialum.net/titulky/do...Season_1_EN.rar

http://www.titulkykserialum.net/titulky/do...Season_2_EN.rar

http://titulkykserialum.net/titulky/Xena_-...Season_3_EN.rar

işte 3 sezonun ingilizce altyazıları size
deadlouse71
sagol 1. sezondan başlım bari smile.gif thumbup.gif
Taurus
Heyecanlı birşekilde 1.bölüm altyazısını bekliyoruz senden deadlouse71.Şimdiden emeğine , ellerine sağlık flowers.gif
behlem
Evet Arkadaşlar Çeviriye Özen gösteriniz bilen arkadaşlar .Bendede Yaklaşık 24 Gb. 3 Serisi var .yaklaşık 69 Bölüm. Ama inglizce.
eozen81
Uzun zaman sonra hatırlamama vesile oldugunuz bir seri.
Çok teşekkürler bende indiriyorum. Bu arada 1.sezonun tüm altyazılarını bulan var mı acaba EN olarak ve 4,5 ve 6 yı ?
freddy12
ee arkdaşlar alt yazılara ne oldu biggrin.gif sitede bulamadim
fjallraven
bugün kanal d'de başlıyor thumbup.gif yahoo.gif fool.gif
Coşanadam
Haftaiçi hergün 18.10-19.30 arasında.
technodrome
4 senedir çevrilecek galiba biggrin.gif Paylaşan arkadaşa çok teşekkürler bu arada..
Hakikaten altyazı gelecek mi acaba? Çalışmalar var mı?
dontthinkyouare
QUOTE(technodrome @ Jan 6 2008, 12:08:20 AM) *

4 senedir çevrilecek galiba biggrin.gif Paylaşan arkadaşa çok teşekkürler bu arada..
Hakikaten altyazı gelecek mi acaba? Çalışmalar var mı?

Ben hala ingilizce altyazılarını oluşturmakla meşgulum. Vakit buldukça yapıyorum.
Logos
cylooooooooooooooon
merymay
Arkadaşlar linklerde bi sorun mu var acaba? Tıkladım ama web sayfası görüntülenemiyor diyip ekleyemedi emuleye bir türlü... Bu arada altyazılarda çeviri yarım kalmış sanıyorum bir bilgisi olan varmı acaba okuduklarıma göre 4senedir devam etmiyor diye filan yazmışlar ama... Birde ingilizce altyazılar olursa çeviren olacakmış heralde diye yazılmış ama sadece ingilizce altyazılar mevcut bütün sezonlarda zaten... Linkler'le ilgilenen arkadaş olursa çok sevinirim...
zisxiri
Linklerde herhangi bir sorun yoktur. Altyazı hakkındaki sorularınızı ed2k sunum başlığı yerine çeviri başlığında dile getiriniz.
merymay
Hmm pardon.. Hep burada yazılanları okuyarak cevap yazmıştımda herkes altyazı hakkında konuşmuşta genel olarak o yüzden hata ettim... Yoksa burada konuşulmasını istenmeyeceğini düşünmüştüm keza herkese uydum...
zisxiri
Yazılan mesajların tarihine bakarsanız konuyu aslında küçük bir hort yapmış olduğunuzu da görürsünüz.
Burada gibi hatalı olduğunu düşündüğünüz mesaj veya mesajlar görürseniz, mesaj yazmak yerine rapor tuşunu kullanarak durumu yöneticilere bildirebilirsiniz. divxplanet.gif
merymay
İyi bişey mi yapmışım kötü bişey mi yapmışım tam anlamadım ama... Pardon işte bir daha başkalarının yazdıklarına uyup onların kurbanı olmamaya çalışıcam... Tekrar teşekkürler bilgilendirme için sayenizde büyüyoruz sizinle... flowers.gif
COBALT-MAN
Sunumlar için teşekkürler konu baya eski ama 1 sezonun linklerinde sorun var galiba ben ekliyemedim birde sitede 1inci sezonun Jem.DivX-TVC ye altyazısı var ama SFM den başka sunum bulamadım.

Qatana
Linklerde bulunan sorun düzeltildi.

Altyazı elinizdeki sürüme uymuyor olabilir ama bu gibi isteklerinizi burada -ed2k duyuru başlıklarında- dile getirmemelisiniz.
Altyazıyı elinizdeki sürüme senkronlamak için forumda açıklayıcı başlıklar bulunmaktadır.

Time Adjuster ile Altyazı İşlemleri
DivX Subtitles Editor ile Altyazı İşlemleri
Subtitle Workshop ile Altyazı İşlemleri

Buradaki linklerde yer alan programların açıklamalarını dikkatlice okursanız, mevcut altyazıyı elinizdeki filme veya diziye göre senkronlayabilirsiniz... Kullanımları son derece kolay programlardır.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.