Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: An Evening with Danny Kaye (1981)
Forum DivXPLANET > ED2K MPEG4 Releases 1886-1999 > 1886-1999 DVDRip Mp3
Jemil
forum resmi forum resmi

IMDB
» An Evening with Danny Kaye (1981) (TV)

Genre: Documentary
User Rating: 9.5/10 (36 votes)
Runtime: 109 min
Awards: 1 win
Cast (first 5): , , , ,

IMDB: http://imdb.com/title/tt0298857/
eMule Download
--------------------------------------
New York Philharmonic

Danny Kaye, Guest Conductor
Zubin Mehta, Music Director
(35) September 23, 1981

"An Evening with Danny Kaye and the New York Philharmonic"
Zubin Mehta, host

Strauss, DIE FLEDERMAUS Overture (Mehta conducts)
Rest of program with Danny Kaye:
Rossini, GAZZA LADRA Overture
Strauss, "Tritsch-Tratsch Polka"
Ravel, "Bolero"
Tchaikovsky, Dances from "Nutcracker Suite"
Strauss, DIE FLEDERMAUS, "Du und du"
Verdi, AIDA, "Triumphal March"
INTERMISSION
Merrick, "Look Sharp"
Beethoven, 5th Symphony, 4th mov.
Rimsky-Korsakoff, "Flight of the Bumble Bee"
Ponchielli, "Dance of the Hours"
Schubert, 9th Symphony Scherzo excerpts
Beethoven, 8th Symphony, 1st mov. Excerpt
Anderson, "Fiddle Faddle"
Clark, "Carnival in Venice"
Sousa, "Stars & Stripes Forever"

Live intermission segment in Green Room (conversation between Mehta/Kaye/Isaac Stern/Gregory Peck/Henry Kissinger/Placido Domingo); taped intermission segment (Mehta/Kaye conversation).

Program Length: 2:28:46
------------------------------------------

Yıllar önce bizde de TRT'nin yayınladığı bu gösteri, görüp görebileceğim en matrak Klasik Müzik Konseri idi. Öyleki Trt'nin verdiği bu programı o zamanlar video'ya kaydetmiş ve yıllarca bozulana kadar izlemiştim.Hala evde kötü bir kaydı vardır. Geçenlerde CnnTurk'te bu programın küçük bir bahsi geçti ve malum hazinemizde olup olmadığına baktım. Ve bu çıktı karşıma! Asıl adı David Daniel Kaminsky olan, tüm zamanların en matrak adamının bu programını, çocuklar gibi sevinmek için, çocuklarınızıda sevindirmek için izleyin ve izletin derim... biggrin.gif
Giannizzero
thumbup.gif
Wapiti
@ Jemil, çok teşekkürler. (Ben de linkini eklemeye çalışıyordum, neyse ki burayı gördüm ohmy.gif )

Gerçekten harika bir konser. Klasik müziği bu harika adam sevdirmiştir bana. Klasik müzikten hoşlanan her yaştan, herkese tavsiye edilir (ve tabi çocuklarına sevdirmek isteyenlere de smile.gif )
unx
Bir süre önce aramış, bulamayınca vazgeçmiştim. Kaynak çok az ama bir şekilde bitecektir artık. 2 yıl sonrasından teşekkürler smile.gif
Vincent
Link bende de paylaşımda duruyor. 4-5 ay gibi bir süre beklemek zorunda kalmıştım indirebilmek için. O yüzden şu anda öncelikli upload'larımın bir kaçından biri.

Bir sorum var.

Danny Kaye'in küçüklere opera sevdirmek için yaptığı TRT'nin bir kaç kez yayınladığı bir show'u vardı. Sonunda sahneye kar yağdırdığı. Bütün aramalarıma rağmen -imdb dahil- adını dahi bulamadım. Var mıdır bilen?
chuju
QUOTE(Vincent @ Mar 11 2006, 10:38 PM)
Link bende de paylaşımda duruyor. 4-5 ay gibi bir süre beklemek zorunda kalmıştım indirebilmek için. O yüzden şu anda öncelikli upload'larımın bir kaçından biri.

Bir sorum var.

Danny Kaye'in küçüklere opera sevdirmek için yaptığı TRT'nin bir kaç kez yayınladığı bir show'u vardı. Sonunda sahneye kar yağdırdığı. Bütün aramalarıma rağmen -imdb dahil- adını dahi bulamadım. Var mıdır bilen?
*

Sanırım aradığın gösteri: "The CBS Festival of Lively Arts for Young People" (1975) (Danny Kaye's Look-In at the Metropolitan Opera)

Ben de onu indirdiğimi sanmıştım ama "yaşlı amcaların ve teyzelerin" olduğu gösteriymiş linki verilen.
Vincent
Çok teşekkür ederim. Hiç olmazsa adını öğrendim show'un. Fakat imdb'e kırk kere bakıp bu linki görmemem, akıl almaz. Tekrar teşekkür ederim.
stiva
Kaç Kere izlemiştim bunu TRT'de bulacağımı söyleseler inanmazdım. Çok teşekkürler paylaşım için. Muhteşemsiniz clap2.gif
umudovski
IMDB
» "The CBS Festival of Lively Arts for Young People" (1973)

Genre: Family,Music
Runtime: 60 min
Awards: Nominated for Emmy.
Cast (first 5): , , , ,

IMDB: http://imdb.com/title/tt0335632/

Danny Kaye'in bu videosunu halen bulamadım. sad.gif Galiba iletilerde denildiği gibi opera yönetirken çekilen komik bir videosu vardı Kaye'in ama bir türlü bulamıyorum linkini. sad.gif
[BtG]LoRdArChEr
Arkadaşlar bunu edinmenin bir yolu var mıdır yahu? EMULE kullanamıyorum, torrent zaten cevapsız bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz? biggrin.gif
mamut
İşte buna tesadüf denir...Biraz önce videoyu 2. defa izledim 16 yıl sonra...Duygulandım ve üzerine bir yazı hazırladım...İncelemeler bölümüne atacakken sunum linkini de bulayım da göndereyim dedim ve bu mesaj... biggrin.gif

Şu anda rapide göndermekteyim...Bitince sunumu sharebus'tan yapacağım...Ayrıca adreslemesi tutar mı bilmem ama rapid göndermesi bitince de aynı sunum katırda paylaşımda olacak...

Çok ilginç bir tesadüf [BtG]LoRdArChEr...

Ayrıca belirtmeliyim ki bu bir DVDRip değil...VHSRip...Videonun sadece VHS'si çıkmış...

Ama Danny Kaye's Look-In at the Metropolitan Opera kayıp...VHS'si bile bulunamıyor...Ben bunu da izlemiştim zamanında ama ortalıklarda görünmüyor şu anda...Amazon.Com'da bile yok...
[BtG]LoRdArChEr
Bir tanesiniz dostum @mamut, çok teşekkür ederim, merakla rapid linklerini bekliyorum.

Saygılarımla...
Villian
Bende bayağadır arayış içerisindeydim,teşekkürler
K-Man
Show muhteşem tek kelimeyle. Büyük bir keyifle 2 defa üst üste izledim. Her ikisinde de hem müziği hem de komediyi iliklerime kadar hissettim. Ancak türkçe altyazı bulunmamakta (Hoş İngilizcesi de yok ya). Dinleyerek çevirebilecek bir arkadaşımız çevirse ve siteye sunsa ne şahane olacak bi bilseniz...
Hopeless1
Sunum için teşekkürler.
KingAMRA
hort oleyo.gif

Arkadaşlar bana şiddetle lazım oldu altyazısı. İngilizcesi bile yok biliyorum ama belki bir şekilde ulaşabilen çıkar umudu ile yazıyorum smile.gif .
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.