Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Before The Rain (1994)
Forum DivXPLANET > ED2K MPEG4 Releases 1886-1999 > 1886-1999 DVDRip Mp3
katakunti
forum resmi

IMDB
» Before the Rain (1994)

Before the Rain (1994)
Yönetmen: Milcho Manchevski
Tür: Drama,War
Ülke: Republic of Macedonia,France,UK
Dil: Macedonian,English,Albanian
Slogan: Once You Know The Faces You Will Begin To Understand The Story
Konu: The circularity of violence seen in a story that circles on itself. In Macedonia, during war in Bosnia...
Süre: 113 dk
Ödüller: Nominated for Oscar. Another 12 wins & 1 nomination
Oyuncular (ilk 5): Katrin Cartlidge, Rade Serbedzija, Grégoire Colin, Labina Mitevska, Jay Villiers

IMDB: http://us.imdb.com/title/tt0110882/

The circularity of violence seen in a story that circles on itself. In Macedonia, during war in Bosnia, Christians hunt an ethnic Albanian girl who may have murdered one of their own. A young monk who's taken a vow of silence offers her protection. In London, a photographic editor who's pregnant needs to talk it out with her estranged husband and chooses a toney restaurant. She wants permanence with her lover, a prize-winning Macedonian photographer just back from Bosnia, changed by the violence. He leaves abruptly for his village; he's not visited it in 16 years. There he tries to ignore bitter divisions between his Orthodox brethren and local Albanians, then tries to transcend them.

eMule Download
biohazard
QUOTE(katakunti @ Jun 15 2004, 08:55 AM)

Video Bilgisi Sonradan belirtilecektir.

@katakunti

görüntüsü nasıl, indirmeye değer mi? Çok merak ettiğim bir film bu.
katakunti
@biohazard ben daha indirmedim daha downloadlarımdan sıra gelmedi benim indirmem 1 haftayı bulur ben linki wellwet'in araması üzerine verdim yani nedir ne değil dir bilmiyorum eğer wellwet indirdiyse buraya yazar belki.sen biraz daha bekle linki birisi doğrularsa o zaman çekersin en kötü ben doğrulayacağım ama 1 haftayı bulur.. :(
biohazard
ok, bilgi verdiğin için saol.
wellwet
CD2 yaklasik 2 aydir indirme listemde, 200 MB kalmis halde bekliyordu, tekrar inmeye baslamis, 1'i de ekleyeyim bari rolleyes.gif
vul_can
Before The Rain CD2
ikinci bolum icin bu linki kullanmanizi tavsiye ederim. Tabii isteyen oburunu de kullanabilir ancak transeferin bitimini ruyalarinda gorurler.
Belirtmek isterimki goruntu kalitesi cok kotu. Kaynak olarak kullanilan DVDye yukleyebilirdim sucu ancak, cropping hatasi ve bu goruntu kalitesinin iki CDye bolunmus olmasi kopyayi hazirlayan kisinin bu konuda yeni oldugunu gosteriyor. Emule uzerinde dolasan almanca altyazili bir kopya daha var indirmeye basladim, bunun goruntu kalitesi daha iyiyse ve oturtabildigim bir altyazi bulabilirsem en kisa zamanda eD2K linki listeye eklerim.
Filmi izlememis ve merak edenlerin heveslerini kirdigim icin ozur. Ancak cogunlugun super baglanti hizlari olmadigini biliyorum ve haftlarca ugrasip sonunda kotu bir kopyayla karsilasmak da hic hos bir duygu degil.
Herkese sevgiler
vul_can
Evet almanca altyazili kopya preview yapilabilecek hale geldi. Bosverin ya TV ya da VHS sourcedan kopya. E is basa dustu. IRC uzerinden daha iyi bir kopya ariyacagim. e daha olmadi DVDsini bir yerlerden bulup kendim riplerim artik. ne yazikki en iyi ihtimal eylulde share edebilirim.
ZaKaS
Before the Rain için bir ekran görüntüsü ekliyorum, alttaki siyah bant croplanmamış, ama altyazı için fena da olmamış...
user posted image
dorki
ARkadaşlar ben filmin bu ripini dcplusplustan indirip izlemiştim şansıma 2 cd de 2 günde bitmişti 256 kb ile odtülü bir arkadaş bana slot vermişti full hızda çekmiştim.Filmin görüntü kalitesinde sorun var altında siyah band kesilmemiş ama film o kadar muhteşemdi ki ne o alttaki siyahlık filmden aldığım keyfi azalttı ne de ben ilk 10 dakikadan sonra o bandın varlığını hissettim o kadar güzel bir filmdi ki filmi bitirince bir daha koyup izlemek istedim bir süre konuşamadım.Film hakkındaki yorumlarımı belirttim usura bakmayın ama teknik bilgi de verdiğim için mesajım ucundan kurtardı sanıyorum:)Mutlaka ama mutlaka izleyin görüntü kalitesi önemli değil başka iyi versiyon yok çünkü.
sash®

Ripper ...........: Team MESS     Video Codec ......: XviD        
   Release Date .....: 06/02/2006     Video Quality ....: ~769 kbps    
   Theater Date .....: 09/15/1994     Resolution .......: 576x320      
   DVD RLS Date .....: 02/22/2006     Audio Codec ......: MP3 VBR      
   DVD Runtime ......: 01:48:13       Audio Bitrate ....: ~126 kbps    
   Aspect Ratio .....: 1.80:1       Framerate ........: 25.000      
   Language .........: Macedonian / English / Albanian
   Subtitles ........: English
   IMDb URL..........: http://www.imdb.com/title/tt0110882/          
   IMDB Rating ......: 8.0/10 (2,526 votes)                      
   Film Genre .......: Drama                                
   Packet............: 49*15MB                            
   Filesize..........: 699 MB
eMule Download
Linkler, eMule kurulumu gerektirir.
These links are only for eMule,you have to download eMule first.
Before.The.Rain.1994.DVDRip.XviD-MESS.avi699.11MB
Before.The.Rain.1994.DVDRip.XviD-MESS-subs.rar243.16KB
699.35MB
eMule Homepage¡¡Download eMule¡¡eMule Help¡¡eMule Tunning
element8y
abiler simdi benim mesajın ustundeki mesaj da olan realease i indirdim!
altyazıyıda indirdim ama bu altyazı nasıl calişir hale getirilir bilmiorum bilen var da anlatırsa sevinirim!!eyvalah!
Perpetual
şimdi "mess" mi daha iyi, yoksa "iqmaximus" mu ?
özger
Mess, mis gibi... smile.gif

forum resmi
forum resmi
forum resmi

Tabi eldeki ripler baz alındığında..
özger
Türkçe ses dosyası... Sunum için tekrardan teşekkürler... Bu film için Mess den daha iyi bir rip yok gibi...
Seleukela
Bu film için Mess den daha iyi bir rip yok gibi

Sana katılıyorum kardeş ses için çok teşekkürler...
Tabiki sunum içinde teşekkürler...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.