Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Dragon Ball-Z-GT Movies!
Forum DivXPLANET > Altyazı > Çevrilen Altyazılar > Anime Altyazı Çevirileri
Sayfalar: 1, 2
CC_Salute
Kolay gelsin, GunsLinGeR.
sars
Teşekkürler GunsLinGeR, son sürat çalışmaya devam ediyosun.smile.gif
GunsLinGeR
Dragon Ball Z Movie 9: Bojack Unbound

Çevirisi siteye eklenmiştir. İyi Seyirler...!
Gorath
Teşekkürler. happy.gif Bir turnuva daha. Bu sefer Goku yok. Bakalım nasıl bir turnuva olacak. frantic4yc.gif
GunsLinGeR
forum resmi

IMDB

CODE
Anime'nin Adı:       Dragon Ball Z: Konoyo de Ichiban Tsuyoi Yatsu
Diğer Adları:     Dragon Ball Z Movie 2: The World's Strongest, Dragon Ball Z: The Strongest Guy in the World, ドラゴンボールZ この世で一番強いヤツ
Kategori:     Film
Tür:     Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantazi, Süper Güç
Gönderen:     logan
Resmi Sitesi:     [www]
Yayım Tarihi:     10/3/1990
Firma/Stüdyo:     Toei Animation
Türkiye'de:     Yayımlanmadı
Linkler:     [ANN] [ANIDB] [NFO]
Genel Puan:     Henüz yorum/puanı yok (Yorum/Puan Gir)
Favori:     2 üyenin favori listesinde
Son Değişiklik:     10/05/2006

CODE
Tanıtım:

Dr. Kochin, 7 Ejder Topunu da toplar. Ardından Ejder Shenlong'u çağırır ve bir laboratuvar ister. Bu laboratuvarda yapacağı şey ise; Dr. Wheelo'ya yardım etmek olacaktır. Dr. Weehlo, bir laboratuvar kazasında ölmüş olması gerekirken bir şekilde beynini korumayı başarmıştır. Dr.Kochin'in de yardımıyla, kendi keskin zekasını, yaşayan en güçlü insan olarak bildiği Muten Roshi (Kame-sen'nin)'nin bedenine yerleştirmeyi deneyecektir. Ama bilmedikleri birşey var. O da, artık Muten Roshi'nin dünyanın en güçlüsü olmadığıdır...
AGT'den alıntıdır.

forum resmiforum resmi

DBZ Movie 2 - The World's Strongest Siteye eklenmiştir. İyi Seyirler...!
Çeviri [A-Supreme] sürümüne uyumludur...
Gorath
flowers.gif

Bu akşam çok çiçek aldın sen. biggrin.gif Vazoya koymayı unutmayasın. flaugh.gif
blackcode
Dragonball GT Movie A Hero's Legacy için ingilizce altyazı siteye yüklenmiştir eğer dbz movilerinde eksik ing. altyazı varsa onlarıda ekleyebilrim.

ürkeksincap
Yeni eklenen altyazılar için teşekkür ederim Gunslinger.

Yukarıda yaşanan altyazı ile ilgili sorun hakkında bir kaç şey de ben söylemek istiyorum. Bazen bazı animelere ingilizce dublaj yapılırken, ingilizce seslendirme ile ağız hareketleri arasında bir tezatlık olmasın diye seslendirmenin çevirisinde biraz değişikliğe gidilmektedir. Aslında bu belirtiğim durumu "biraz" olarak derecelendirmek yanlış olacaktır. Çünkü ağız harektilerine uyduracağım diye adamlar öyle çeviriler yapıyorlar ki, yapılan çeviri ile animenin orjinali arasında bir bağ kalmıyor. Buna en iyi örnek benim çevirisini yapmış olduğum Blue Gender the Warrior anime moviedir. Çevirdiğim anime ingilizce dublajlı ama altyazısı ise japonca seslendirmeden çevirme idi. Haliyle hem dinleyip hem de altyazı ile çevirmeye kalktığımda ortaya fiyasko ötesi bir çeviri çıkmıştı. Durumu altyazıyı siteden indirerek daha iyi anlayabilirsiniz. Bu yüzden bu tarz anime çevirilerinden özellikle uzak durmaktayım.

Yeri gelmişken Gunslinger`ın yapmış olduğu tüm çeviriler bence animede anlatılan durumu sergileyecek kalitededir. Tekrardan tüm çevirilerin için teşekkürler.
GunsLinGeR
forum resmi

IMDB
» Doragon bôru Z 3: Chikyû marugoto chô kessen (1990)

Directed by: Daisuke Nishio
Genre: Animation,Adventure
User Rating: 6.1/10 (277 votes)
Runtime: USA:60 min
Cast (first 5): Masako Nozawa, Don Brown, Ted Cole, Paul Dobson, Banjô Ginga

IMDB: http://imdb.com/title/tt0142233/

CODE
Anime'nin Adı:       Dragon Ball Z: Chikyuu Marugoto Chou-Kessen
Diğer Adları:               Dragon Ball Z Movie 3: The Tree of Might, Dragon Ball Z: Ultimate Decisive Battle for Earth, ドラゴンボールZ 地球まるごと超決戦
Kategori:     Film
Tür:     Aksiyon, Bilim Kurgu, Süper Güç, Fantazi
Yayım Tarihi:     7/7/1990
Firma/Stüdyo:     Toei Animation

Tanıtım:

Turles, Goku gibi bir süper Saiyan'dır. Hatta Goku'nun bir kopyasıdır. Tules ve adamları dünyaya gelirler. Gelmelerinin nedeni ise "Kudret Ağacı"nı dünyada filizlendirmek ve onun meyvelerini yemektir. Onun meyvelerini bu kadar önemli yapan şeyse, meyvesini yiyen herhangi birini olağanüstü bir güce kavuşturmasıdır. Bu ağaç o kadar büyüktür ki, uzaydan bile görülebilmektedir. Kökleri ise tüm dünyaya yayılmış ve topraktaki bütün proteinleri almaktadır. Eğer Goku ve arkadaşları, Tulece ve adamlarını alt edip "Kudret Ağacı"nı yok etmezlerse dünyanın sonu gelecektir... "AGT'den alıntıdır."

forum resmiforum resmi

forum resmiforum resmi

Doragon bôru Z 3: Chikyû marugoto chô kessen a.k.a Dragon Ball Z Movie 3: The Tree of Might siteye eklenmiştir. İyi seyirler!
ürkeksincap
Ellerine sağlık Gunslinger, harikasın vallahi!
Gorath
Teşekkürler Guns. smile.gif Bir db filmini daha sonlandırdın. Ellerin dert görmesin. flowers.gif
sars
Maşallah nazar değmesin. comico.gif
AYMIR
Dragon Ball fanatiği olarak çok duygulandım crying.gif
Ellerin dert görmesin gunslinger ve kimlerin emeği geçti ise, Ellerinize sağlık.
Bu anime bunları hakediyor. biggrin.gif

Bu forumda yeni sayılırım, altyazılar için toplu bir teşekkür sayın. smile.gif
GunsLinGeR
Dragon Ball Z: Gekitotsu!! 100-oku Power no Senshitachi
a.k.a.
Dragon Ball Z Movie 6: Return of Coole
r

forum resmi

ANIME
» Dragon Ball Z Movie 6: Return of Cooler

Directed by: Daisuke Nishio
Genre: Science Fiction,Shounen
Plot Outline: Cooler has resurrected himself as a robot and is enslaving the people of New Namek. Goku and the gang must help.
User Rating: 6.3/10 (488 votes)

forum resmiforum resmiforum resmiforum resmi

Tanıtım:

Cooler geri dönüyor. Ama bu sefer metal bir vücutla ve eskisinden çok daha güçlü bir şekilde. "Giant Ghetti Star"'ın yüksek teknolojisiyle Cooler yeniden yaratıldı. Cooler yeni devasa klon ordusuyla birlikte, Yeni Gezegen Namek'i yok etmeye çalışıyor. Goku ve arkadaşları Yeni Gezegen Namek'e gittiklerinde hiçbirşey kalmadığını görüyorlar. Z savaşçıları, Metal Cooler'ı ve "Giant Ghetti Star" yenmek zorundalar... (Kaynak: AGT.)

Çeviri: [Anime - Demons] uyumludur.

-->Altyazı<--
Gorath
Teşekkürler Guns. flowers.gif
ürkeksincap
Ellerin dert görmesin Gunslinger.
sars
Emeklerin için çok teşekkürler GunsLinGeR. cheers.gif
GunsLinGeR
Dragon Ball Z Special 2: The History of Trunks
forum resmi
IMDB
Altyazı
RaJeV
Teşekkürler GunsLinGeR .
sars
Eline sağlık GunsLinGeR. smile.gif
AngelWing
Selamlar,
AHQ sitesinden dragonball Z serisini çekiyorum japonca dil + ingilizce gömülü altyazılı bölümleri bitirdim ama 166. bölümden sonra japonca + ingilizce dublajlı gömülü altyazı olmayan seri dışında seçenek yok, ayrıca numaralandırmada farklı, 166. bölümdeki hikayedublajlıda 151. bölümden itibaren devam ediyor, dp sitede AHQ versiyon için 166-209 bölümlerin altyazıları var bunun dışında altyazı bulamadım, bu altyazılar dublajlı bölümlere uyarmı? çünkü japonca + ing altyazı devam etmek istiyorum, uymazsa nereden bulabiliriz?
GunsLinGeR
Eski filmleri torrent olarak bulmanız zor. Bu konuda emule size yardımcı oalcaktır. Buyrun bu linke bir göz atın.
http://forum.divxplanet.com/index.php?show...9&hl=dragon
hknisl
GunsLinGeR ellerine sağlık çeviriler çok güzel.Z serisinden 3 film(4-12-13) kalmış onları da çevirmeyi düşünüyor musun?
GunsLinGeR
Düşünüyorum ama ne zaman olur bilmiyorum. Malum iş ve özel hayat. Ayrıca aynı seri ile ilgili yapaılan çeviriler bazen ne akdar kolay olsada skabiliyor insanı. Biraz ara vermek en güzeli sanırım. Mola vermiş sayabilirsiniz beni. Ama ilk mesajımda sanırım belirtmişimdir. Başladığım işi bitirmeyi isterim.
grkszhrf
GunsLinGeR teşekkür ederim.
bedre
Çok teşekkürler GunsLinGeR.
axilik
GunsLinGeR çevirilerini yarım bırakma lütfen... Bak bütün umudum sensin şu DB-DBZ-DBGT serileri bitti movieler kaldı. Hadi bi gayret şimdiye kadarki çevirilerin için saol ellerine sağlık... devamını bekliyorum... Kolay gelsin....
Gorath
Ganbare Ganbare GunS. fool.gif Ganbare Guns... flaugh.gif
RyK
Başlığı görünce; "sevgili adminimiz Guns, silahları çekmiş, bir animenin üstüne taarruza geçiyor" dedim. Ama fark ettim ki bir yıl önceye aitmiş son ileti. O silahlar paslanmıştır. sad.gif
SyLaR_54
Silahların pasını alsa ne güzel olur. (:
crinix
Dragon Ball Z 4. filmi olan Lord Slug'ın Türkçe çevirisini gönderdim.

http://divxplanet.com/sub/m/14956/Doragon-...da-Son-Gok.html
RyK
Ellerine sağlık crinix. flowers.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.