Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Lost - Season 2 (2004)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
damn_lucifer
genelde dizilerin dvdleri yeni sezon öncesinde çıkıyor. çok istisnai durumlar dışında.
saygılar.
tdediler
peki arkadaşlar yeni seson ne zaman başlar acaba?
adunaphel
QUOTE(tdediler @ Jul 5 2006, 01:29:31 PM) *

Eylül'de.
detays
Acaba siteye yüklenen altyazılar tvtorrents sitesindeki 2.sezonlarla da uyumlu mu. smile.gif

Bu arada gerçektende bağımlılık yapıyor bu dizi. İnsanı komplo üreten makina yapıyor valla. biggrin.gif
spack
QUOTE(metto @ Oct 9 2005, 02:19:40 PM) *

Aaaah ah ben geç uyandım LOST olayına daha sezon1 Bolum 15 i indirecem diye tırmalıyorum. Uyku uyuyamaz olduk ailecek meraktan.

Selamlar.

Şanslısın ki LOST'un 1. sezon bölümleri de güçlü bir kaynağa sahip ve yayım yapanlar fazla; ben 1. sezon bölümlerinin tamamını 256 kb internet hızımla üç gün gibi bir süreyle çektiğimi hatırlıyorum. smile.gif (Abartmıyorum o kadar kısa olmuştu. wink.gif)

QUOTE(adunaphel @ Jul 5 2006, 02:50:22 PM) *

QUOTE(tdediler @ Jul 5 2006, 01:29:31 PM) *

Eylül'de.

LOST 3. sezon bölümleri Ekim ayında başlayacak, 4 Ekim diye duymuştum ama o kadarından henüz emin değilim - önümüzdeki ay 3. sezon bölümlerinin çekimlerine başlanacakmış. Ayrıca 3. sezon Ocak ayına kadar 6 bölüm, sonra bir aylık bir tatil, ondan sonra da 17 bölümü aralıksız olarak sunacaklarmış. Ekim'de başlatmalarının nedeni ise, 2. sezonda bizlere illet getiren tekrarların ve uzun aralıkların bir daha yaşanmaması. wink.gif

Bu arada, Amazon.com'da gördüm de, LOST'un 2. sezon bölümleri önsiparişe sunulmuş, ancak henüz 2. sezon 1. kısım olarak satacaklar sanırım, öyle gösteriyor sayfasında. Acaba 2. sezonu farklı zamanlarda 12'lik bölümler halinde iki set olarak mı satacaklar ki? ...
keyser soze
Lost sezon 1'in indirmesini bir kaç güne kadar tamamlayacağam inşallah.Henüz hiç bir bölümünü izlemedim.Acaba sezon 2'yi de komple idirip hepsini bir arada mı izlesem, yoksa sezon 1'i izleyip sezon 2'yide inince mi izlesem? 256 adsl bağlantım var artık sezon 2'yi 2 ayda ancak indiririm herhalde.1 aydır sezon 1'i indirmek için uğraşıyorum sad.gif
spack
2. sezonu daha rahat indirirsin emin ol. Hep aratıyorum LOST bölümlerini eMule'de, bölüm başına paso 1000-2000 kaynak filan çıkıyor, indireni çok yani hâlâ. wink.gif smile.gif

Valla tek seferde indirip art arda izlemeni öneririm, şayet bölüm indirip seyredip sonra tekrar indirecek olursan meraktan çatlarsın. biggrin.gif
dj_tallboy
Lost'un 2.Sezonun DVD'si ve normal olarak DVD'rip leri çıkmıştır. wink.gif (Kaynak: TorrentBytes)
BadBoy
2. Sezon DVDRip'lerinin ilk bölümü benden smile.gif Geri kalan bölümlerde hızla çıkar piyasaya tongue.gif
eMule Linkleri
Linkler, eMule kurulumu gerektirir.
These links are only for eMule,you have to download eMule first.
Lost.S02E01.Man.Of.Science.Man.Of.Faith.DVDRip.XviD-FoV.avi350.61MB
350.61MB
eMule Resmi Sitesi••cFosSpeed••Yardim••eMule Rehber
BadBoy
d33p3r
İşte bu çok iyi oldu. Çok teşekkürler. Yakında rapide düşer bunlar. O zaman rahatlıkla çekeriz.
Blow
Kapaktan bizden olsun smile.gif

IPB Image

CODE
GSpot v2.5b8 avi file details:
------------------------------
Filename.........: lost.2x01.man_of_science_man_of_faith.dvdrip_xvid-fov.avi
Filesize.....: 367,636,480 bytes
Runtime......: 00:41:31 (62268 frames)
Video Codec..: XviD (B-VOP//)
Video Bitrate: 1060 kbps
Aspect Ratio.: 624x352 (1.773) [=39:22]
Framerate....: 25.000 fps
Audio Codec..: 0x0055(MP3, ISO) MPEG-1 Layer 3
Audio Bitrate: 132kbps 2ch VBR 48000Hz
Language.....: English

tigger
Bende burdaki yorumlar üzerine izlemeye başladım. 3 günde 1 sezon izledimö sayılır. biggrin.gif. harbi acayip sardı walla.

İkinci sezon dvd ripler çok iyi oldu. Arşive de koyacağım için dvdrip ler daha ii oluyor.

Linkler için teşekkürler.
BadBoy
2. Sezon için altyazı dosyası..
eMule Linkleri
Linkler, eMule kurulumu gerektirir.
These links are only for eMule,you have to download eMule first.
Lost.S02.Subtitles.DVDRip.XviD-FoV.rar4.13MB
4.13MB
eMule Resmi Sitesi••cFosSpeed••Yardim••eMule Rehber
taners
FoV grubu kalan bölümlerini daha çıkarmadımı ?
CoRd
Herkese selam. Öncelikle Lost'u başka bir forumda tanıyıp ilk olarak buraya bakmıştım 2 ay kadar önce ve alt yazılarını, yazılan yazıları görünce çok sevindim. Emeği geçen herkese teşekkürler..

Umarım daha önce yazılmamıştır açıkçası 32 sayfanın hepsine birden bakamadım Lost Destination ve Lost Revelations isimli iki extranın içeriği ve ne zaman izlenmesi gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim (Şu anda 2. sezonu bitirdim ama 2. sezonun ortalarında olan bir arkadaşla beraber izleyip onun için dizinin seyrini bozmak istemiyorum)...

Şimdiden teşekkürler

Cem
dorki
2. sezonun son 12 bölümünün ne zaman geliceğine dair bir bilgisi olan var mı günlerdir beklemedeyiz...?
Ghenç
dostum 2 sezonun tümü yayınlandı konuyu daha ayrıntılı incelersen linklerle karşılaşırsın...

artık millet 3. sezonu bekliyo wink.gif
KIRPIK
QUOTE(ibrahim_genç @ Aug 7 2006, 10:02:48 AM) *

dostum 2 sezonun tümü yayınlandı konuyu daha ayrıntılı incelersen linklerle karşılaşırsın...

DVDRip'leri kastediyor arkadaş. DVDRiplerin şu anda sadece ilk 12 bölümü çıktı. Geriye kalan bölümlerin ne zaman çıkacağı ise meçhul. sad.gif
Ghenç
eM' date='Aug 7 2006, 10:20:41 AM' post='1061626999']
QUOTE(ibrahim_genç @ Aug 7 2006, 10:02:48 AM) *

DVDRip'leri kastediyor arkadaş. DVDRiplerin şu anda sadece ilk 12 bölümü çıktı. Geriye kalan bölümlerin ne zaman çıkacağı ise meçhul. sad.gif

üstadım o zaman iş değişir... flaugh.gif
dorki
Evet dvdripleri kastetmiştim.Bekleyelim dedik ama kabak tadı vermeye başladı iyice ilk kaz böyle bişey görüyorum ilk 12 bölüm çıktı ama son 12 bölüm haftalardır piyasada yok başka dizilerle idare derim ama durum garibime gitti sadece...
icelord
çok kıyak ben görmedim bu kadar heyecanla izlediğim bi dizi...saolsun arkadaşımın tavsiyesiydi...Sezon 3'ü merakla bekliyoruz..
SrMt
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Facia bir dizi, acayip sarıyor. Umarım 3. sezon biran evvel başlar.
Tekrar teşekkürler.
KIRPIK
Kalan 12 bölümün DVDRip'leri çıktı. TOPAZ grubu riplemiş bu 12 bölümü. 1-2 hafta içerisinde ED2K ağına da düşecektir. wink.gif
ByRoN
Artık TOPAZ cıyız
biggrin.gif

maydonoz da uploadlar yakında umarım biggrin.gif
spack
Valla TOPAZ, FOV, bir de bir tane daha var P.B.'in ilk 13 bölümünü DVDRip'ledi yeni gruplar geliyor yani smile.gif - veya eskiden beri var olan gruplar bilemiyorum. biggrin.gif
BadBoy
KIRPIK
Haber vermesi benden, linkleri vermesi BadBoy'dan. Tam bir ekip çalışmasın. tongue.gif
özger
Ya Allah! Ya Bismillah! diyerekten Lost olayına giriyorum...vatana millete hayırlı olsun...eminim ki bahsedildiği kadar vardır bu dizi... smile.gif Link için teşekkürler arkadaşlar...
losthell
bir daha çıkamayacağını bilerek gir dostum biggrin.gif
Kont Dracula
Arkadaşlar 3. sezon ne zaman başlayacak?
dj_tallboy
4 Ekim'de 3. Sezon başlıyor wink.gif !
Kont Dracula
Hadi ya sad.gif Daha çok varmış, prison ne güzel başladı halbuki...
torpido41
Bence izlemeye sakın başlamayın.İleri derecede bağımlılık yapıyor.Şu an yeni sezon ne zaman başlayacak diye kafayı yiyorum.Ekime daha çok var.Offffffffffff offfffffff...
spack
2. sezon DVDRip'leri güzel gibi, 2. kısmı indiriyorum; ancak görüntüde biraz sorun var sanırım, yani ben 1. sezon DVDRip'lerine göre pek beğenmedim görüntü kalitesini... Neyse, yine de izlemeye değer. smile.gif
McMac
QUOTE(Kid_A @ Aug 28 2006, 01:49:00 AM) *

2. sezon DVDRip'leri güzel gibi, 2. kısmı indiriyorum; ancak görüntüde biraz sorun var sanırım, yani ben 1. sezon DVDRip'lerine göre pek beğenmedim görüntü kalitesini... Neyse, yine de izlemeye değer. smile.gif

bende beğenmedim çünkü unseen yapmıştı 1. sezonu. 1. sezonun bitrateleri 1900-2100 arası ve 700mb bir bölüm bunları 350mb biggrin.gif yani 1. sezonunkilerle karşılaştırma bile.
asıl soru unseen ripleyip yayınlarmı????

divxplanet.gif
KIRPIK
QUOTE(McMac @ Sep 14 2006, 12:23:08 PM) *

asıl soru unseen ripleyip yayınlarmı????

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=64418
halitaka
her zaman güncel ve hdtv'den takip etmek güzel. arşiv yapmak istedikten sonra hdtv'den arşiv çok güzel olur. dvdriplere kalmadan daha kaliteli hdtv ile 3. sezonu bekliyorum.
aim
bende sonradan bulaştım bu LOST olayına smile.gif
1. sezon lol versiyonunu indirdim 1,5 günde geldi hepsi.. 2. sezon için FOV ve TOPAZ veriyonunu indiriyorum ama 2 gündür tık yok sad.gif belki yanlış serverdayım diye düşündüm.. bunlar en hızlı hangi server'dan gelir, bilen var mı??

birde; Lost.Destination ve Lost.Revelations ekstralarını indiriyorum.. bu ikisini tam olarak ne zaman seyretmeliyim? hikayenin gidişatını etkilemek istemiyorum.. şuan 1. sezon bitti, 2. sezonun inmesini bekliyorum..
loveandpoison
@aim: onlar extra değil, yanılmıyorsam re-cap denen diziyi izlemeyenler için veya uzun süre yayına ara verildiği için hızlıca hikayeyi toparlayan özet bölümler, yamuluyorsam düzeltin. asıl dvd extraları bitmetv.org'da bulunuyor ve baya ilginç bölümler var. smile.gif

Edit: Mesela şu sıralar Lost.Survival.Guide.PDTV.XviD-TBS da görebilirsiniz, bu da sezon 3 öncesi hazırlık bölümü.
kerberos
lost birden fazla kanalda yayınlanmış anladığım kadarı ile.abc ve fox kanalları.abc den olan 2 sezon bölümleri bende mevcut.1.sezon 20.bölüme geldim 2 haftadır sabah 5'ten önce yatamıyorum.acayip bir dizi.prison break ile atbaşı olurlar diyorum ama konular dağlar kadar farklı.iyi seyirler.smile.gif
Skepo
3. sezon 4 ekimde başlıyorsa o zaman kadar 2. sezonu bitiririm. flaugh.gif
skywalkertrance
Biraz önce isohunt'ta sezon 3 ilk bölümü yakaladım. 3 sezon başladı mı? eMule'da da buldum hatta. Biri beni aydınlatsın lütfen? smile.gif
Seize the Day
Efenim zat-i alinize ehemniyetle belirtmek isterim ki, ''feyk''tir o, ''feyk''. :=)
skywalkertrance
QUOTE(carpe.diem @ Sep 22 2006, 02:50:00 PM) *

Efenim zat-i alinize ehemniyetle belirtmek isterim ki, ''feyk''tir o, ''feyk''. :=)

Efenim daha acemiyiz... Zat-i alinize teşekkürü bir borç bilirim smile.gif
siyah_black
Arkadaşlar TOPAZ lara asıldım sezon 2 tam 23 bölümden oluşuyor linklerde verildiği gibi değilmi?
bahmar
Evet 23 bölüm, son bölüm 2 bölüm uzunluğunda.
DasheriM
LOL Release : 09/27/2006
Runtime : 42:15.532
Link :

Encode Information

Video : XviD at 1024 kbps
Audio : MP3 108kbps 2ch 44khz
Aspect Ratio : 16:9
Resolution : 608x336
Frame Rate : 23.976024 fps
RAR Size : 349MB: 25x15MB
Byte Size : 366,376,960
eMule Download
NOT: 3. sezon için özel bölüm...
morque
şakamı bu ???

aman tanrım biggrin.gif
zift007
QUOTE(morque @ Sep 28 2006, 03:52:40 AM) *

şakamı bu ???

aman tanrım biggrin.gif

Hay Allah Burada neden bir açıklama yokki confused1.gif

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.