Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Lost - Season 3 (2004)
Forum DivXPLANET > ED2K Diğer... > Tv Dizileri
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Noi
QUOTE(Albea @ Feb 22 2007, 03:43:22 AM) *

Teşekkürler , her geçen hafta daha erken çıkıyor dizi smile.gif Son iki haftadır Kanada'da yayınlandıktan sonra daha hızla geliyor diye biliyordum ama bu seferki tam 03:30 da düştü internete. Yanlış hatırlamıyorsam son iki haftada 04:30 gibi gelmişti.

Ek: Hatta dahada erken çıkmış, 03:19 da .Umarın sorunu yoktur dosyanın.

7.bölüm, saat 05:00'de düşmüştü diye hatırlıyorum ben de.
ayrıca, sorun olup olmadığı böyle popüler dizilerde, sunulduktan neredeyse 10 dakika sonra belli olup, hemen proper'i de arkasından yayınlanıyor. NoTV'nin ripleri pek beğenilmese de, Lost için şu ana kadar bir hataları olmadı, inşallah bundan sonra da olmaz.
kardansçısı
Çok teşekkürler link için DasheriM.

Şimdi gelsin bakalım, yeni sorular ve yeni yarım cevaplar.
smile.gif
hasan1973
Teşekkürler DasheriM.
DJ_OXyGeNe_8
Teşekkürler DasheriM smile.gif inşallah proper filan çıkmaz. notv sürekli 1 pass yapmaya başladı dizileri.
Recep İvedik
Teşekkürler DasheriM flowers.gif
Taurus
Gene NoTv çıkarmış. Beklemek en iyisi. Proper çıkar falan, ondan sonra bir 5 saatimi daha Lost'a veremem. smile.gif
Sunum için teşekkürler Dasherim. flowers.gif
abidik
Kanada'da erken yayınlanıyormuş diziler. ABD'den daha erken yayınlanması bana ilginç geldi. Haliyle notv'nin şansı yükseliyor erken sunum yapma konusunda..
Tusman
Teşekkürler flowers.gif
Ramyth
Sağolasın Dasherim,önceki(s03e09) 2-pass'ti bu da öyledir inşallah smile.gif
ayan2004
Teşekkürler.
DasheriM
eMule Download
umudovski
Teşekkürler. flowers.gif
lux aeterna
Teşekkürler! flowers.gif
vicoribere
Linkler için teşekkürler
Xaelin
Eline sağlık @DasheriM
yigitto
çok sağol dasherim smile.gif crimson a bi tık.
Arsenic
Çok teşekkürler DasheriM... flowers.gif
Qatana
Teşekkürler flowers.gif
pelemsek
Teşekkürler sunum için.
x-cey-x
sunum için teşekkürler DasheriM. flowers.gif
gokalpd
cok saol cok iyisiniz ya helal olsun
real ra
sunum için teşekkürler.
CuT
@DasheriM
Tesekkurler flowers.gif
gurkangunce
teşekkürler divxplanet.gif
şimdi sıra robin' de biggrin.gif
emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık respect.gif
FreeDOM79
QUOTE(FreeDOM79 @ Feb 28 2007, 08:57:10 PM) *

Mod edit: Verilen link lost dizisine ait olmadığından kaldırıldı.

Arkaşlar özür dilerim ben de üstüne soğuk bir su içtim zaten... Bri daha böyle bir linki paylaşmayacağım... Takdir edersiniz ki adsl 256 sınırsızda geç farkediyorsunuz. bakma şansım da olmadı ön izleme yapıp.
Murat.K
Hay Allah bende sabah işe gitmeden linke tıklayıp çıktım evden. Eve döndüğümde Lost'la alakası olmayan bir dizi çıktı sad.gif

Şimdi arkadaşlar 10. Bölümün sadece 670 MB lık ripi mi mevcut ?
Bu konu başlığındaki ilk sayfada @sky7' nin linkleri içinde Lost.S03E10.Tricia.Tanaka.Is.Dead.HDTV.XviD-NoTV.avi mevcut ???

Bu doğru linkmidir ? Yoksa sadece 670 MB lık CRIMSON rip mi mevcut elimizde.
agleniance
süper
elinize sağlık
anında görür görmez tık
Murat.K
Lost.S03E10.Tricia.Tanaka.Is.Dead.HDTV.XviD-NoTV.avi önizlemede bende hala başka bir dizi olarak çıkıyor, sizde de öyle mi arkadaşlar ?
bluebaron
lost.s03e10.hdtv.xvid-notv.avi

başka dizi çıktı!!
NeCRiS
QUOTE(DasheriM @ Mar 1 2007, 04:01:37 AM) *

Arkadaşlar link budur. Ve doğrudur.
dj_tallboy
Dasherim'e güvenim sonsuz !

Teşekkürler linkler için flowers.gif
Murat.K
Yahu kusura bakmayın arkadaşlar ama benim kafam iyice karıştı.
Bu sabah bu linki indirdim ve başka bir dizi çıktı. Şimdi bir önceki sayfada @KatenginWinslet 'in verdiği linke tekrar tıkladım aşağıda resmini gördüğünüz uyarı çıktı.
Lİnkler aynı ve iptal ettiğim link bu.
Eminseniz tekrar indiricem. Var bir bit yeniği bu işte ama anlamadım.
IPB Image
speedspasm
@Murat.K KatenginWinslet'in verdiği link doğru. dasherim'e ait olan sunum yani. problemli olan link dasherim'in sunumundan da önce verilmişti. daha sonra KatenginWinslet ve dasherim hemen hemen aynı anda bu linkleri eklediler ve dasherim'inki kaldı. eğer sizin iptal ettiğiniz download o link ise boşuna iptal etmişsiniz zira ben de onu indirdim dosya fake falan değil. smile.gif
Exalted
Peki arkadaşlar bu doğru olan linkte kaynak durumu nasıl gözüküyor sizlerde, bende şu an 13 kişi gözüküyor, durum nedir sizde acaba ?
speedspasm
oldukça yüksek olmalı kaynak sayısı zamanla artacaktır. 500 civarı gibi hatırlıyorum ben
kerberos
QUOTE(DasheriM @ Mar 1 2007, 04:01:37 AM) *

bu linkte sorun var galiba.emulede hiç tepki yok.
NeCRiS
Arkadaşlar linklerde sorun yok. Fake de değil. Sorun sizden kaynaklanıyor. Kaynak durumu şöyle...

CODE
Total sources:     21159 (from 4.43 million user)
Total full sources:     4477

O zaman bunu indirin. biggrin.gif
eMule Download
Exalted
Vallahi demek ki bizim katır kabul etmedi 350mb'lık sürümü 1.07'mi istiyor diyorsun, 256 ile onuda denersem eğer, 12. bölümde çekmiş olurum 10. bölümü smile.gif şaka bir yana belirttiğin kadar kaynak varsa biz yanmışız demek ki, çeyreğini bile göremiyoruz.
kerberos
genelde divx player kullanıyorum izlerken.yüksek çözünürlükte sorun çıkıyor bazen o yüzden kısa olan sürümü dl etmek mantıklısı.256 ya daha ne kadar mahkum olacaz bilmiyorum. smile.gif
Murat.K
Evet link doğru smile.gif hata bu bölümün çok farklı başlaması.
billypostman
Teşekkürler. flowers.gif
kerberos
QUOTE(KatenginWinslet @ Mar 2 2007, 12:32:06 AM) *

Arkadaşlar linklerde sorun yok. Fake de değil. Sorun sizden kaynaklanıyor. Kaynak durumu şöyle...

CODE
Total sources:     21159 (from 4.43 million user)
Total full sources:     4477

O zaman bunu indirin. biggrin.gif
eMule Download

Lost.S03E10.Tricia.Tanaka.Is.Dead.HDTV.XviD-NoTV.[www.lala.co.il] bu sunumu problemsizce dl ettim ama diğer linkler 0 şeklinde bilginize.eğer bir sorun olsa farklı diğer dl'lar devam etmezdi diye düşünüyorum.saygılarımla.

edit : evet "Previously on Lost..." yok ama çok dikkatimi çekmedi neyse tekrar denerim.teşekkürler.
R0BlN
Önizlemede "Previously on Lost..." göremeyeceksiniz, şaşırmayın smile.gif
djbejoyous
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler !!! good.gif clap2.gif Robin buyuk adamsin vesselam.Saol ;)
BLACKandWHITE
beyler bu crimson da çok hatalı kısım var. sizde de anlık hatalar-bozulmalar oldumu s03e10 da ?
mahsen1002
QUOTE(BLACKandWHITE @ Mar 6 2007, 02:33:48 AM) *

beyler bu crimson da çok hatalı kısım var. sizde de anlık hatalar-bozulmalar oldumu s03e10 da ?

Doğrudur aynı hatalar bende de var,daha önce olmamıştı ben de çok şaşırdım. confused1.gif
kerberos
ara falanmı verildi haberimiz olmadı halen linkten ses yok arkadaşlar.smile.gif
PlayMaker
@kerberos
Dizi zaten bu akşam yayınlancak,bu gece sabaha karşı gelir linkler..
Antikor
bugünde çok geç kaldı yaw...
NeCRiS
eMule Download
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.